Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sinds jaren niet zo lekker geslapen ”
Beoordeling van The Hoxton, Amsterdam

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
The Hoxton, Amsterdam
Beoordeeld als nr. 10 van 376 hotels in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
1 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals de titel het al zegt, de bedden zijn waanzinnig. Daarbij hebben ze ook op allerlei leuke details gelet. Zo staat bijvoorbeeld je radio aan terwijl je voor het eerst je kamer binnen komt. Meteen gezellig dus. Daarnaast hebben ze een leuke ontbijt service wanneer je vroeg moet vertrekken hangt er een lekker ontbijt tasje aan je deur waar je onderweg van kan genieten. Verder hebben wij maar 1 nachtje in het hotel geslapen maar ik kon in één opslag zien dat het een supergaaf hotel is! Zeker aan te raden wanneer je in Amsterdam bent!

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
1  Bedank Kim v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2016
Google-vertaling

Hey there, thanks for sharing the love! Great to hear you loved our beds so much and felt immediately cosy in the room – 'gezellig' is what we were going for ;) Glad you enjoyed our brekkie bags, too, and hope you're back again soon for longer than the one night!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.394)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

17 - 23 van 1.394 beoordelingen

25 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt mooi centraal in Amsterdam,ideaal voor het verkennen van de stad.Check in ging lekker vlot.Kamers zijn mooi en groot genoegmet lekker ruime bedden,we hadden 2 kamers geboekt met uitzicht op de grachten,hebben daar de volgende ochtend spijt van gehad.
Op de website staat dat de kamers geluiddicht zijn,maar als je in de ochtend om 7 uur word gewekt door een eindeloze stoet vrachtwagens die de bezorging doen van was,bier en overige producten wil je de volgende keer een ander hotel boeken.

Helaas hierdoor een slechte bijsmaak ,want goedkoop is het Hoxton hotel niet.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met vrienden
Bedank bas f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeroen B, Manager van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2016

Hi Bas,

Dank voor het delen van je ervaringen bij The Hoxton. Fijn te horen dat je het hotel mooi vond en hebt genoten van de bedden. Jammer dat jullie vroeg wakker zijn geworden door geluid van de straat. We zijn ons op dit moment aan het verdiepen om hier een oplossing voor te vinden.

Neem gerust kontakt met me op voor een eventueel volgend verblijf dan zal ik er voor zorgen dat jullie de meets rustige kamer krijgen.

Groet,

Jeroen
Jeroen@thehox.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld

Vanaf het moment dat je het hotel binnen stapt blijkt dat dit niet een doorsnee luxe hotel is. Het typische tegelwerk (verwijzing naar de Engelse Metro stations), de vitrine balie en de "huiskamer" geven een welkom gevoel. Het personeel ons uiterst vriendelijk en correct geholpen.

Over elk detail in het hotel lijkt nagedacht te zijn, van de teksten op de toiletrolsticker tot de designradiator die je nergens anders zo zult aantreffen. De bedden likken heerlijk, niet te zacht en niet te hard, al blijft dit natuurlijk een persoonlijke voorkeur.
De ligging van het hotel is prima, mooie omgeving en je bent zo bij de tramhalte.
Het hotel is niet bepaald geschikt voor mindervaliden, door de hoogteverschillen in vloeren, maar dat is inherent aan een oud pand.

  • Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Brian M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juli 2016
Google-vertaling

Hey there, thanks for taking the time to review! Super happy to hear you loved the vibe in our pad and our team behind reception. Glad you enjoyed all of the bits and bobs about the pad, too, and took good advantage of our 'hood! Hope to have you back again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Super trendy hip hotel, in een van de gezelligste wijken van Amsterdam . Ligging is heel centraal , alles op loopafstand
Hotel heeft n leuke bar! Kamers zijn schoon , bedden zijn heerlijk !! Als je s ochtends geen tijd hebt om te ontbijten , hebben ze n makkelijke ontbijdservice en hangen ze t gezonde ontbijdje aan je deur.
Wij gaan hier zeker terug

Verbleef: Maart, 2016, reisde met vrienden
1  Bedank marie-ange v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2016
Google-vertaling

Hey there, thanks for sharing the love! So glad you loved the vibe and enjoyed our 'hood. Happy to hear you liked the bar at Lotti's and our lil' brekkie bags! Looking forward to having you back again soon :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2016 beoordeeld

Voor 2 personen 320 euro voor 1 nachtje, behoorlijk prijzig. Inrichting bijeen geraapt.
Geen frisse uitstraling. Gordijnen hingen los en teveel prullaria in de vorm van oubollige kasten, bureautje, tv en boeken.
Geen aanduiding van hotel bij ingang.

  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank nannetta u
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeroen B, General Manager van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 april 2016
Google-vertaling

Hey,

Sorry to ear we did not live up to your expectations. I appreciate that our décor might not be to everyone's liking. At The Hox we like to think that we offer value for money by offering competitive rates from as low as €89 and loads of free perks included in the rate like free breakfast, internet, phone calls and minibar - prices do go up though as soon as the hotel gets busy so if you do decide to give us another shot, be sure to book early!

Best,

Jeroen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2016 beoordeeld

We hebben een heel leuk weekend gehad, kort maar krachtig, 1 nacht maar hebben erg genoten van het hotel.
Bij aankomst was de kamer klaar en konden we meteen inchecken in een mooie kamer met uitzicht op de grachten.
Erg mooie deco met leuke en grappige accenten, goede bedden en alles in de kamer is kwaliteit.
Ontbijt was perfect, niet uitgebreid maar perfect om de dag gezond te beginnen.
S'avonds hebben we gegeten in het restaurant, reserveren is aan te raden want wij hebben geen tafel kunnen bemachtigen in de "hoofdzaal" en hebben in het bargedeelte gegeten wat op een vrijdag erg druk is met locals.
Personeel aardig en veelal engels sprekend.

  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank stef7609
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 maart 2016
Google-vertaling

Hey there, thanks for taking the time to review. So happy to hear you loved the rooms and all the lil' bits and bobs about it! Glad you were able to snap up a seat in Lotti's and enjoyed the food. Hope to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een hip, gezellig, down to earth hotel! We sliepen in een type Cosy room. Inderdaad klein, maar Cosy! Schoon, mooie materialen, prettig ingericht!
Dol op de zeep van Pen&Ink! Leuk die kamer ontbijt zakjes!!! En daarna super lekker ontbijt! Gepocheerd ei met avocado! Mmmmm!
Helemaal blij! Aanrader!

Verbleef: Maart, 2016, reisde met vrienden
2  Bedank KirstvdBerg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 maart 2016
Google-vertaling

Hey there, thanks for sharing all that love! So glad you felt plenty cosy in the Cosy ;) Happy to hear you loved the brekkie bad and the breakfast in Lotti's, too – the avo and poached egg on toast is our fave as well! Hope to have you back again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Amsterdam bekeken
Grachtengordel
Ambassade Hotel
Ambassade Hotel
nr. 4 van 376 in Amsterdam
1.248 beoordelingen
Centrum
Kimpton De Witt Amsterdam
Kimpton De Witt Amsterdam
nr. 12 van 376 in Amsterdam
570 beoordelingen
Grachtengordel
The Toren
The Toren
nr. 2 van 376 in Amsterdam
2.725 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Centrum
Hotel Estherea
Hotel Estherea
nr. 21 van 376 in Amsterdam
4.108 beoordelingen
Grachtengordel
Banks Mansion
Banks Mansion
nr. 8 van 376 in Amsterdam
2.889 beoordelingen
Centrum
INK Hotel Amsterdam - MGallery by Sofitel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Hoxton, Amsterdam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Hoxton, Amsterdam

Adres: Herengracht 255, 1016 BJ Amsterdam, Nederland
Telefoonnummer:
Locatie: Nederland > Noord-Holland > Amsterdam > Grachtengordel
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice
Stijl hotel:
Nr. 7 luxe hotel in Amsterdam
Nr. 24 romantisch hotel in Amsterdam
Nr. 34 zakenhotel in Amsterdam
Prijsklasse: €152 - €377 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — The Hoxton, Amsterdam 4*
Aantal kamers: 111
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The Hoxton, Amsterdam met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Classic Hotel Rembrandt
Classic Hotel Amsterdam
Rembrandt Amsterdam
Rembrandt Hotel Amsterdam

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding