Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg behulpzaam”
Beoordeling van The Hoxton, Amsterdam

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
The Hoxton, Amsterdam
Beoordeeld als nr. 11 van 375 hotels in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
26 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren een nachtje Amsterdam met vriendinnen. Omdat er iets fout ging met inchecken bij een ander hotel stonden we met z'n 4e op straat. De aandacht en hulp die we kregen van de nacht dienst was ongelofelijk. Ze verdienen een dikke 10 voor gastvriendelijkheid. Het hotel ziet er top uit en trendy. Helemaal onze smaak. De volgende overnachting in Amsterdam weten we waar we terecht kunnen. Bedankt voor jullie opvang.

Verbleef: Augustus, 2017, reisde met vrienden
Bedank GGG1967
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 augustus 2017
Google-vertaling

Hey there, thanks for reviewing! So glad our team were able to get you and your friends sorted for the night. Happy to hear you loved the design around our pad and felt right at home, too. Hope to have you back again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.338)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 11 van 1.338 beoordelingen

22 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Oke, misschien is mijn ervaring wat positief gekleurd door de topdag die aan ons verblijf vooraf ging, maar laat dat niet afleiden van het feit dat The Hoxton een fantastisch hotel is. Na onze bruiloft kwamen mijn kersverse vrouw en ik 's nachts aan zonder portemonnee aan (je vergeet na zo'n dag nog wel eens wat). Inchecken gebeurde met een lach obv onze outfit en we werden direct naar een prachtige kamer gebracht, 107, wauw! Een soort balzaal met allemaal lieve attenties en een persoonlijk welkomstbriefje. Heerlijke dubbele regendouche, gezellig uitzicht, superleuke vintage inrichting en een bed om een week onafgebroken in slaap te vallen. De volgende dag begonnen met het leuke ontbijtje aan de haak voor de deur en na een hele vriendelijke check out met een grijns van oor tot oor vertrokken na een late check out. Dank voor de geweldige herinnering!

Verbleef: Augustus, 2017, reisde met een partner
Bedank Rick H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 augustus 2017
Google-vertaling

Hey there, thanks for sharing the love! Great to hear you chose to spend your wedding night with us and that you loved our Floral room. So glad our team behind reception impressed and that you enjoyed the little honeymoon brekkie bag, too. Hope to have you both back again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartje centrum, op de gracht wat een heerlijke relaxte plek of even neer te ploffen op een van de vintage loungebanken voor een drankje. Heerlijke plek ook smorgens voor kop koffie, krantje of even wat te werken. Wij aten er s avonds na het shoppen een verrukkelijke pumpkin ravioli, en geweldige burger met frietjes met geroosterd truffel. Jammie. Desert; drie varianten met carrot ook super.
Personeel; allemaal even vriendelijke en ongedwongen. Een feest om te kijken naar de totaal verschillende type koks in de open keuken. Gewoon een fijne plek dus.

Verbleef: April, 2017, reisde met familie
1  Bedank expedition6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 april 2017
Google-vertaling

Hey there, thanks for sharing the love! So glad you enjoyed the vibe of Lotti's and loved the food. Happy to hear the staff impressed and that you liked our open kitchen, too. Hope to have you back again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2017 beoordeeld

Vriendelijke service, leuke bar en eetruimte, schone en leuke kamers, lekker eten! Toplocatie aan de gracht, goede sfeer 's ochtends en 's avonds, met dj, leuke ontbijtservice en gratis gebruik minibar! Top

  • Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank rmvanderheijde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 mei 2017
Google-vertaling

Hey there, thanks for taking the time to review! Happy to hear you loved our team throughout the pad and enjoyed the food in Lotti's. Glad you liked our 'hood and our brekkie bags, too! Hope to have you back again soon :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen 4 dagen A'dam bezocht en zorgvuldig gezocht naar een hotel waar we geinspireerd door zouden worden. Nou dat is met "the hox" zeker gelukt. Erg stijlvol ingericht en een sfeer die helemaal bij ons past. Ongedwongen, leuk, open met een trendy gevoel. Love it

Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
Bedank MartSwart
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 maart 2017
Google-vertaling

Hey there, thanks for reviewing! Glad to hear you were able to find a lil' bit of inspo with us :) Happy you loved our style and hope to have you back again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2017 beoordeeld

Centraal gelegen hotel, gelijkvloerse verdieping is een mix van restaurant, bar, ontbijtruimte en co working place waar er altijd wel een gezellige drukte heerst, kamers zeer vintage ingericht mr klein

Kamertip: Opletten waar je de wagen parkeert
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Fre1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 februari 2017
Google-vertaling

Hey there, thanks for reviewing! Happy to hear you liked the vibe and buzz in the lobby and the design about the rooms. Sorry to hear you found your room a bit too cosy – next time be sure to check out our Roomy rooms :) Hope to have you back again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2017 beoordeeld

Wat een leuk hotel!! De inrichting is echt uitstekend, complimenten voor de persoon die hiervoor verantwoordelijk is geweest! Het hotel heeft sfeer, ontzettend vriendelijk personeel, lekker eten en mooie kamers! Het bed was heerlijk en de badkamer was lekker ruim met een heerlijke regendouche. Als je de kamer inloopt en je steekt de kamersleutel in de elektriciteitshouder.. springt ook de retro radio meteen aan. Dit vond ik waarde toevoegen omdat dit uniek is. Nogmaals: ik ben helemaal verliefd op de inrichting.
Een 'extraatje' wat ik erg leuk vond was het 'ontbijt aan de deur'. Op de kamer ligt een breakfast bag wat je in de avond aan je kamerdeur kan hangen.. de volgende dag vind je in deze zak een stuk fruit, bakje yoghurt met muesli en een flesje vers geperst sinaasappelsap. Super idee!
Geen last gehad van geluidsoverlast maar als dit zo was geweest had ik dit logisch gevonden: het hotel ligt midden in het centrum van BRUISEND Amsterdam! Je loopt zo de 9 straatjes in en het Rembrandtplein, de Dam etc. is allemaal op loopafstand.
Kortom: een aanrader! Ik ben alleen maar enthousiast en positief over dit hotel. Als ik Amsterdam weer ga bezoeken dan zal ik zeker weer in The Hoxton verblijven.

  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank EHHM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 januari 2017
Google-vertaling

Hey there, thanks for taking the time to share ALL THAT LOVE! Happy to hear you loved our vibe and our team behind reception, as well as Lotti's and the design, too :) Glad you enjoyed the lil' brekkie bags and our 'hood, too! Hope o have you back again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Amsterdam bekeken
Grachtengordel
The Toren
The Toren
nr. 2 van 375 in Amsterdam
2.697 beoordelingen
Grachtengordel
Ambassade Hotel
Ambassade Hotel
nr. 4 van 375 in Amsterdam
1.213 beoordelingen
Centrum
Hotel Estherea
Hotel Estherea
nr. 19 van 375 in Amsterdam
4.067 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Grachtengordel
Banks Mansion
Banks Mansion
nr. 8 van 375 in Amsterdam
2.871 beoordelingen
Centrum
INK Hotel Amsterdam - MGallery by Sofitel
Grachtengordel
Pulitzer Amsterdam
Pulitzer Amsterdam
nr. 10 van 375 in Amsterdam
894 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Hoxton, Amsterdam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Hoxton, Amsterdam

Adres: Herengracht 255, 1016 BJ Amsterdam, Nederland
Telefoonnummer:
Locatie: Nederland > Noord-Holland > Amsterdam > Grachtengordel
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice
Stijl hotel:
Nr. 8 luxe hotel in Amsterdam
Nr. 24 romantisch hotel in Amsterdam
Nr. 34 zakenhotel in Amsterdam
Prijsklasse: € 118 - € 314 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — The Hoxton, Amsterdam 4*
Aantal kamers: 111
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The Hoxton, Amsterdam met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Classic Hotel Rembrandt
Classic Hotel Amsterdam
Rembrandt Amsterdam
Rembrandt Hotel Amsterdam

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding