8 personen bekijken dit hotel
Orbitz.comUS$ 440
Skyscanner.comUS$ 467
Beoordeeld op 31 mei 2023

Prettig verblijf, mooie rustige locatie aan het Oosterpark, dichtbij het centrum van Amsterdam.
Goede faciliteiten en heerlijk gegeten in de Brasserie het Spring Café.
Verder een zeer prettige onopvallende bediening

Datum van verblijf: mei 2023
Guest Relations Pillows Hotels Maurits at the Park, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2023

Dear feddekoster,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review. We zijn erg blij om te lezen over uw positieve ervaring in ons hotel.

Het is geweldig om zulke leuke reacties te lezen over uw verblijf. We besteden veel aandacht aan onze restaurant, dus het is fijn als gasten dit waarderen.

Ik hoop u van harte nogmaals te mogen verwelkomen in één van onze Pillows Hotels.

Team Pillows

Beoordeeld op 7 mei 2023

Rustige ligging in een mooi park
Luxe en gastvrijheid
Super schoon
Smaakvol ingericht
Keuze uit meerdere restaurants en terras
Comfortabele bedden
Airconditioning
Heel vriendelijk personeel
Garage beschikbaar

Datum van verblijf: mei 2023
Guest Relations Pillows Hotels Maurits at the Park, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2023

Beste Cora Koppel,

Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, hartelijk dank daarvoor!

Goed om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Carles Gallego
Guest Relations Manager

Beoordeeld op 1 mei 2023

Een geweldig hotel, met veel luxe en vooral enthousiaste en gastvriendelijke uitstraling van alle medewerkers. De kamers waren top: van alle gemakken voorzien. We hebben gegeten in restaurant Spring: ook prima en voldoende keus. Ontbijt was zeer uitgebreid.

Datum van verblijf: april 2023
Guest Relations Pillows Hotels Maurits at the Park, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2023

Beste marcNuenen01,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons zo goed te beoordelen. We zien het als een groot compliment!

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Pillows Hotels. Namens het team wens ik u een fijne dag.

Team Pillows

Beoordeeld op 10 april 2023

We zijn zeer mooi ontvangen! Glaasje bubbels bij het inchecken!
Super vriendelijk personeel, heel mooie kamers, met uitzicht op groen. Kamer had alle benodigheden, we kwamen niks te kort. Ook uitchecken liep enorm vlot. Suggest this hotel to everyone!

Datum van verblijf: april 2023
Guest Relations Pillows Hotels Maurits at the Park, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2023

Dear meryemtunceli,

Thank you for sharing your experience visiting Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park.

We are always striving to provide great customer service by our friendly and helpful staff. It is nice to know that you had amazing arrival experience with bubbles.

It is very thoughtful of you and we love reading your review. Happy guests are what keep us going.

Looking forward to welcoming you back again soon.

Kind Regards,
Team Pillows.

Beoordeeld op 7 april 2023

Koninklijk ontvangst met vele lieve mooi gekleed personeel. Iedereen stond voor ons klaar en we werden keurig naar onze kamer begeleid. Kamer prachtig, mooi ruim en alles super schoon en nieuw. In de avond werd je bed nog even netjes open gelegd en de slippers klaargezet, chocolaatje op je bed…na een heerlijk diner in Van Oosten lekker geslapen.
Ontbijt was veel teveel en buffet verdient de voorkeur omdat er veel terugging naar keuken en dus absoluut niet duurzaam is. Maar wow we komen graag nog een keer! pillows is een keten en we zijn alleen nog niet in Brussel geweest….

Kamertip: Vergeet niet je kamersleutel mee te nemen want sommige deuren onderweg in het hotel moet daarmee open gemaakt, zoals naar de Spa.
Datum van verblijf: maart 2023

Dear Len0203,

Thank you for taking time sharing your experience visiting Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park.

How wonderful to read about that you enjoyed our warm welcome. Our goal is to provided the best services and memorable stay. It is great to know that you felt taken care of during your stay.

It make us proud that you had amazing culinary experience at VanOost.

Thank you once again for staying with us adnd really glad to know that you will be coming back to us soon.

Kind Regards,
Darin Shariffali