Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.730)
Beoordelingen filteren
1.730 resultaten
Waardering van reizigers
1.327
320
61
15
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.327
320
61
15
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
31 - 36 van 1.730 beoordelingen
1 december 2015 beoordeeld

Onlangs was er een afscheidsfeestje voor ons georganiseerd in het Hoxton. Het was in 1 woord: Geweldig. Het personeel, de super relaxte sfeer, de kamer met fantastische inrichting, faciliteiten en uitzicht op de Singel (308), de organisatie van het feest, het eten en drinken. Ik kan echt niets bedenken wat beter kan! Een top aanwinst voor Amsterdam op 1 van de mooiste plekjes van de stad!

  • Verbleef: november 2015, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank Andre H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 december 2015
Google-vertaling

The best in Amsterdam! WOOP. We are blushing! Thanks so much for spreading the love. Hope to see you again real soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2015 beoordeeld

Wij kregen kamer 408,met uitzicht op Het Singel. Kamer is sfeervol ingericht met groot royaal bed met super lekkere matras en beddengoed. Badkamer wel wat klein, wc is apart, heel goed. Badkamer ken maar 1 wastafel met weinig mogelijkheden om je spullen op te zetten. Douche kent weinig waterdruk, helaas. Leuke internet radio en gratis wifi (20 mb up/20mb down) Stond een cadeautje op de kamer en een aardig briefje van een zekere Linda. Goed ontbijt in de centrale lounge. wachten op een cappucino duurde wel lang. Hotel is een echte aanrader voor centrum Amsterdam

Kamertip: kies een kamer zo hoog mogelijk en een grotekamer, meeste kamers zijn klein
  • Verbleef: november 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank tsjakka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 december 2015
Google-vertaling

Thanks for your words, we’re pleased to hear 408 treated you well! We’ll get the team to look into the water pressure issue though, as our showers should be functioning at full whack. We hope to see you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2015 beoordeeld

We kwamen hier met vrienden na een dagje wandelen langs het oude Amsterdam. Wat een verbetering vergeleken met het vorige hotel! Een mooie open ruimte met goede bediening. Wat doe je dan dus: bitterballen!

Verbleef: oktober 2015
1  Bedank Willem d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2015 beoordeeld

Heel relaxte sfeer, huiselijk en toegankelijk. Super gaaf ingerichte kamers, heel trendy en in lijn met de beleving vanaf binnenkomst. Enthousiast en servicegericht personeel die de totale beleving compleet maken. Ook een leuke ontmoetingsplek voor een borrel of avondje dineren. Ligging is ideaal voor shoppen, boetiekjes, cultuur en terrasjes.
Kortom: absolute aanrader en must have seen or experienced!

  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank YC4312
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 september 2015
Google-vertaling

Thank you for the kind words. Great to hear you digged the team, place and our neighbourhood. Do come around again soon. We loved having you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige hotel ervaring. Grote service door vriendelijk, hulpvaardig en deskundig personeel. Mooie hedendaagse kamers op super centrale locatie in hartje Amsterdam. Gratis wifi en verrassend ontwaken. Ook het restaurant is goed. Advies: reserveer tijdig. AANRADER

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
3  Bedank pubie2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hox_Team, Hox_Team van The Hoxton, Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 september 2015
Google-vertaling

Wonderful review! Good to hear you liked our rooms :-) High five on the recommendation and the short and sweet review too, hope to see you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken