Woositsme

Verblijf Clemens hotel

Beoordeling van Clemens Hotel
5,0 van 5 bollen22 okt 2020 beoordeeld
Waaauuuw!!! Wat een service heb dit nergens meegemaakt super vriendelijk. Na het uitchecken mocht ik mijn tassen achterlaten en lekker Amsterdam bekijken. Vervolgens kom ik terug mogen we nog lekker zitten en aan onze huiswerk werken met een lekker bakje koffie/thee. Ik ben echt heel erg tevreden 10+
Kom zkr terug!
1.0 km van Clemens Hotel
Roomservice
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordeeld op 2 juli 2020

Goedkoop hotel pal in het centrum van Amsterdam. Kleine kamers, minimalistisch ontbijt, steile trappen. Werd wel gecompenseerd door uiterst behulpzaam personeel. Een aanrader voor wie niet voor de grand chique ging, maar enkel overnachting voor een nacht

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 12 december 2019 via mobiele applicatie

Leuk klein hotel. 2 smalle steile trappen bestijgen voor je bij de receptie bent. Neem geen koffers mee! Dan nog een trap naar je
Piepkleine kamer, rondom een bed van 140 x bij 180. Netjes en schoon. Airco. Dichte ramen. Je hoort in de verte de Wester toren.

Datum van verblijf: december 2019
Beoordeeld op 13 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wat een fijn hotel, heel centraal gelegen.
heel gastvrij lekker ruim voldoende ontbijt .
En erg betrokken bij de gasten, komen zeker nog eens terug.Mooie kamer netjes, ook onze zoon vond zijn 1e hotel ervaring superfijn

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 1 augustus 2019 via mobiele applicatie

Gunstige ligging, direct achter het paleis op de Dam. Nette, kleine kamers. Zeer zachte bedden. Uitgebreide lunch en heel vriendelijk personeel. Badkamer is aan de kleine kant, maar heel netjes. Kortom, een mooi plek om Amsterdam te ontdekken.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Hotel is zeer vriendelijk in ontvangst en bediening. Hotel is zeer schoon. Kamer is niet groot maar biedt wel alles wat nodig is voor een short city visit. Medewerkers zijn uiterst behulpzaam en hotel ligt op super locatie.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde alleen