Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
€ 234
Volledig restitueerbaar voor za 1 jun.
Hotels.com
Word beloond met One Key
Booking.com
€ 234
Volledig restitueerbaar voor vr 31 mei
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
E.K.O

Overnachting

Beoordeling van Botel
2,0 van 5 bollen20 mei 2022 beoordeeld
Bij aankomst hebben we de kamer bekeken. Nou zijn wij echt niet de moeilijkste, maar ik heb me vooral verbaasd over de hygiëne. Overal lagen nog haren op de grond en ik vond zelfs een setje nepwimpers naast mijn nachtkastje. Het zag eruit alsof het schoon was, maar zo voelde het verre van niet. Er zaten ook allemaal kleine gekleurde vlekjes in het beddengoed. Ik heb er niet op mijn gemak kunnen slapen en we waren dan ook vlug na het ontbijt weer weg.
Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Booking.com
€ 320
  • Priceline
    € 305
  • Vio.com
    € 291
  • Expedia.com
    € 347
3.6 km van Botel
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 265
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 159
  • Expedia.com
    € 184
  • Hotels.com
    € 220
3.8 km van Botel
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 89
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 89
  • Hotels.com
    € 76
  • Vio.com
    € 89
2.2 km van Botel
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 138
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 138
  • Agoda.com
    € 108
  • Hotels.com
    € 111
5.6 km van Botel
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 99
  • Vio.com
    € 92
  • Expedia.com
    € 100
  • Hotels.com
    € 99
3.3 km van Botel
Gratis wifi
Exterior
Booking.com
€ 175
  • ibis
    € 175
  • ZenHotels.com
    € 164
  • Priceline
    € 175
2.4 km van Botel
Gratis wifi
Restaurant
Priceline
€ 96
Go to your Happy Price
  • Official Site
    € 52
  • Vio.com
    € 58
  • Agoda.com
    € 96
3.7 km van Botel
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 117
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 117
  • Expedia.com
    € 117
  • Hotels.com
    € 117
5.5 km van Botel
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 196
€ 140
  • Priceline
    € 150
  • Expedia.com
    € 140
  • Vio.com
    € 140
2.8 km van Botel
Gratis wifi
Booking.com
€ 89
  • Priceline
    € 82
  • Agoda.com
    € 77
  • Vio.com
    € 90
7.7 km van Botel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordelingen (2.369)
Beoordelingen filteren
2.370 resultaten
Waardering van reizigers
428
927
637
216
162
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
428
927
637
216
162
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 2.370 beoordelingen
Beoordeeld op 21 februari 2022

Prima hotelkamer voor een schappelijke prijs op de ndsm werf. Nette kamer met een iets te kleine badkamer. Prima ligging je bent met het pondje in 10 min bij het centraal en op de werf zelf heb je leuke plekjes om de avond door te brengen

Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank indo1975
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chiehong Weng, Owner van Botel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 april 2022

Leuke reactie, dank U wel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2021 via mobiele applicatie

€200 mogen gemaakt aan een nachtje in de letter B. Met ontbijt. Helaas zag de kamer er niet zo uit als op de foto’s. Op de half-pipe was een matras gekwakt zonder kussens of dekens. Geen TV op de eerste verdieping, geen zitjes op de eerste verdieping. Sowieso was de Tv niets omdat er alleen Franse, Duitse, Algerijnse en Chinese zenders op waren. Muren waren vies en flink beschadigd. De jongeman aan de balie gaf aan dat er niets aan gedaan kon worden. Ook de mevrouw de volgende ochtend noteerde alleen maar, geen excuses. Deze mevrouw was niet bepaald hartelijk te noemen.
Dus prima plek, mooi uitzicht, maar niet voor €200!

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank florentm860
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chiehong Weng, Owner van Botel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 april 2022

Dank voor de reactie, we gaan wat aan het interieur doen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2021 via mobiele applicatie

Wij hebben met z'n tweetjes overnacht in het Botel. Wij hebben de letter 'E' geboekt voor 4 personen. Voor 4 personen is dit écht te klein. Verder is de kamer van alle gemakken voorzien.
- airco
- luxe douche en groot bad
- 2 twee persoons bedden die aan elkaar staan
- koelkast
- beamer met dvd speler
Het uizicht is prachtig en de omgeving van de werf is inspirerend. AH op 250m afstand en vele leuke horeca.
Het interieur is wel aan een upgrade nodig, op de bank hebben wij niet gezeten ivm de vele vlekken.
Zeker leuk voor 1 nachtje!

Kamertip: Parkeren in de buurt heel goedkoop Pondje naar A'dam centraal gratis In checken v.a. 15:00 Uitchecken voor 11:00
Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Charly V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chiehong Weng, Owner van Botel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 april 2022

leuke reactie en ja, het interieur wordt opgeknapt.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2020 via mobiele applicatie

We hebben twee kamers geboekt: de L suite voor 2 personen en een 3-persoonskamer voor de kinderen. Die waren al meteen stikjaloers en terecht.
Vooral de badkamer is triest. Je kan je er amper draaien of keren, zelfs om op het toilet te zitten heb je weinig plaats. En eens je gedoucht hebt is de hele badkamer nat. Bovendien hing er een nare geur. Dan was de badkamer van de suite wel leuker: een regendouche en handdouche, voldoende plaats, netjes in orde.
In de suite is er ook airco, zij het van het lawaaierige type, maar hij doet zijn ding. Botel kan er natuurlijk niks aan doen dat er een hittegolf is, maar wees gewaarschuwd: er is geen airco in de gewone kamers en de ventilator die je kan lenen biedt echt geen soelaas.
De suite is verder best ruim, met een koelkastje en een koffiezetapparaat en waterkoker. Enkel het grote ronde raam kon 's avonds wel een gordijn verdragen want er liepen wel eens wat mensen langs die dan ongegeneerd binnen kijken.
Wees ook niet verrast als de gangen bij de kamers naar wiet ruiken, want het hotel is populair bij jonge mensen die budgetvriendelijk willen komen feesten. Nu goed, dat hoort blijkbaar bij de stad, die overspoeld wordt door weed-toeristen.
Tot slot nog dit: alle begrip ervoor dat je tijdens Corona niet elke dag alle kamers poetst. Voor de badkamer in de suite was een trekker en of dweil wel handig geweest om het wat netjes te houden als je er langer dan twee dagen zit.
Grootste pluspunt: de ligging, van waar je op 10' met de gratis veerdienst aan A'dam Centraal staat.
Conclusie: doenbaar voor een dag of twee, bij voorkeur in de suite. Anders: wegblijven.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank KatiaenJohan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 augustus 2020

We boeken hier ieder jaar en zijn altijd tevreden geweest, maar dit jaar viel het ons vies tegen. Met 37 graden buitentemperatuur en geen airco vraag het hotel 10 euro per nacht voor een ventilator. Dit vind ik grofweg schandalig. Die paar weekjes wat het hier in Nederland zo extreem heet is kun je deze service toch gratis verwachten.
Daarbij adverteren ze dat er voor de klanten hand desinfecterend middel aanwezig is, nou, dat was al 2 dagen leeg.

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank 848sylviaz
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken