Volledig restitueerbaar voor vr 6 okt.
Volledig restitueerbaar voor za 7 okt.
ZenHotels.com
Expedia.comUS$ 635
travelup.comUS$ 642
AlgotelsUS$ 682
Beoordeeld op 20 januari 2023 via mobiele applicatie

Authentiek, Chique, sfeervol, een paleis aan de Amstel in hartje Amsterdam. De enorme kamer van alle gemakken voorzien met een bed die je op wolkjes laat slapen. De badkamer is zo groot dat t wel een privé spa lijkt. Alle medewerkers zijn attent en maken een gezellig praatje. Ontbijt is heerlijk en met geweldig uitzicht over de Amstel. Een wknd weg om nooit te vergeten, dankjewel De L'Euope, als we 6 sterren konden geven, deden we dat.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 12 juni 2022

Kamers zijn zeer goed uitgerust ik kom als we in Amsterdam zijn hier altijd en di al vele jaren misschien al wel 30 jaar nu met de volledige renovatie is het toch van zen charme verloren vroeger het oude restaurant was uniek van uitstraling pas op het nieuwe restaurant hebben we heerlijk gegeten hoor de service is prachtig van alle personeel maar is zoals zovele andere restaurants ik en mijn vrouw missen de vroegere l europe zullen wij terugkomen natuurlijk heb al eens andere hotels gedaan en ook niet van de minste maar we komen toch steeds terug bij julie het hotel blijft een monument in Nederland

Kamertip: Wij hadden een kamer met zicht op de Amstel prachtig ook in de avond met de boten
Datum van verblijf: april 2022
Marketing De L'Europe, Marketing van De L'Europe Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2022

Beste 364leav,

Hartelijk dank voor uw 4-sterrenbeoordeling.

We hopen je weer te mogen verwelkomen in De L'Europe Amsterdam om Original Amsterdam Luxury opnieuw te ervaren.

Beoordeeld op 3 mei 2022

Heerlijk eten, maar een bijzondere dag, Koningsdag de porties hadden voor dames iets kleiner gekund. Geweldig personeel, attent, verandering kon, mooie wijnen en heerlijke champagne: een mooie middag gehad, een waarlijke traditie

Datum van verblijf: mei 2022
De L'Europe Amsterdam, Marketing van De L'Europe Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2022

Beste gonnyvo2022,

Hartelijk dank voor uw 4-sterrenbeoordeling.

Beoordeeld op 7 januari 2022 via mobiele applicatie

We sliepen in een speciale kamer, de Bowmore | Aston Martin suite. Wat een heerlijke warme en luxe stijl! De Whisky stond klaar! Het uitzicht is een droom, de Amstel. De bedden sliepen verrukkelijk, mee naar huis genomen. Bleek van het merk Cocomat te zijn dus we hadden het ook gewoon kunnen kopen.
We hebben werkelijk heerlijk op de kamer gegeten en ontbeten.
De badkamer en heeft een zeer ruime aparte douche. Het hotel bleek vorig jaar een upgrade te hebben gehad. De ruimtes bij de lobby zijn spectaculair gezellig geworden! Hulde!

Datum van verblijf: januari 2022
Quality Manager, Marketing van De L'Europe Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2022

Beste paulvdlinden,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling.

Wij vinden het erg leuk om te lezen dat u zo'n fijn verblijf heeft gehad in de Bowmore Aston Martin Suite en dat jullie onze volledig natuurlijk COCO-MAT bed en het design als prezierig heeft ervaren.

Beoordeeld op 15 juni 2021 via mobiele applicatie

We hebben ons 25-jarige huwelijksjubileum in hotel de L’Europe gevierd. Het was fantastisch! Het begon al met de voorbereiding. Ed Latulette, guest services agent van hotel de L’Europe had alles tot in de puntjes geregeld en ook nog eens onverwachts een upgrade verzorgd vanwege ons jubileum. Hij was zó vriendelijk en gastvrij. Een visitekaartje voor het hotel. We hadden een prachtige suite met terras. Het mooie van het hotel is dat het midden in het centrum gelegen is, omgeven door water en dat er kamers zijn met balkon en terras. Je kunt dan buiten zitten en kijken naar de voorbijvarende bootjes. Fantastisch! Het personeel is ook super vriendelijk. Echt iedereen zet een stapje extra.
Ik kan iedereen dit hotel aanraden. Zeker als je iets te vieren hebt. Een belevenis!

Datum van verblijf: mei 2021
Linda Veenendaal, Guest Services / Front Office van De L'Europe Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2021

Beste JesTravelNL,

Ontzettend bedankt voor uw recente verblijf bij De L'Europe Amsterdam en voor het achterlaten van deze prachtige review op Tripadvisor! Erg fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf bij ons.

Wij vinden het enorm speciaal dat u De L'Europe Amsterdam heeft uitgekozen om uw 25-jarige huwelijksjubileum te vieren. Gefeliciteerd!

Uw vriendelijke toelichting wordt erg gewaardeerd en zullen wij delen met het team, en in het speciaal met Ed Latulette. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van ons serviceniveau.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat u snel weer te mogen ontvangen bij De L’Europe Amsterdam.

Warme groet,

Linda Veenendaal