Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (318)
Beoordelingen filteren
318 resultaten
Waardering van reizigers
208
92
13
4
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
208
92
13
4
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 318 beoordelingen
Beoordeeld op 13 november 2014

Wat een heerlijk hotel. Prachtig gelegen aan de Keizersgracht. Een mooi pand met een geweldige sfeer. De authentieke elementen zitten nog in het pand bewaard. Ook de tuin is een heerlijke oase midden in de stad. Echt een thuis om uit te rusten van alle indrukken van de mooie stad Amsterdam

  • Verbleef: maart 2014, reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank prre2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2014

Sfeervolle kamers , een vriendelijke bediening en een uitstekend ontbijt.
Dit allemaal in hartje Amsterdam op loopafstand van alle belangrijke musea en winkels.
We kijken uit naar een volgende gelegenheid.

Kamertip: Neem de achterkant als je rust wilt. Bovendien heb je uitzicht over de prachtige tuin.
  • Verbleef: augustus 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank john867
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2014

de Keizershof in Amsterdam biedt een fijne slaapplek; midden in de oude stad natuurlijk; maar ook met uitzicht vanuit je kamer over de tuinen achter het huis; en dat is ook heerlijk
; de hotelkamer was schoon en had een goed bed en een heldere wastafel en doucheruimte en een prive wc buiten de deur; heel prettig dus om in Amsterdam op zo'n charmante plek te kunnen logeren; een aardig gebaar was het neerzetten van wat narcisbolletjes, die bijna in bloei waren; het ontbijt de volgende ochtend was uitnodigend en copieus en gezellig vanwege de internationale gasten, die aan dezelfde tafel kwamen te zitten.

  • Verbleef: februari 2014, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ymetje C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2013

Recentelijk wederom een paar dagen gelogeerd bij familie de Vries. Aangenaam en ontspannend alsof het een verblijf thuis is. Heerlijk rustig en een zeer welkom ontvangst. Alsof je weer "thuis" bent. En eindelijk ben je niet weer "een gast met een kamernummer", maar een gast die verblijft in kamer die is ingericht naar verschillende filmsterren.
Ideaal gesitueerd, musea en attracties allemaal op loop afstand.
Perfect !
"Moeders de Vries" wij komen volgend jaar zeker weer langs voor een logeerpartij!

Kamertip: Rustig aan de voorkant, maar nog rustiger aan de achterkant.
  • Verbleef: februari 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Naaficook
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2012

Prima weekeind gehad in een keurig en rustig hotel. Prima ontvangen door eigenaren en ze zijn zéér behulpzaam. Ik kom zeker nog een keer terug !

  • Verbleef: juni 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Naaficook
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken