Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.779)
Beoordelingen filteren
1.779 resultaten
Waardering van reizigers
1.363
330
64
15
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.363
330
64
15
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
28 - 33 van 1.779 beoordelingen
Beoordeeld op 10 januari 2016

Samen met mijn zus genoten van een koffie in het Hoxton-hotel. De open huiskamersfeer maakt het geheel erg gezellig! De serveester mocht iets vriendelijker zijn, maar over het algemeen was de bediening aardig. Ik kom graag nog eens terug om in de avond hun cocktails te drinken, wellicht in combinatie met een overnachting!

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Eline R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2016
Google-vertaling

Thanks for dropping by and leaving a review. So sorry to hear about the not-so-friendly barmaid, she must have got out on the wrong side of bed! But pleased that you loved the vibe. We'll look forward to seeing you back for something stronger!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2015 via mobiele applicatie

Prima prijs kwaliteit verhouding. Kamer met uitzicht op binnenplaats vonden wij niet erg. Lekker bed en douche. Hele gezellige lobby. Enig minpuntje: inchecken om 2 uur betekent niet dat dan ook je kamer beschikbaar is. Gelukkig serveren ze heerlijke gin and tonics.

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Harriët V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2016
Google-vertaling

Great to hear you had a good stay and liked the room and the lobby. So sorry to hear early check-in wasn't available on this occasion - we'll always try to accommodate where possible but can't always if we're full. Pleased to hear the G&Ts impressed ;)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 december 2015 via mobiele applicatie

Prachtige kamers, een suuuperzacht bed, badkamer volledig naar mijn smaak ingericht: LOVE IT.
Neem daarbij het vriendelijke personeel, de goede ligging en de leuke extra's zoals het ontbijtje aan de deur en je hebt een tophotel. Aanradertje!!!

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank 318kymh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2016
Google-vertaling

We love that you love it! Glad the comfy bed and the brekkie bags went down so well! We'll look forward to having you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2015

Recent een overnachting geboekt in the Hoxton in Amsterdam. Internationaal georiënteerd hotel met fraaie kamers in het hartje van Amsterdam. Er heerst een gezellige drukte en het hotel bruist van energie. Beslist een aanrader.
Overnachting was prijzig en exclusief ontbijt. Parkeren is lastig, maar kan in de garage van de Bijenkorf. Reken dan wel 50 euro voor een nachtje parkeren. Of kom met het openbaar vervoer, natuurlijk.

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Eric E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2015
Google-vertaling

Pleased to hear you had a great stay with us and enjoyed our bustle and energy! We appreciate our parking is limited as we are in the heart of the city…we do encourage guests to use public transport and then see the city on bike – we’ve got free ones for guests to use too!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2015

Onlangs was er een afscheidsfeestje voor ons georganiseerd in het Hoxton. Het was in 1 woord: Geweldig. Het personeel, de super relaxte sfeer, de kamer met fantastische inrichting, faciliteiten en uitzicht op de Singel (308), de organisatie van het feest, het eten en drinken. Ik kan echt niets bedenken wat beter kan! Een top aanwinst voor Amsterdam op 1 van de mooiste plekjes van de stad!

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank andreh886
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2015
Google-vertaling

The best in Amsterdam! WOOP. We are blushing! Thanks so much for spreading the love. Hope to see you again real soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken