6 personen bekijken dit hotel
Agoda.com
Volledig restitueerbaar voor do 5 okt.
AlgotelsUS$ 242
Beoordeeld op 1 mei 2023

Het hotel was heel mooi en ook heel vriendelijk bij aankomst en vertrek zeker een aan rader de kamer was netjes alles was aanwezig wat je nodig heb
Het bed lag super goed heb heel goed geslapen 😀😃 echt top

Datum van verblijf: april 2023
Hans Komen, Owner van The ED Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2023

Beste Jcamps,
dank voor je mooie woorden en voor je review. Ik ben blij te lezen dat je verblijf bij ons goed bevallen is en ik hoop dat we je nog eens terug zien.
Vriendelijke groet, Hans en Team ED

Beoordeeld op 22 maart 2023

Eerste keer in Amsterdam. Prima hotel. Goed gelegen.
Goede uitvalbasis om Amsterdam te bezoeken.
Rustig hotel en bijna geen nachtlawaai. Openbaar vervoer was ook heel goed .
Eetgelegenheden waren er ook voldoende in de buurt.

Datum van verblijf: maart 2023
Hans Komen, Owner van The ED Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2023

Beste Ann,
dank voor je verblijf bij ons en voor je mooie review.
We hopen je graag weer eens te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 20 maart 2023

Toplocatie en hip hotel. Kleine maar complete kamer.
Aan klantvriendelijk nog flink wat te verbeteren. Na stroomuitval (we hadden het hele verblijf geen stroom op kamer, dus geen tv, koffie, koelkast en stopcontacten) geen excuses of compensatie ontvangen.

Datum van verblijf: maart 2023
Hans Komen, Owner van The ED Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2023

Beste Boukje,
dank voor je review en voor je verblijf. Mijn excuses voor de stroomuitval. Zoals ik al eerder aan jullie gemeld heb, bleek de kortsluiting te zijn veroorzaakt door een lekke koffiemachine in een andere kamer welke water lekte in een verdeeldoos. Ik heb mijn collega van de nacht gesproken en hij heeft u die nacht een andere kamer aangeboden maar u wilde gaan slapen.

Beoordeeld op 20 maart 2023

Te Ed is echt de perfecte uitvalsbasis om te citytrippen in Amsterdam. Het hotel is heel mooi ingericht, nog erg nieuw en heel proper. Mooie basic kamers waar alles aanwezig is. Heel goed bed en redelijk geluidsdicht en donker. Lekker standaard ontbijt met voldoende keuze. Ook wel luxe dat je tot 12u kunt ontbijten. Een aanrader!

Beste Lien,
dank voor je mooie review en voor je verblijf bij ons. Super om te lezen dat het verblijf zo goed is bevallen.
We hopen je snel weer eens te mogen begroeten.

Beoordeeld op 5 maart 2023

Echt prima prijs/kwaliteit. Goede kamers, schoon en netjes. Prima ligging. Vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Prima dus!
Ik zou een volgende keer weer naar the Ed gaan en zeker aan anderen aanraden.

Datum van verblijf: maart 2023
Hans Komen, Owner van The ED Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2023

Beste Hugo,
dank voor het schrijven van je review en voor je verblijf bij ons.
We hopen je snel weer eens te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet,

Hans en team ED