8 personen bekijken dit hotel
Radissonhotels.comUS$ 300
travelup.comUS$ 322
Trip.comUS$ 318
Beoordeeld op 29 mei 2023

Ik betaalde 500 per nacht voor een kleine kamer met basis indeling. (sumiere badkamer) Voor die prijs waren er veel betere opties in Amsterdam. Het ontbijt is ok maar ok niks meer. Wij hadden er meer van verwacht.

Datum van verblijf: mei 2023
Roy Kamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2023

Thank you for taking the time to provide us with your feedback. We apologize that your experience with us did not meet your expectations. We strive to provide our guests with the best possible experience and we regret that we were unable to do so in your case. We understand that you felt the price was not in line with the quality of the room and the breakfast. We take all feedback seriously and will use it to improve our services. We hope that you will give us another chance to provide you with a better experience in the future. Thank you again for your feedback.

Beoordeeld op 22 maart 2023

een heel mooi hotel, met uitstekende service, ontbijt, een geweldige kamer en op loopafstand van hartje centrum. Beter kun je het niet wensen. Het kost misschien wel wat per nacht, maar daar krijg je ook echt wat voor terug.

Datum van verblijf: maart 2023
Roy Kamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2023

Beste Manusama2501,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons uw terugkoppeling te geven over uw verblijf.

Het is heel fijn te lezen dat u zo'n aangename tijd bij ons heeft gehad en hopen dan ook u nogmaals in de nabije toekomst te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 2 januari 2023

kapotte handdoek, versleten badjassen, heel smal bad om in te douchen... niet echt het gevoel gehad dat ik in een luxe hotel zat met een upgrade naar premium room voor veel te veel geld. Overnachting van ruim 600,- voor 1 nacht, oud en nieuw of niet, ik had er meer van gehoopt.

Datum van verblijf: december 2022
Roy Kamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2023

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om onze online enquete in te vullen en uw ervaringen met ons te delen. Dit word zeer gewaardeerd en helpt ons onze service en ons product te verbeteren.

Het spijt mij te horen dat u niet onder de indruk bent van uw verblijf bij ons.

Uw feedback over de versleten handdoeken en badjassen zal worden doorgestuurd naar onze Housekeeping Manager zodat zij hier iets aan kan doen. Dank u dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Het spijt mij ook dat er teveel geluiden doorsijpelen naar de kamer toe. Ook dit zal worden doorgestuurd naar de Housekeeping Manager.

Ondanks deze voorvallen hoop ik dat u een aangenaam verblijf heeft gehad in Amsterdam en wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij een volgende bezoek aan Amsterdam.

Indien wij u nog ergens mee kunnen assisteren aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Beoordeeld op 19 december 2022

Een fijn hotel met mooie kamers met een fijne centrale ligging in het centrum van de Amsterdam.
De service van het receptie personeel en met name van het ontbijt personeel was erg goed. De kamer waarin wij verbleven (501) was fantastisch.

Datum van verblijf: december 2022
frontoffice amszh, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 december 2022

Dear Regnl2022,

Thank you for sharing your experience with us. We are so pleased to learn that you had such a great time with us. We hope you will stay with us again on a next visit to our beautiful city.

Beoordeeld op 3 juli 2022

Wat een top hotel met zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader! Inchecken ging super snel. Auto konden we in de garage parkeren en goedkoper dan inde stad. Centrum heel dichtbij, zeer handig als je even een borrel wilt halen in de stad.

Datum van verblijf: juli 2022
Roy Kamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2022

Beste Robbie1970amsterdam ,

Hartelijk dank voor uw feedback en dat u de tijd hebt genomen over uw ervaring te schrijven. We zijn verheugd om te lezen dat u genoten hebt van uw verblijf en de faciliteiten, de vriendelijkheid van het personeel en de ligging van het hotel. We kijken uit naar uw volgende verblijf!

Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center