Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
13 personen bekijken dit hotel
Agoda.com
US$ 291
Aanbieding bekijken
travelup.com
US$ 301
Aanbieding bekijken
Destinia.com
US$ 264
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 06-07-22
FindHotelUS$ 283
Trip.comUS$ 292
ZenHotels.comUS$ 277
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.809)
Beoordelingen filteren
4.809 resultaten
Waardering van reizigers
3.434
1.074
196
57
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.434
1.074
196
57
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.809 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juli 2021

Ontvangst en verblijf in hotel waren fantastisch. Prachtig hotel gelegen vlakbij het oude centrum van de stad. Het is ook mogelijk om enkele extra's te bestellen bij reservatie zoals : bloemen op de kamer, champagne, chocolaatjes ...

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank JeroenV2712
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juni 2021

Het hotel ligt aan de Singel en op loopafstand van veel wat je in Amsterdam wil zien en beleven. Het hotel heeft een boutique achtige uitstraling, rijk en vol kleur ingericht. Voor sommige mensen misschien zelfs wat over de top. Maar onderscheidend en netjes ingericht. Onze kamer aan de gracht was klein en laag, maar zeer netjes en schoon.

Datum van verblijf: juni 2021
1  Bedank michelvanwijk1966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2021

Supergezellig interieur, heel schoon. Ligging van het hotel is top. Huiselijke sfeer. Ontbijt top. Kamers wel gehorig, wat helaas het enige minpunt vormde. We komen hier zeker terug. Het personeel was een beetje afwachtend ipv voorkomend en servicegericht; gelukkig maakte medewerkster Amal (en een andere jongen waarvan ik de naam niet weet, maar die ook de auto aannam) met haar professionaliteit, voorkomendheid en welkomende continue glimlach alles goed.

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank samarf2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2021 via mobiele applicatie

Prachtig mooi hotel, zeer vriendelijk personeel, super ligging.
Alleen is dit niet rolstoel toegankelijk.
Erg jammer dat er geen rolstoel ingang is. Binnen wat smal maar goed te doen.
Wellicht dat dit nog ooit gerealiseerd kan worden, dan komen we zeker nog eens

Datum van verblijf: april 2021
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Heeze01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2021

Het hotel is prachtig gedecoreerd. Zou het thuis niet zo willen want mij te druk maar ik heb een paar dagen echt enorm genoten van het prachtige interieur. Heel fijn personeel, niet zo onpersoonlijk en afstandelijk als in veel andere grotere hotels. Ze stonden elk moment voor ons klaar. Koffie/thee/water faciliteiten in de lounge waar ook fijne zitplekjes zijn. In de ochtend gezellig even buiten aan de gracht gezeten met koffie. Ze hebben ook een hele mooie bar met heerlijke cocktails. We hadden een prachtige suite met bubbelbad en dubbele douche. Laatste was supergezellig, zeker omdat ik niet zo van in bad gaan houd. We hebben direct nogmaals geboekt.

Kamertip: Kies de enige kamer met balkon of de roze suite voor op en top romantiek.
Datum van verblijf: april 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Jesvd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken