Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
14 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 82
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 30-01-22
Booking.com
US$ 82
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29-01-22
Trip.com
US$ 81
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 82
Radissonhotels.comUS$ 85
ZenHotels.comUS$ 90
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (65)
Beoordelingen filteren
65 resultaten
Waardering van reizigers
48
14
1
0
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
48
14
1
0
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 65 beoordelingen
Beoordeeld op 15 november 2021

Wat een mooi en luxe hotel, prachtige kamer met een mega groot bad. Heerlijk vertoeven, we zijn helemaal tot rust gekomen.
Matras was wat hard voor mij, maar bed was groot en goede kussens.
Verder vond ik het jammer dat we niet door de ramen konden genieten van het prachtige uitzicht op het water en de stad. Maar zeker niet iets om niet meer voor terug te komen.
Wij zijn verkocht!

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank pcreme895207
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jade Menyhei, Gastenservice/Front Office van Radisson Hotel & Suites Amsterdam South, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2021

Geachte Pcreme,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij het Radisson Hotel & Suites Amsterdam South op TripAdvisor.
Het doet mij een genoegen om te lezen dat u een heel fijn verblijf gehad heeft.
Ik hoop u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Met vriendelijke groeten,
Jade - Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2021

Heerlijk hotel. Lekker rustig gelegen en heel fijn personeel, willen je overal mee helpen en denk met je mee. Als ik weer naar Amsterdam zou moeten dan zou ik dit hotel zo weer boeken.
Heerlijk bedden en ruime kamers.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jpulle522549
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jade Menyhei, Gastenservice/Front Office van Radisson Hotel & Suites Amsterdam South, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2021

Geachte jpulle,

Bedankt voor uw geweldige review en dat u ons de hoogst mogelijke score heeft gegeven! Mijn collega's en ik zijn erg blij om te horen dat u een leuke tijd heeft gehad bij ons en hopen dat u ons in de toekomst nog een keer komt bezoeken als u naar Amsterdam komt!

Hartelijke groet,
Jade - Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2021

We hebben erg genoten met vieren van dit weekend. De boeking was niet verwerkt vanuit een externe aanbieder, maar dat hebben ze dubbel goedgemaakt door een upgrade te geven op de kamer. Bedankt daarvoor. Ook de fitnessruimte was fijn. We hebben erg genoten.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JD_Strokap
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jade Menyhei, Gastenservice/Front Office van Radisson Hotel & Suites Amsterdam South, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2021

Geachte JD_Strokap,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij het Radisson Hotel & Suites Amsterdam South op TripAdvisor.
Het doet mij een genoegen om te lezen dat u een heel fijn weekend gehad heeft.

Ik hoop u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Met vriendelijke groeten,

Jade - Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2021

Een uitstekende overnachting gehad. Wij bezochten een evenement in Amsterdam maar de overnachting in Amstelveen (10 km) was meer dan uitstekend. Prima ontvangst en inchecken en tijdens ons verblijf uitstekend geholpen door super vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank gjvr2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jade Menyhei, Gastenservice/Front Office van Radisson Hotel & Suites Amsterdam South, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2021

Geachte Gjvr,

Bedankt voor uw geweldige review en dat u ons de hoogst mogelijke score heeft gegeven! Mijn collega's en ik zijn erg blij om te horen dat u een leuke tijd heeft gehad bij ons en hopen dat u ons in de toekomst nog een keer komt bezoeken als u naar Amsterdam komt!

Hartelijke groet,
Jade - Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 oktober 2021

Heerlijk geslapen op de 10 de verdieping, lekkere bedden, nette kamer en een goed ontbijt. Personeel erg aardig! Prachtig uitzicht vanuit de liftlobby. En het parkeren was inbegrepen en beveiligd achter een slagboom.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jurjanleusink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jade Menyhei, Gastenservice/Front Office van Radisson Hotel & Suites Amsterdam South, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2021

Geachte Jurjanleusink,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische review! Het team is erg blij te horen dat u een geweldige tijd heeft gehad boven Amsterdam en het uitzicht. U heeft onze dag nog leuker gemaakt met deze mooie woorden. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet,
Jade-Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken