Natasja
Enschede, Nederland

Super leuk hotel!

5,0 van 5 bollen24 dec 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Leuke, knusse kamer. Sfeervol ingericht met leuke details. Het bed sliep echt heerlijk. Kamer was goed schoon. Ontbijt was prima. Niet heel uitgebreid, maar er ontbrak niets en we hebben lekker gegeten. In- en uitchecken was erg makkelijk en verliep soepel. Aanrader, hopelijk komen we nog eens terug!
Datum van verblijf: december 2024
Kamertip: We hebben gebruik gemaakt van de Q-Park Europarking parkeergarage. Als gast van The Ed krijg je...
Gereageerd 2 jan 2025
Beste Natasja,

Hartelijk dank voor je verblijf in ons hotel en voor het delen van je mooie ervaringen.
Het is super om te lezen dat je een mooi verblijf hebt gehad.
Wij hopen je dan ook weer in de toekomst te mogen verwelkomen in ons hotel.
Nogmaals hartelijk dank voor je review.

1.4 km van Leonardo Hotel Amsterdam Leidse Square
0.8 km van Leonardo Hotel Amsterdam Leidse Square
2.1 km van Leonardo Hotel Amsterdam Leidse Square
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordeeld op 1 december 2024

De kamer was dikke prima. Alles wat je nodig had was aanwezig. We hadden om een kamer aan de rustige kant van het hotel gevraagd ook gekregen. Geen last gehad van geluidsoverlast gehad. De douche heeft een lekkere harde straal wat je niet vaak hebt bij hotels dus dat was erg fijn! We willen hier zeker nog wel een keer naar toe!

Datum van verblijf: november 2024
Hans Komen, Owner van Leonardo Hotel Amsterdam Leidse Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 december 2024

Beste G. Knetter,
Hartelijk dank voor uw verblijf in ons hotel en voor het delen van uw ervaringen.
Juist door deze ervaringen kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.
Wij hopen u dan ook weer in de toekomst te mogen verwelkomen in ons hotel.
Nogmaals hartelijk dank voor uw feedback.
Hans Komen – General Manager

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2024

Correcte prijs voor zeer goeie service. Rustig gelegen en toch centraal. Zeer mooi interieur, goed ontbijt, kamer ondanks kleine oppervlakte toch compleet en uitstekend.

Datum van verblijf: augustus 2024
Hans Komen, Owner van Leonardo Hotel Amsterdam Leidse Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2024

Dear Alain,
Thank you so much for your stay and for sharing your experience with us.
We are happy to read that you had a wonderful time with us.
We hope to welcome you back to The ED soon.

Best regards,

Beoordeeld op 24 augustus 2024

locatie is prima, maar bijbehorend geluidsoverlast wanneer je aan de wegkant zit is buitengewoon hinderlijk. Ramen onvoldoende isolerend waardoor je de hele tijd verkeer hoort.

Datum van verblijf: augustus 2024
Hans Komen, Owner van Leonardo Hotel Amsterdam Leidse Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2024

Beste Brandon,
Hartelijk dank voor je verblijf in ons hotel en voor het delen van je ervaringen.
Ons hotel heeft kamers aan de straatzijde en aan de achterkant van het hotel.
We kunnen altijd een andere kamer aanbieden aan de binnenkant, ook tijdens je verblijf, zodat je met een goed gevoel het hotel verlaat.
Laat het ons de volgende keer even weten?

Beoordeeld op 22 augustus 2024

The ED hotel heeft ons aangenaam verrast. Top locatie! Fijne kamer met prima bed en douche. We komen hier zeker nog eens!

Dear Sir, Madam,
Thank you so much for your stay and for sharing your experience with us.
We are happy to read that you had a great time with us.
We hope to welcome you back to The ED soon.
Best regards,

Beoordeeld op 7 juli 2024

Dit hotel heeft alles wat je nodig hebt voor je verblijf in Amsterdam. The Ed is heel goed gelegen: dichtbij het Vondelpark, lekkere restaurants, openbaar vervoer. De kamers zijn niet gigantisch, maar je vindt er alles wat je nodig hebt en het is proper. Kortom: een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2024
Hans Komen, Owner van Leonardo Hotel Amsterdam Leidse Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2024

Beste Jessica,
Hartelijk dank voor je verblijf in ons hotel en voor het delen van je review.
Leuk om te horen dat je een goed verblijf hebt gehad en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons hotel.