Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (593)
Beoordelingen filteren
593 resultaten
Waardering van reizigers
216
259
85
24
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
216
259
85
24
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 593 beoordelingen
19 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel voor deze prijs! Hotel ligt op korte afstand van het vondelpark, en ook het centrum is goed te belopen! Hotel is wel wat gehorig maar dat vonden wij geen probleem! Hotel heeft geen lift, maar als goedmaker lag er wel een bon voor gratis consumptie! Moest je wel eerst weer naar beneden

Verbleef: januari 2016, reisde met een partner
Bedank Paul_59rijen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel naast vondelpark op loopafstand van rijks- en van Gogh museum.we waren in het weekend en de omgeving was rustig. Goede restaurants in de buurt. De kamer was aan de achterkant. Dus lekker stil. Er was geen lift.

Verbleef: januari 2016, reisde met een partner
Bedank Tiny D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het Apple Inn hotel ligt vlakbij het Vondelpark. Het is een typisch Amsterdams hotel in een gewoon huisje. Voor het hotel stopt tramlijn 2! Super gemakkelijk, als je met de trein gaat! Het hotel is zeer proper, de kamer was ruim , er was een ruime kamer met douche... ideaal om tot rust te komen na de vermoeiende wandelingen door Amsterdam! Het ontbijt 's morgens was niet heel wow om te zeggen dat er veel was... maar wat er was was wel heeeel lekker en gezond! Het enige minpunt was dat je er geen kleine snack kon eten... maar dat kon je wel genoeg vinden in de stad. Er was wel een leuke bar voor een drankje s avonds. Dit hotel is een echte aanrader voor een citytripje Amsterdam

Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
Bedank Jasmien V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2015 beoordeeld

Dit hotel werd door ons (moeder en zussen) geboekt voor een 3-daagse in Amsterdam. Prijs-kwaliteit is het een topper. Het hotel is gelegen buiten het centrum in Amsterdam-Zuid. Er is een tramlijn (nr 2) naar het centrum iets verderop of je kan
ook wandelen naar het centrum via het vlakbij gelegen Vondelpark (mooi!!)
Er is parkeergelegenheid langs de straat voor het hotel.(wel duur : 4 euro/uur) maar je
kan beter de wagen parkeren in een overdekte openbare garage die je kan boeken vooraf via internet aangezien dit minder duur uitvalt (75 euro/3 dagen)
Het hotel zelf is aangenaam : de kamers zijn gerenoveerd in 2013, heel licht en luchtig en ruim genoeg. Elke dag verse handdoeken en netjes gepoetst.
Je kan ontbijten in het hotel (9.50 euro/persoon). Er was een gevarieerd ontbijtbuffet voorzien en men deed alle moeite om aan de wensen te voldoen.
In de buurt van het hotel zijn tal van ontbijtzaken, restaurants ed...
Bij vertrek kon onze bagage nog een ganse dag staan in een ruimte in het hotel.

Kamertip: kamer 123 : kamer met uitzicht op de straat kamer 129 : kamer met balkon op een mooi binnenplein met tuintjes en bomen
  • Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mops65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
10 januari 2015 beoordeeld

De APPLE INN voelt als thuiskomen! Het personeel is erg vriendelijk en doet er alles aan om jou gelukkig te maken met een welgemeende glimlach. De kamers zijn vrede-gevend, ontspannend, in mooie natuurtinten ingericht en geschilderd. De bedden en dekens zijn zeer comfortabel. 's Ochtend was ik alles behalve blij met het gerinkel van de wekdienst!
In de badkamer vind je alles wat je nodig hebt om je klaar te maken voor een actieve dag in de stad. Alles is perfect schoon, maar de kamer voelt niet koud en kil aan. Bij de receptie spreken ze verschillende talen vloeiend. Dus als je uit het buitenland komt, zal er altijd wel iemand van het hotel zijn die je graag helpt met alles wat je nodig hebt.
Eén ding is zeker: dit wordt mijn verblijfsadresje in Amsterdam!

1  Bedank carine207
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken