Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.038)
Beoordelingen filteren
2.038 resultaten
Waardering van reizigers
1.485
453
65
24
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.485
453
65
24
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.038 beoordelingen
Beoordeeld op 4 maart 2017

Vanaf het moment dat je binnenstapt voel je je uiterst welkom in dit nette hotel. Vriendelijk onthaal, de kamer en badkamer netjes. Ontbijt is goed verzorgd met eitjes en pannenkoekjes. Dicht bij de musea en niet ver van het Leidse plein (5 min stappen) en tram en bus. Aanrader wat de prijs is zeker ook goed!

Datum van verblijf: maart 2017
Bedank pietervanhessche
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 februari 2017

In dit hotel word je warm verwelkomd door de gastheer. Je krijgt spontaan een stadskaartje met interessante uitleg. De kamer is ruim, heel goeie bedden. Alles héél netjes. De OSB kasten zijn niet zo mooi, maar wel gerieflijk. Alles is er, nespresso-apparaat, waterkoker, kluis, etc.. Goeie verduisterende gordijnen. Ruime badkamer met inloopdouche. Echt nergens iets op aan te merken.
Bagage vroeger brengen, of later afhalen. Niets is een probleem.
Het ontbijt wordt beneden geserveerd. Alles wat je kan wensen is er. De gastheren zijn aanwezig en ter beschikking. Ze serveren de heerlijkste hollandse pannekoekjes. (vraag het recept).
Het enige minpunt is mss dat je op het gelijkvloers wel goed hoort als de voordeur dichtslaat. Maar aangezien er niemand laat binnen en buiten loopt is dit niet echt een probleem.
De ligging is ideaal voor museabezoeken. Tram stopt vlakbij (lijn 5 en 2)
De eigenaars runnen dit hotel met hart en ziel, en dat voel je.
Niet twijfelen, boeken.

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank lucD19
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2016

Hotel Fita is een bescheiden doch zeer comfortabel hotel, gelegen op een van de beste locaties die Amsterdam kent. Er heerst een rustige sfeer in de Jan Luykenstraat, hoewel het zich vlak naast het Museumplein bevindt met wereldberoemde attracties op loopafstand.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank beemst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2015

Hotel Fita ligt in de rustige Jan Luykenstraat die in ligt tussen de befaamde PC-Hooftstraat en het Museumplein, om de hoek bij het bekende Conservatorium hotel. Hierdoor ligt het zeer centraal en is het een uitstekende uitvalsbasis om te voet dit luxere deel van Amsterdam te bezoeken.
Het hotel is gevestigd in een mooi herenhuis. Het voelt aan als een familie-hotel. De kamers zijn netjes en schoon, niet heel groot, voorzien van alles wat je voor een comfortabel verblijf nodig hebt. Het ontbijt is goed verzorgd, de pannekoekjes naar eigen recept zjn heerlijk. Het hotel is eigenlijk een grote B&B, heeft geen eigen bar of restaurant. De prijs voor het hotel is passend bij dit hotel op deze locatie.
Kortom: een mooi hotel op een luxe locatie.

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank 935felixk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2015

Het hotel ligt op 100m van een tramstation, vlakbij het Rijksmuseum, Van Gogh museum en Stedelijk museum. Ideale ligging om deze te ontdekken. Dit kleine hotel ligt in een rustige straat (geen nachtlawaai !), biedt modern ingerichte kamers met airco en lits-jumeaux (1.80m) en een recent ingerichte badkamer met inloop- regendouche. De kasten in OSB-plaat geven het wel een onafgewerkte indruk. Het ontbijt is echt volledig (broodjes, vers fruit, ei/spek, granen, enz), met een attente gastheer en -vrouw, die je graag een kop thee en pannenkoek bezorgen.
Prijs-kwaliteit een heel goede keuze als je niet in het drukkere, toeristische centrum wil logeren.
Als je veel wil bezoeken, is ook de "I Amsterdam City Card" een aanrader. Vele musea en openbaar vervoer zijn dan gratis.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank S-N-3920
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken