Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 236
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29-01-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 261
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 28-01-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
The Hoxton
US$ 212
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29-01-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
PricelineUS$ 261
Hotels.comUS$ 236
Trip.comUS$ 263
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.487)
Beoordelingen filteren
2.487 resultaten
Waardering van reizigers
1.966
404
87
18
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.966
404
87
18
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.487 beoordelingen
Beoordeeld op 1 maart 2021

Heerlijk bed, goede douche en echt een perfecte locatie! Het vriendelijke personeel loopt altijd met een glimlach rond. Room service was lekker.
Wij hadden twee kamers kamers dus voldoende ruimte en wij hebben erg genoten van weer een weekendje weg in eigen land!

Datum van verblijf: februari 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Vin1990
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Micha Granaada, Gastenservice/Front Office van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2021
Google-vertaling

He there,

We are so happy to know your little getaway with us was successful! See you back soon,

x the Hox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 februari 2021

Afgelopen weekend mochten wij slapen in The Hoxton op de Herengracht. Het personeel was super vriendelijk en meedenkend, alles was mogelijk (binnen de huidige maatregelen natuurlijk)! De kamer was heerlijk, fijn bed en een goede douche.. ook was ik helemaal weg van het interieur van het hotel. Locatie top, heerlijk ontbijt...

Jammer dat het zo snel voorbij ging ;-)

See u next time.
XO

Datum van verblijf: februari 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank lyndieh2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Micha Granaada, Guest Services / Front Office van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2021
Google-vertaling

He there,

Thank you for taking the time to share the love! We are thrilled to read you enjoyed your stay and everything worked out so well for you. We can't wait for the next one either!

x the Hox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2021 via mobiele applicatie

Heerlijk, nu eens een keertje Amsterdam zonder drommen toeristen, met toch heerlijk voorjaarsweer. En bovendien ondanks lock-down, gezellig te accepteren drukte aan de grachten, Leidseplein, Vondelpark, met voldoende mogelijkheden voor een koffie of biertje to go, en gelukkig af en toe een niet afgesloten dixie

Datum van verblijf: februari 2021
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank toines2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Micha Granaada, Guest Services / Front Office van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2021
Google-vertaling

Hi there,

We're very glad to read you enjoyed your little getaway in a much quieter Amsterdam, and chose us as your base. Make sure to come back while it lasts ;-).

x the Hox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2021 via mobiele applicatie

We hebben voor mijn 35ste verjaardag verbleven bij Hoxton. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. De kamer was heel fijn en voorzien van een tafel en twee stoelen, zodat we binnen met prachtig uitzicht konden ontbijten en dineren. De winkels en restaurants waren immers dicht. Eten besteld uit het restaurant, was heerlijk! Dichtbij CS, met lijn 52 op min. afstand van Rai.

Datum van verblijf: februari 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 841shadis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Micha Granaada, Guest Services / Front Office van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2021
Google-vertaling

He there,

Thank you so much for choosing us to celebrate your special occasion! Very glad to know you had a blast and enjoyed a good birthday dinner with canal view. Also happy to read our location worked out well for you.

Make sure to come back for the next one!

x the Hox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2021 via mobiele applicatie

Erg vriendelijk personeel en mooi hotel. Prachtige kamer met heerlijk bed. Helemaal top! Goede service ondanks Corona- maatregelen alles goed geregeld. Een aanrader en we komen zeker terug! Conclusie: helemaal top!!

Datum van verblijf: januari 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank EvelienS764
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Micha Granaada, Guest Services / Front Office van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2021
Google-vertaling

Hi Evelien,

Huge thanks for taking the time to share the love! We're very happy you felt safe and comfortable here and your getaway was a good one.

Come back soon!

x the Hox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken