Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 87
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08-10-21
Agoda.com
US$ 66
Aanbieding bekijken
Destinia.com
US$ 65
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 06-10-21
Expedia.comUS$ 87
Hotels.comUS$ 87
getaroom.comUS$ 220
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.301)
Beoordelingen filteren
2.301 resultaten
Waardering van reizigers
418
904
628
204
147
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
418
904
628
204
147
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.301 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2021 via mobiele applicatie

Wij hebben met z'n tweetjes overnacht in het Botel. Wij hebben de letter 'E' geboekt voor 4 personen. Voor 4 personen is dit écht te klein. Verder is de kamer van alle gemakken voorzien.
- airco
- luxe douche en groot bad
- 2 twee persoons bedden die aan elkaar staan
- koelkast
- beamer met dvd speler
Het uizicht is prachtig en de omgeving van de werf is inspirerend. AH op 250m afstand en vele leuke horeca.
Het interieur is wel aan een upgrade nodig, op de bank hebben wij niet gezeten ivm de vele vlekken.
Zeker leuk voor 1 nachtje!

Kamertip: Parkeren in de buurt heel goedkoop Pondje naar A'dam centraal gratis In checken v.a. 15:00 Uitchecken voor 11:00
Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Charly V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2020 via mobiele applicatie

We hebben twee kamers geboekt: de L suite voor 2 personen en een 3-persoonskamer voor de kinderen. Die waren al meteen stikjaloers en terecht.
Vooral de badkamer is triest. Je kan je er amper draaien of keren, zelfs om op het toilet te zitten heb je weinig plaats. En eens je gedoucht hebt is de hele badkamer nat. Bovendien hing er een nare geur. Dan was de badkamer van de suite wel leuker: een regendouche en handdouche, voldoende plaats, netjes in orde.
In de suite is er ook airco, zij het van het lawaaierige type, maar hij doet zijn ding. Botel kan er natuurlijk niks aan doen dat er een hittegolf is, maar wees gewaarschuwd: er is geen airco in de gewone kamers en de ventilator die je kan lenen biedt echt geen soelaas.
De suite is verder best ruim, met een koelkastje en een koffiezetapparaat en waterkoker. Enkel het grote ronde raam kon 's avonds wel een gordijn verdragen want er liepen wel eens wat mensen langs die dan ongegeneerd binnen kijken.
Wees ook niet verrast als de gangen bij de kamers naar wiet ruiken, want het hotel is populair bij jonge mensen die budgetvriendelijk willen komen feesten. Nu goed, dat hoort blijkbaar bij de stad, die overspoeld wordt door weed-toeristen.
Tot slot nog dit: alle begrip ervoor dat je tijdens Corona niet elke dag alle kamers poetst. Voor de badkamer in de suite was een trekker en of dweil wel handig geweest om het wat netjes te houden als je er langer dan twee dagen zit.
Grootste pluspunt: de ligging, van waar je op 10' met de gratis veerdienst aan A'dam Centraal staat.
Conclusie: doenbaar voor een dag of twee, bij voorkeur in de suite. Anders: wegblijven.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank KatiaenJohan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2020

We boeken hier ieder jaar en zijn altijd tevreden geweest, maar dit jaar viel het ons vies tegen. Met 37 graden buitentemperatuur en geen airco vraag het hotel 10 euro per nacht voor een ventilator. Dit vind ik grofweg schandalig. Die paar weekjes wat het hier in Nederland zo extreem heet is kun je deze service toch gratis verwachten.
Daarbij adverteren ze dat er voor de klanten hand desinfecterend middel aanwezig is, nou, dat was al 2 dagen leeg.

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank 848sylviaz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2020 via mobiele applicatie

Het botel Amstel Amsterdam, dit hotel gaan bellen we al voor 5 de keer omdat het prima gelegen is. Personeel aan de balie heel vriendelijk, aan het ontbijtbuffet iets minder. Deze keer hadden we een van de letters genomen, de letter O, speciale maar nette kamer maar is dringend aan renovatie toe en als je binnen komt is er een hele onaangename geur. Ontbijt is gewoon en er is het nodige. Je kan een beetje verder parkeren, betalend maar valt mee en om naar centrum te gaan pak je de Ferry vlak aan botel en in 10 min sta je aan station Amsterdam.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank carine190666
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2020

Hebben hier 2 nachten geslapen. Personeel aan de receptie erg vriendelijk. Kamermeisjes erg onvriendelijk, kan geen vriendelijk woord of lach af. Kamer niet schoon en er lagen ook geen handhandoeken. Heb mijn tas op de grond gezet en die was de volgende dag drijfnat. Ook deden niet alle lichten het.
Enigste positive is de ligging, met het gratis pondje ben je in 10 minuten op Centraal en de parkeerplaats kost maar 8euro per dag.
Dit was 1 keer maar kom niet terug.

Datum van verblijf: februari 2020
Bedank nlch1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken