Rani C

chique hotel

4,0 van 5 bollen28 aug 2023 beoordeeld
dit hotel is heel chique, het ontbijt is uitgebreid genoeg en lekker, de badkamer is heel mooi en het personeel is ook vriendelijk en snelle service. ook de ligging is perfect het is overal dichtbij. ik ga hier zeker terugkomen
Datum van verblijf: augustus 2023
  • Official Site
1.1 km van Park Plaza Victoria Amsterdam
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordeeld op 31 juli 2023

Goede locatie, je staat zo midden op de Dam. Ook een zeer mooi gebouw maar de kamers zijn wel echt gedateerd. Zonde!
Daarnaast is de entree niet altijd bemand dus ondanks de beveiliging dat je met een pasje de lift in kan, komen er toch nog rare types de lift in als deze open staat.

Datum van verblijf: juli 2023
CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2023

Thank you Paalti861391 your comments are great. I am very pleased that your stay with us was great. I am pleased that our location was great and right in center of Amsterdam. I do apologise that some aspected of your stay did not wow you like the finishing of our rooms. We always look for ways to improve so your feedback will be shared with our team. I do hope we will have another chance to welcome you back to our hotel on your next visit to Amsterdam.
Kind regards,
Kinga

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2023 via mobiele applicatie

Hotel is ideaal gelegen en was goed maar erg weinig sfeer. Kleine kamers. Super airco e.d. Eenvoudig te bedienen. Minibar voldoet niet omdat gasten zoveel elders kopen en kwijt willen in de ijskast. Hotel goed genoeg maar weinig binding met personeel.

Kamertip: Geen ontbijt nemen en zelfs iets kopen
Datum van verblijf: juli 2023
Beoordeeld op 25 juni 2023

Super hotel,fijn personeel
Heerlijk ontbijt,goede airco
Du
idelijke aanwijzingen voor de liften centrale ligging in Amsterdam,vlakbij
De rondvaartboten,op loopafstand van de Jordaan en de wallen en Loetje

Datum van verblijf: juni 2023
CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2023

Thank you for your lovely positive feedback, boomfiets,
We are so happy to see you enjoyed your stay with us.
Looking forward to you coming again!
Kind regards,
Eli

Beoordeeld op 22 mei 2023

De kamer was proper in het algemeen maar als je naar de plafond keek, zag je de stukken stof hangen.
Mijn zoon sliep op een zetelbank. Dit was echt hard, hij sliep op een ijzeren bar. Niet aangenaam.
Ontbijt was super druk, moesten zelfs wachten om te kunnen ontbijten en dan nog was niet aangenaam wegens de drukte.
Ligging is wel super. Hotel heeft wel alles om een super hotel te zijn maar op dit moment prijs/kwaliteit te duur naar mijn mening.

Datum van verblijf: mei 2023
CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2023

Dear Guest, thank you for your review. We are truly disappointed to learn that your experience has not been up to your expectations. Please rest assured we work extremely hard to deliver excellent experiences, and we are saddened that you felt differently on this occasion.
Your concerns will be highly taken under consideration and informed to the concerned department heads to seek a prompt improvement. We would love to welcome you back soon to have another opportunity to meet your expectations.
Kind Regards, Olga

Beoordeeld op 3 maart 2023

Door de mensen die werken in en aan dit hotel lijkt aan alles gedacht te zijn. Het uitdenken van interieur, het maken en verfijnen ervan als de prettige klantgerichte service. Medewerkers bewegen zich binnen de professionele context van het hotel tegelijk open vriendelijk en primair op de klant gericht.
Eten, service en prettige sfeer zowel in café als bij het ontbijt. En dat allemaal in het hart van Amsterdam, precies aan een kruispunt van verschillende werelden, waar geschiedenis, heden en toekomst in elkaar over lijken te lopen.

Datum van verblijf: februari 2023