Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat een hoog niveau”
Beoordeling van MAX Amsterdam

MAX Amsterdam
Geclassificeerd als nr. 52 van 4.593 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 57 - US$ 69
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: Grachtengordel
Beschrijving: Internationale keuken met MamaMax' Indonesische specialiteiten. Wij gebruiken verse boemboes (kruiden) waardoor onze gerechten wel de rijke traditionele smaken hebben maar lichter en frisser van smaak. Lekker eten, lekkere wijnen en vriendelijke bediening in een warme moderne omgeving.
11 april 2018 beoordeeld

Klein tafeltje, vlak naast andere tafels, niet storend, intieme sfeer. Goede ontvangst. De jassen worden aangenomen. Dan begint een spektakel van gerechten, vier in ons geval. We namen à la carte en dat is indonesich revisited zou ik zeggen. Prachtig opgemaakt, verfijnd bereid en subtiele ecotische smaken. Perfect. De wijnkaart zit zeer vakkundig in elkaar en daar kan menig toprestaurant nog wat van leren. We namen een mooie witte natuurwijn uit Italie en een diepzwarte pedro ximenez bij het desert.
Niet eenvoudige dieetwensen van mijn tafelpartner worden uitstekend verwerkt.
Over toprestaurants gesproken. Dit restaurant kan zich daarmee meten. En qua bediening steekt deze plek met kop en schouders uit boven zelfs enkele met michelin ster gesierde etablissementen. Zie elders mijn review.
Twee personen bestieren de eetkamer en doen dat geruisloos en professioneel. Een bijzonder woord van waardering gaat naar de fijne persoonlijkheid "Merel".
Zeer redelijke prijzen voorvan al dit fraais.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank 647yannv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.104)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 2.105 beoordelingen

26 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Supervriendelijke bediening, die ook gewoon lekker oplettend is; niet dat je tijden zit te wachten.
Het eten is subliem. We hebben de rijsttafel gekozen. Zeker een aanrader!!!
Het restaurant is modern ingericht en heeft een gezellige uitstraling. Ik kan niet anders zeggen: op alle fronten UITSTEKEND!

Bedank Wavesurf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaxLumankun, Eigenaar van MAX Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 maart 2018

Dank voor het aardige stuk over ons eten en de bediening. Leuk dat jullie zo genoten hebben van de avond. Ondanks de moderne inrichting en de gezellige uitstraling en zelfs de bijzondere moderne fusion gerechten, proberen wij onze Indonesische gerechten zo vers, fris en smaakvol mogelijk te maken zoals mijn moeder mij toen geleerd heeft en die ik vervolgens in de loop der jaren de andere jongens in de keuken ook heb geleerd. Een moderne traditie zet zich voort :-).

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2018 beoordeeld

Hier terecht gekomen op aanraden van onze hotelreceptioniste.
Geen kitscherig gedoe maar een modern interieur waar we werden ontvangen door bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel.
Kozen voor hun Indonesische rijsttafel en waren zeer aangenaam verrast. Enorme variatie en meer dan genoeg (er werd ons zelfs een repasse voorgesteld!) en dat alles voor een schappelijke prijs. Een aanrader!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank LuMkolonel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Strak moderne inrichting net buiten het drukste gedeelte van het centrum. Vriendelijke, efficiënte bediening met oog voor detail.
De gerechten: schitterde combinaties van kleuren in verzorgd servies. De smaken: zeer mooi op elkaar afgestemd nuances van smaken en geuren. Precies pittig genoeg!
Dit niveau nog niet eerder gezien in een Indonesische restaurant. Bedankt voor het heerlijke diner!

1  Bedank Frank V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaxLumankun, Eigenaar van MAX Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 november 2017

Dank coor de mooie complimenten. Wij zijn ook blij dat het ons is gelukt om aan de lekkere Indonesische keuken op onze manier een toegevoegde waarde te geven. Op een simpele manier hebben wij de smaken in de gerechten frisser en complexer gemaakt waardoor deze gerechten goed bij onze wijnen passen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2017 beoordeeld

een echte aanrader voor mensen die van de Indonesische keuken houd. het eten heeft een vermijden smaak en wordt geserveerd in voldoende grote porties. Als je meer wilt kan het altijd ,maar is niet nodig. Zeer leuke en attente bediening, het interieur is niet Indonesisch, maar gezellig modern.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 458olavt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaxLumankun, Eigenaar van MAX Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2017

Dank dat jullie een aardig stuk over het restaurant en de bediening hebben geschreven. Fijn om te lezen dat jullie erg van het eten hebben genoten. Hopelijk tot de volgende keer. Groet, Max

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die MAX Amsterdam bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In MAX Amsterdam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding