Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 138
US$ 119
Hampton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 141 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Vondel(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 121
US$ 111
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 28% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 28% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 155 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Kimpton De Witt Amsterdam(Amsterdam)
US$ 310
US$ 166
Kimpton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 33% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 33% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 247 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 242
US$ 216
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Besparingsmelding! 29% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 29% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 306 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Casa(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 89
US$ 85
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 34% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 34% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 129 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 82
US$ 67
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 29% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 29% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 94 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Crowne Plaza Amsterdam South(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 172
US$ 146
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 166 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Lloyd Hotel(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 97
US$ 75
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 91 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Bilderberg Garden Hotel(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 264
US$ 226
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Dutch Design Hotel Artemis(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 114
US$ 106
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.586)
Beoordelingen filteren
1.586 resultaten
Waardering van reizigers
1.213
296
55
15
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.213
296
55
15
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 1.586 beoordelingen
25 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt mooi centraal in Amsterdam,ideaal voor het verkennen van de stad.Check in ging lekker vlot.Kamers zijn mooi en groot genoegmet lekker ruime bedden,we hadden 2 kamers geboekt met uitzicht op de grachten,hebben daar de volgende ochtend spijt van gehad.
Op de website staat dat de kamers geluiddicht zijn,maar als je in de ochtend om 7 uur word gewekt door een eindeloze stoet vrachtwagens die de bezorging doen van was,bier en overige producten wil je de volgende keer een ander hotel boeken.

Helaas hierdoor een slechte bijsmaak ,want goedkoop is het Hoxton hotel niet.

Verbleef: augustus 2016, reisde met vrienden
Bedank bas f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeroen B, Manager van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2016

Hi Bas,

Dank voor het delen van je ervaringen bij The Hoxton. Fijn te horen dat je het hotel mooi vond en hebt genoten van de bedden. Jammer dat jullie vroeg wakker zijn geworden door geluid van de straat. We zijn ons op dit moment aan het verdiepen om hier een oplossing voor te vinden.

Neem gerust kontakt met me op voor een eventueel volgend verblijf dan zal ik er voor zorgen dat jullie de meets rustige kamer krijgen.

Groet,

Jeroen
Jeroen@thehox.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld

Vanaf het moment dat je het hotel binnen stapt blijkt dat dit niet een doorsnee luxe hotel is. Het typische tegelwerk (verwijzing naar de Engelse Metro stations), de vitrine balie en de "huiskamer" geven een welkom gevoel. Het personeel ons uiterst vriendelijk en correct geholpen.

Over elk detail in het hotel lijkt nagedacht te zijn, van de teksten op de toiletrolsticker tot de designradiator die je nergens anders zo zult aantreffen. De bedden likken heerlijk, niet te zacht en niet te hard, al blijft dit natuurlijk een persoonlijke voorkeur.
De ligging van het hotel is prima, mooie omgeving en je bent zo bij de tramhalte.
Het hotel is niet bepaald geschikt voor mindervaliden, door de hoogteverschillen in vloeren, maar dat is inherent aan een oud pand.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Brian M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juli 2016
Google-vertaling

Hey there, thanks for taking the time to review! Super happy to hear you loved the vibe in our pad and our team behind reception. Glad you enjoyed all of the bits and bobs about the pad, too, and took good advantage of our 'hood! Hope to have you back again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Super trendy hip hotel, in een van de gezelligste wijken van Amsterdam . Ligging is heel centraal , alles op loopafstand
Hotel heeft n leuke bar! Kamers zijn schoon , bedden zijn heerlijk !! Als je s ochtends geen tijd hebt om te ontbijten , hebben ze n makkelijke ontbijdservice en hangen ze t gezonde ontbijdje aan je deur.
Wij gaan hier zeker terug

Verbleef: maart 2016, reisde met vrienden
1  Bedank marie-ange v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2016
Google-vertaling

Hey there, thanks for sharing the love! So glad you loved the vibe and enjoyed our 'hood. Happy to hear you liked the bar at Lotti's and our lil' brekkie bags! Looking forward to having you back again soon :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2016 beoordeeld

Voor 2 personen 320 euro voor 1 nachtje, behoorlijk prijzig. Inrichting bijeen geraapt.
Geen frisse uitstraling. Gordijnen hingen los en teveel prullaria in de vorm van oubollige kasten, bureautje, tv en boeken.
Geen aanduiding van hotel bij ingang.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank nannetta u
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeroen B, General Manager van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 april 2016
Google-vertaling

Hey,

Sorry to ear we did not live up to your expectations. I appreciate that our décor might not be to everyone's liking. At The Hox we like to think that we offer value for money by offering competitive rates from as low as €89 and loads of free perks included in the rate like free breakfast, internet, phone calls and minibar - prices do go up though as soon as the hotel gets busy so if you do decide to give us another shot, be sure to book early!

Best,

Jeroen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2016 beoordeeld

We hebben een heel leuk weekend gehad, kort maar krachtig, 1 nacht maar hebben erg genoten van het hotel.
Bij aankomst was de kamer klaar en konden we meteen inchecken in een mooie kamer met uitzicht op de grachten.
Erg mooie deco met leuke en grappige accenten, goede bedden en alles in de kamer is kwaliteit.
Ontbijt was perfect, niet uitgebreid maar perfect om de dag gezond te beginnen.
S'avonds hebben we gegeten in het restaurant, reserveren is aan te raden want wij hebben geen tafel kunnen bemachtigen in de "hoofdzaal" en hebben in het bargedeelte gegeten wat op een vrijdag erg druk is met locals.
Personeel aardig en veelal engels sprekend.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank stef7609
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 maart 2016
Google-vertaling

Hey there, thanks for taking the time to review. So happy to hear you loved the rooms and all the lil' bits and bobs about it! Glad you were able to snap up a seat in Lotti's and enjoyed the food. Hope to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken