Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Monique v

Bedankt Allemaal.

Beoordeling van Ambassade Hotel
5,0 van 5 bollen8 jun 2024 beoordeeld
Deze week heb ik mijn culturele seizoen in Amsterdam afgesloten. Elk seizoen boek ik een overnachting in Het Ambassade Hotel om ontspannen naar een concert of opera te gaan, aangevuld met bezoeken aan vrienden.
Ieder bezoek aan Het Ambassade Hotel is een feestje waar ik naar uitkijk. Het voelt als familie waar je altijd welkom bent en waar je elkaars verhalen deelt; vrolijke, minder vrolijke, culturele en zelfs filosofische verhalen. Men neemt altijd de tijd voor elkaar.
Soms wordt je verast met bloemen op de kamer en altijd met de heerlijke bonbons.
Ik kijk uit naar het volgende culturele seizoen 2024-2025 om onze banden te blijven onderhouden.
Datum van verblijf: juni 2024
Reistype: Bezocht alleen
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Eelco Douma, Other van Ambassade Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 4 weken geleden
Lieve Monique,

heel hartelijk bedankt voor uw bezoeken en voor deze prachtige woorden, werkelijk hartverwarmend.
Het is en blijft altijd een genoegen u te mogen verwelkomen en vanzelfsprekend hopen we u ook het komende seizoen weer heel vaak te mogen zien.

Nogmaals dank namens de hele staf van het Ambassade Hotel.
Eelco
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 167
  • Official Site
    € 180
  • Agoda.com
    € 151
  • Vio.com
    € 190
0.8 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 250
  • Expedia.com
    € 250
  • Hotels.com
    € 203
  • travelup.com
    € 234
1.4 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 138
Geen aanbetaling vereist
  • Vio.com
    € 138
  • Skyscanner.com
    € 138
  • Priceline
    € 138
3.6 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 122
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 122
  • Vio.com
    € 109
  • Hotels.com
    € 122
2.4 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Exterior view
€ 154
  • Booking.com
    € 153
  • travelup.com
    € 137
  • Expedia.com
    € 154
1.3 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 181
  • Expedia.com
    € 169
  • Hotels.com
    € 168
  • Vio.com
    € 167
1.0 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
€ 123
Geen aanbetaling vereist
  • Vio.com
  • Expedia.com
    € 128
  • Hotels.com
    € 128
2.8 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 109
  • Expedia.com
    € 110
  • Hotels.com
    € 102
  • Official Site
    € 96
3.3 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
The Twin Room at the New West Inn Amsterdam
€ 85
  • Expedia.com
    € 77
  • Vio.com
    € 74
  • StayForLong
    € 78
6.3 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 354
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 351
  • Agoda.com
    € 255
  • Hotels.com
    € 351
0.2 km van Ambassade Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordelingen (3.044)
Beoordelingen filteren
3.046 resultaten
Waardering van reizigers
2.707
288
40
7
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.707
288
40
7
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.046 beoordelingen
Beoordeeld op 5 februari 2024 via mobiele applicatie

Een kamer met veel faciliteiten, zeer schoon en geen onvolkomenheden. Een prachtige ligging midden in het centrum en toch geen last van stadsgeluiden. De service is geweldig, de medewerkers zijn zeer vriendelijk én … je wensen en voorkeuren van vorige bezoeken zijn (nog steeds) bekend. Daar wordt rekening mee gehouden. Zeer attent.

Kamertip: Vraag advies voor eetadressen en laat eventueel een tafel reserveren. Zo heb ik “mijn Italiaan” ontdekt.
Datum van verblijf: februari 2024
Reistype: Reisde alleen
Bedank Nicole K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Eelco Douma, Other van Ambassade Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2024

Beste Nicole,
Heel hartelijk dank voor uw lieve woorden en we waren zo blij dat u weer terugkwam als gast!
En natuurlijk hopen we op meer bezoeken in de toekomst, dat zou geweldig zijn.

Groeten van de gehele staf,
Eelco,
Ambassade Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2023 via mobiele applicatie

Fantastisch verblijf gehad bij het Ambassadehotel. Prachtige ontvangstruimte in de vorm van een bibliotheek, overal mooie kunstwerken aan de muur en een fijne kamer met uitzicht op de gracht. Het diner in het restaurant van het hotel was heerlijk. En wat ons nog het allermeest opviel zijn de meer dan vriendelijke medewerkers van het hotel. Van de receptionisten tot de barmedewerkers tot de bediening in het restaurant: iedereen is even hartelijk, belangstellend en tegelijkertijd zeer professioneel. Bedankt! We komen zeker terug!

Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Nora V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Eelco Douma, Other van Ambassade Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2023

Wat heerlijk om dit te lezen Nora, vooral de lieve woorden over het team, heel hartelijk dank!
En het is geweldig te lezen dat u weer terug wil komen, we kunnen alleen maar hopen dat het snel is.

Nogmaals dank, namens de gehele staf,
Eelco,
Ambassade Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2023

Voor mij is een verblijf in Het Ambassade Hotel alsof ik bij familie verblijf. De hartelijke sfeer en warme aandacht zijn hun sterke punt. De eerder gedeelde interesses worden vervolgt in een nieuw gesprek bij een volgend bezoek.
Soms wordt je verwent met een verassing op de kamer of een upgrade van de kamer. Dat voelt als zeer welkom.
In het restaurant is het ook heerlijk vertoeven voor ontbijt, lunch of diner.
Ik zie altijd weer uit naar mijn volgende bezoek. Je voelt je nooit alleen.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Monique v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Eelco Douma, Other van Ambassade Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2023


Heel hartelijk dank, mevrouw, wat heerlijk dit te lezen, het is zo motiverend voor ons.
Het was een genoegen u als gast te hebben mogen ontvangen in het Ambassade Hotel en we hopen allemaal op nog veel meer bezoeken in de toekomst.

Nogmaals dank, mede namens het gehele team,
Eelco Douma,
Ambassade Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2023 via mobiele applicatie

Een voortreffelijke ontvangst, vriendelijk personeel. Heerlijk uitgebreid ontbijt en
Brasserie met heerlijke gerechten.
Fijn hotel voor een geweldig verblijf in Amsterdam. Top locatie en mooi uitzicht op de gracht.
Zal zeker terug komen.

Datum van verblijf: april 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Rosaline D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Eelco Douma, Other van Ambassade Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 mei 2023

Beste Rosaline,
Heel hartelijk dank voor uw lieve woorden en ook wij hopen van harte u weer te mogen ontvangen bij het volgende bezoek aan Amsterdam.
Nogmaals dank namens het gehele team,
Eelco.
Ambassade Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 november 2022

Heerlijk hotel! Smaakvolle inrichting van kamer en overige ruimtes. Vriendelijke medewerkers die je het verblijf echt naar je zin willen maken. Kortom: perfect om je weekend in Amsterdam te optimaliseren.

Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank westrajaegers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bente van Elk, Guest Services / Front Office van Ambassade Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 november 2022

Beste Westrajaegers,

Hartelijk dank voor uw verblijf in het Ambassade hotel en deze positieve review.


Wat fijn dat u zo heeft genoten van uw verblijf! Goed om te horen dat u tevreden bent over het personeel van Brasserie Ambassade.

Nogmaals bedankt voor uw positieve review en wij hopen u in de toekomst weer in Brasserie Ambassade of wellicht in het Ambassade Hotel te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Bente
Team Ambassade

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken