18 personen bekijken dit hotel
TravelocityUS$ 512
Trip.comUS$ 628
Beoordeeld op 4 oktober 2021

Voor onze trouwdag een nachtje weg geboekt in the Toren. Wat een fantastisch hotel! Warm qua service, personeel en inrichting!
De kamer was van alle luxe voorzien, schoon en prachtig gestyled. Met een persoonlijke note erbij, fles bubbels met een kaart ter felicitatie.
En dit op een van de meest prachtige locaties in Amsterdam.
Wij komen zeker nog eens terug

Kamertip: Onze kamer was aan de tuin kant, heerlijk rustig
Datum van verblijf: oktober 2021
Annemieke Dassen - Klaasen, Verkoop van The Toren, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2021

Lieve familie Brooijmans,

Bedankt voor deze fantatische 5 sterren review.
Fijn te lezen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf bij The Toren Hotel.
Wij kijken er nu al naar uit om jullie bij jullie volgende jubileum weer te mogen verwelkomen :-)

Warme groet
Annemieke Dassen - Klaasen

Beoordeeld op 9 september 2021 via mobiele applicatie

M’n man had me als verrassing voor de komst van onze kleine meegenomen voor een nachtje weg in The Toren, wat een heerlijk verblijf hebben we hier gehad! Het personeel heeft er alles aan gedaan om hier aan bij te dragen: de kamer was versierd met wit/blauwe ballonnen, bij het avondeten stond er een blauwe virgin cocktail voor me klaar en na het eten hadden ze de Whirlpool voor me vol laten lopen zodat ik lekker kon relaxen. Ongevraagd dus onwijs attent, echt top service! De kamer zelf zag er fantastisch mooi ingericht uit, de bedden slapen heerlijk, ontbijt was ook erg goed. Het hotel ligt op een goede locatie in de Jordaan, ideaal om de restaurants, bars en boetiekjes af te struinen, kan het van harte aanbevelen!

Datum van verblijf: augustus 2021
Annemieke Dassen - KLaasen, Verkoop van The Toren, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2021

Beste Lisette,

Dank je wel voor je lieve woorden. Zo fijn te horen dat jullie genoten hebben van jullie babymoon.
Wij wensen jullie alle geluk toe!!

Lieve groet,
Annemieke Dassen - Klaasen

Beoordeeld op 11 augustus 2021 via mobiele applicatie

Waren hier voor de tweede maal,7 jaar geleden,maar de ontvangst,de service,zijn nog steeds top.De staf is ontzettend vriendelijk en behulpzaam.De kamer was mooi en perfect onderhouden.Ontbijt was top en zeer vriendelijk opgediend door de ober.Het is ook perfect gelegen in Amsterdam men kan alles te voet bereiken.Prijs kwaliteit is TOP stellen dit hotel voor aan vrienden die weekend Amsterdam willen doen TOP TOP TOP

Kamertip: Zeker boeken als men naar Amsterdam gaat
Datum van verblijf: juli 2021
Michel Meeues, General Manager van The Toren, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2021

Beste Marcel,

Super bedankt voor deze TOP review.
Het is goed om te lezen dat we ook na zeven jaar, het kwaliteits en service niveau hebben weten te behouden.
Ik ga deze review zeker delen binnen ons team, hier doen we het voor.

Graag tot de volgende keer.

Hotel Manager

Beoordeeld op 5 juli 2021

Hier heb je echt het gevoel een keizer te zijn! Super vriendelijk personeel, prachtige kamers, heerlijke omgeving, alles klopt! Wij zijn heerlijk verwend tijdens de minivakantie in Amsterdam, een genot om te verblijven!

Datum van verblijf: juli 2021

Beste D4541PGgerards,

Leuk te lezen dat de naam van de gracht, Keizersgracht zijn naam eer aan doet bij een verblijf in ons hotel :-)

Ik ga deze review zeker delen binnen mijn team.

Graag tot een volgende keer.

Beoordeeld op 19 juni 2021 via mobiele applicatie

Je wordt hier echt in de watten gelegd, een heerlijk hotel. Alles klopt vanaf het moment dat je binnenstapt en je auto wordt geparkeerd middels de parkeerservice tot leuke attentie op de hotel kamer. Alles is zeer sfeervol ingericht en schoon

Datum van verblijf: juni 2021

Beste Bert,

Dank voor deze super review, ik ga deze review zeker delen met het team.
Dit is waar wij het voor doen!
Ik hoop u in de toekomst weer een keer te mogen verwelkomen in het hotel.

Hotel Manager