Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 78
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02-07-21
Hotels.com
US$ 78
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03-07-21
Agoda.com
US$ 99
US$ 71
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 78
PricelineUS$ 78
getaroom.comUS$ 99
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.297)
Beoordelingen filteren
2.298 resultaten
Waardering van reizigers
417
903
628
204
146
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
417
903
628
204
146
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.298 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2020

We boeken hier ieder jaar en zijn altijd tevreden geweest, maar dit jaar viel het ons vies tegen. Met 37 graden buitentemperatuur en geen airco vraag het hotel 10 euro per nacht voor een ventilator. Dit vind ik grofweg schandalig. Die paar weekjes wat het hier in Nederland zo extreem heet is kun je deze service toch gratis verwachten.
Daarbij adverteren ze dat er voor de klanten hand desinfecterend middel aanwezig is, nou, dat was al 2 dagen leeg.

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank 848sylviaz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2020 via mobiele applicatie

Het botel Amstel Amsterdam, dit hotel gaan bellen we al voor 5 de keer omdat het prima gelegen is. Personeel aan de balie heel vriendelijk, aan het ontbijtbuffet iets minder. Deze keer hadden we een van de letters genomen, de letter O, speciale maar nette kamer maar is dringend aan renovatie toe en als je binnen komt is er een hele onaangename geur. Ontbijt is gewoon en er is het nodige. Je kan een beetje verder parkeren, betalend maar valt mee en om naar centrum te gaan pak je de Ferry vlak aan botel en in 10 min sta je aan station Amsterdam.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank carine190666
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2020

Hebben hier 2 nachten geslapen. Personeel aan de receptie erg vriendelijk. Kamermeisjes erg onvriendelijk, kan geen vriendelijk woord of lach af. Kamer niet schoon en er lagen ook geen handhandoeken. Heb mijn tas op de grond gezet en die was de volgende dag drijfnat. Ook deden niet alle lichten het.
Enigste positive is de ligging, met het gratis pondje ben je in 10 minuten op Centraal en de parkeerplaats kost maar 8euro per dag.
Dit was 1 keer maar kom niet terug.

Datum van verblijf: februari 2020
Bedank nlch1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2019 via mobiele applicatie

Vanuit het centraal station neem je de overzet naar het hotel. Dit is al een belevenis op zichzelf. Met de boot over het druk bevaren ij en genieten van het mooie Amsterdam vanaf het water.

Eenmaal aangekomen aan botel werden we zeer vriendelijk geholpen door het personeel aan de receptie. Normaal was de incheck pas vanaf 15u maar konden toch al om iets voor 14u op de kamer. Kamer is wel klein en de badkamer nog iets kleiner maar daar hadden we geen probleem mee. Voor 85 euro voor 2 nachten mag men niet klagen.

Ontbijt hebben we 1dag het plekke bijgeboekt en kostte 12.5 euro per persoon. Ontbijt is gewoon maar van alles voldoende.

Conclusie : leuke slaapplaats om met kids door te brengen. Enig minpuntje beetje gehorig maar dat weegt niet op tegen deze unieke slaapplaats.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Gijse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2019 via mobiele applicatie

Een heel leuk concept, hotel gemaakt in een boot. Leuk ingericht, kleine kamers maar toch groot genoeg. Alleen de badkamer is wat klein. Maar prijs, kwaliteit is heel goed. Heel vriendelijk personeel en lekker ontbijt. Ook een toplocatie, want je kan een ferry gratis nemen tot aan centraal station en dit om het half uur, dus heel blij met dit verblijf.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank carine190666
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken