Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 121
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 131
PricelineUS$ 131
Hotels.comUS$ 131
Official SiteUS$ 130
TravelocityUS$ 131
Agoda.comUS$ 163
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.792)
Beoordelingen filteren
3.792 resultaten
Waardering van reizigers
1.541
1.717
363
94
77
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.541
1.717
363
94
77
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 3.792 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2021

Alles was prima in orde, alleen het ontbijt had beter gekund. Ik begrijp dat het vanwege corona aangepast was, maar de scrambled eggs had gewoon harde randjes en was dus gewoon niet vers.
Verder prima kamer en vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 6jeannys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bernadine Egbring, Other van Hotel Casa Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2021

Hi Jeannys,
Bedankt voor het nemen van de tijd om terug te blikken op je verblijf bij Hotel Casa, aangezien we hier van kunnen leren.
Vervelend om te horen dat het ontbijt is tegen gevallen, natuurlijk hoort uw eitje 's morgens lekker vers te zijn.
Dit wordt zeker opgepakt. Hopelijk mogen we je in de toekomst nogmaals verwelkomen.

Lieve groet, Team Casa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2021 via mobiele applicatie

Fijne sfeer, nette kamers, goede/rustige ligging dichtbij station Amsterdam Amstel en het hotel beschikt over een mooi dakterras (GAPP) om gezellig een hapjes en een drankje te doen. Ontbijt is goed verzorgd en een groot voordeel: je kunt tot 12:00 uur uitchecken!

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rick M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2021

De kamers waren mooi, eenvoudig en schoon.
Personeel is servicegericht, behulpzaam en vriendelijk. Ontspannen en open sfeer. Rooftop bar is heel gezellig. Via Amstelstation (metro) zit je binnen een kwartier in hartje Amsterdam.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank FamNiMaHo2021
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2021

Een superfijn hotel met een hele fijne sfeer. Dat merk je al direct bij binnenkomst. De lobby is ruim, licht en sfeervol en een plek waar je ook heel gezellig even een heerlijke cappuccino kunt drinken of je krantje leest. Alle personeelsleden die ik tegenkwam, receptie, koffiebar, ontbijt, dakterras waren ontzettend vriendelijk, opgewekt en behulpzaam. De kamers en gangen zijn helemaal nieuw en wat mij betreft heel erg geslaagd. Ruim en licht en mooi nieuw design met een warme sfeer. Bovendien is het hotel superschoon, is er een parkeergarage en staan er fietsen waarmee je zo het centrum in peddelt. Tot slot nog even noemen het lekkere ontbijt en het dakterras met lekkere biertjes. Ook al weer zon fijne vibe daar. Kortom een positieve ervaring in een heel prettig hotel dat wat mij betreft een 4 sterren ervaring biedt voor een prima prijs.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 2341BeckyB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2021 via mobiele applicatie

Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De sfeer in dit hotel is heel goed. Ruime lichte kamers met uitzicht en super schoon. Geweldig dakterras waar het personeel ook super goed is en het eten heerlijk. Parkeren onder het hotel en op de fiets de stad in.
Er is geen airco op de kamer en dat was nu niet hinderlijk maar als het erg warm is buiten lijkt me dat het wel nodig is.

Kamertip: Reserveer een parkeerplaats via parkbee dat scheelt in de kosten. Huur de fiets van het hotel zelf.
Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Fearless20799167615
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken