Vio.comUS$ 148
Trip.comUS$ 177
Beoordeeld op 8 augustus 2022

Huygens Place bevindt zich op een centrale plek. Lopend ben je binnen een paar minuten in het centrum.
De kamer en badkamer zijn niet groot, maar schoon en sfeervol. Uitstekend voor een nachtje weg. Voor een langduriger verblijf zou ik voor een grotere kamer kiezen.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 17 mei 2022

Propere en prima uitgeruste kamers.
Goed bed en goeie douche.
Rustig gelegen (wij hadden een kamer met uitzicht op de tuin) maar toch op wandelafstand van het centrum met goede restaurantjes in de buurt.
Heel vriendelijk en betrokken personeel.
Lekker en gevarieerd ontbijt.
Kortom: voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 5 mei 2022

Heel fijn hotel! De werknemers waren ontzettend vriendelijk en je werd dan ook warm ontvangen. Onze kamer was erg mooi, ruim en netjes. Het rook fris en hadden helemaal geen last van geluid van buiten.

Het is zeker een aanrader!

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 30 april 2022

Samen met mijn dochter van elf jaar hebben wij een heerlijk verblijf gehad. Kamer was ruim, schoon en rustig op de eerste verdieping tuinzijde.
Ontvangst door Esther was vriendelijk en persoonlijk maar ook s avonds was de front office behulpzaam en oprecht vriendelijk. Ontbijt buffet was uitgebreid en smakelijk. Ik kom hier graag terug!

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 3 maart 2022

Voor een vriendinnenweekendje hebben wij twee nachten in Huygens Place verbleven! De booking via Booking.com ging zeer makkelijk. De kamer was zeer netjes én we konden er eerder in dan de eigenlijke inchecktijd, wat erg fijn was. De mevrouw bij de receptie was zeer behulpzaam en vriendelijk! Op de laatste dag konden wij onze spullen nog een paar uur bij de receptie laten, zodat we nog even de stad in konden! Erg fijn! De locatie was ook erg goed: mooi hotel, locatie top, geen last gehad van de geluiden buiten ‘s nachts! Ook was het makkelijk om ‘s avonds laat het hotel weer binnen te komen door de bel buiten en de conciërge/bewaking! Ook het ontbijt was prima! Kortom: prijs-kwaliteit-verhouding was top!

Datum van verblijf: februari 2022