Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sfeervol, warm en toch een beetje vreemd.”
Beoordeling van The Hoxton, Amsterdam

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
The Hoxton, Amsterdam
Beoordeeld als nr. 11 van 374 hotels in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
14 februari 2016 beoordeeld

Fijn verblijf gehad, heerlijk gedineerd, mooie kamers en lekker centraal in de stad.

Wat ik wel jammer vond was het ontbreken van een fatsoenlijk ontbijt. Een yoghurtje met een sappie vind ik voor de prijs die je betaald best karig.

Ook jammer dat er vieze handdoeken op de kamer lagen en deze pas na 3 keer werden verschoond. Geeft geen prettige gevoel bij het inchecken.

  • Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank edje1977
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoxAMSTeam, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 februari 2016
Google-vertaling

Hey there, thanks for taking the time to review. Happy to hear you enjoyed your stay at The Hox! Sorry about the dirty towels – seems we dropped the ball there, we've communicated this with housekeeping. Hope to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (1.256)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

20 - 26 van 1.256 beoordelingen

10 januari 2016 beoordeeld

Samen met mijn zus genoten van een koffie in het Hoxton-hotel. De open huiskamersfeer maakt het geheel erg gezellig! De serveester mocht iets vriendelijker zijn, maar over het algemeen was de bediening aardig. Ik kom graag nog eens terug om in de avond hun cocktails te drinken, wellicht in combinatie met een overnachting!

  • Verbleef: December, 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Eline R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 januari 2016
Google-vertaling

Thanks for dropping by and leaving a review. So sorry to hear about the not-so-friendly barmaid, she must have got out on the wrong side of bed! But pleased that you loved the vibe. We'll look forward to seeing you back for something stronger!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima prijs kwaliteit verhouding. Kamer met uitzicht op binnenplaats vonden wij niet erg. Lekker bed en douche. Hele gezellige lobby. Enig minpuntje: inchecken om 2 uur betekent niet dat dan ook je kamer beschikbaar is. Gelukkig serveren ze heerlijke gin and tonics.

Verbleef: December, 2015, reisde met een partner
1  Bedank Harriët V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2016
Google-vertaling

Great to hear you had a good stay and liked the room and the lobby. So sorry to hear early check-in wasn't available on this occasion - we'll always try to accommodate where possible but can't always if we're full. Pleased to hear the G&Ts impressed ;)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige kamers, een suuuperzacht bed, badkamer volledig naar mijn smaak ingericht: LOVE IT.
Neem daarbij het vriendelijke personeel, de goede ligging en de leuke extra's zoals het ontbijtje aan de deur en je hebt een tophotel. Aanradertje!!!

Verbleef: December, 2015, reisde met een partner
2  Bedank Kym H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2016
Google-vertaling

We love that you love it! Glad the comfy bed and the brekkie bags went down so well! We'll look forward to having you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2015 beoordeeld

Recent een overnachting geboekt in the Hoxton in Amsterdam. Internationaal georiënteerd hotel met fraaie kamers in het hartje van Amsterdam. Er heerst een gezellige drukte en het hotel bruist van energie. Beslist een aanrader.
Overnachting was prijzig en exclusief ontbijt. Parkeren is lastig, maar kan in de garage van de Bijenkorf. Reken dan wel 50 euro voor een nachtje parkeren. Of kom met het openbaar vervoer, natuurlijk.

  • Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Eric E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 december 2015
Google-vertaling

Pleased to hear you had a great stay with us and enjoyed our bustle and energy! We appreciate our parking is limited as we are in the heart of the city…we do encourage guests to use public transport and then see the city on bike – we’ve got free ones for guests to use too!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2015 beoordeeld

Onlangs was er een afscheidsfeestje voor ons georganiseerd in het Hoxton. Het was in 1 woord: Geweldig. Het personeel, de super relaxte sfeer, de kamer met fantastische inrichting, faciliteiten en uitzicht op de Singel (308), de organisatie van het feest, het eten en drinken. Ik kan echt niets bedenken wat beter kan! Een top aanwinst voor Amsterdam op 1 van de mooiste plekjes van de stad!

  • Verbleef: November, 2015, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank Andre H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 december 2015
Google-vertaling

The best in Amsterdam! WOOP. We are blushing! Thanks so much for spreading the love. Hope to see you again real soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2015 beoordeeld

Wij kregen kamer 408,met uitzicht op Het Singel. Kamer is sfeervol ingericht met groot royaal bed met super lekkere matras en beddengoed. Badkamer wel wat klein, wc is apart, heel goed. Badkamer ken maar 1 wastafel met weinig mogelijkheden om je spullen op te zetten. Douche kent weinig waterdruk, helaas. Leuke internet radio en gratis wifi (20 mb up/20mb down) Stond een cadeautje op de kamer en een aardig briefje van een zekere Linda. Goed ontbijt in de centrale lounge. wachten op een cappucino duurde wel lang. Hotel is een echte aanrader voor centrum Amsterdam

Kamertip: kies een kamer zo hoog mogelijk en een grotekamer, meeste kamers zijn klein
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank tsjakka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 december 2015
Google-vertaling

Thanks for your words, we’re pleased to hear 408 treated you well! We’ll get the team to look into the water pressure issue though, as our showers should be functioning at full whack. We hope to see you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Amsterdam bekeken
Grachtengordel
The Toren
The Toren
nr. 2 van 374 in Amsterdam
2.654 beoordelingen
Centrum
Hotel Estherea
Hotel Estherea
nr. 18 van 374 in Amsterdam
4.010 beoordelingen
Grachtengordel
Banks Mansion
Banks Mansion
nr. 8 van 374 in Amsterdam
2.823 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Grachtengordel
Ambassade Hotel
Ambassade Hotel
nr. 4 van 374 in Amsterdam
1.161 beoordelingen
Centrum
INK Hotel Amsterdam - MGallery by Sofitel
Grachtengordel
Pulitzer Amsterdam
Pulitzer Amsterdam
nr. 10 van 374 in Amsterdam
843 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Hoxton, Amsterdam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Hoxton, Amsterdam

Adres: Herengracht 255, 1016 BJ Amsterdam, Nederland
Telefoonnummer:
Locatie: Nederland > Noord-Holland > Amsterdam > Grachtengordel
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice
Stijl hotel:
Nr. 8 luxe hotel in Amsterdam
Nr. 24 romantisch hotel in Amsterdam
Nr. 32 familiehotel in Amsterdam
Nr. 34 zakenhotel in Amsterdam
Prijsklasse: € 111 - € 368 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — The Hoxton, Amsterdam 4*
Aantal kamers: 111
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The Hoxton, Amsterdam met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Classic Hotel Rembrandt
Classic Hotel Amsterdam
Rembrandt Amsterdam
Rembrandt Hotel Amsterdam

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding