6 personen bekijken dit hotel
Agoda.com
Vio.comUS$ 148
Beoordeeld op 5 februari 2023

Alles was perfect. Klantvriendelijk personeel. Genoeg aandacht voor de klant. Makkelijke communicatie.
Schone kamers. Materiaal van goede kwaliteit. Gratis parkeren en genoeg plaatsen. Redelijke prijs.

Datum van verblijf: februari 2023
Met hotel Amsterdam, Gastenservice/Front Office van Met Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2023

Dear sir/madam,
Our entire team is committed to delivering exceptional service and accommodation with our guests and their comfort in their mind, and we are pleased to note you enjoyed most aspects of your stay with us. We would love to be at your service again in the future and hope that your travel plans will take you back to Amsterdam and Met hotel.
With kind regards,
Met Team xxx

Beoordeeld op 18 december 2022

Wat een heerlijk nieuw, schoon en fijn hotel. Er hangt een heerlijke en gezellige sfeer. Zeer vriendelijk personeel! Een echte aanrader!
Ontbijt was ook heerlijk en werd met regelmaat aangevuld. Ook een fijn hotel met kinderen. De auto kun je ook bij het hotel parkeren in een aparte garagebox die je van te voren kunt reserveren.
Hotel is modern en is gaat met de tijd mee. Zo kun je lichten ect bedienen met een elektronische pad.

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 28 november 2022 via mobiele applicatie

Ligging vanaf openbaar vervoer is top, fijn hotel om Amsterdam eens lekker te verkennen. De sobere buitenkant van het hotel doet geen recht aan de binnenkant. De kamer kent vele gemakken, fijne badkamer en lekker bed. Mooi dat je kunt streamen vanaf je eigen telefoon, dit nog niet eerder gezien.

Het ontbijt is erg royaal te noemen. Ook de bar is tot in de late uren breed gesorteerd. De nachtwaker deed bij aankomst niet moeilijk en schonk nog even een drankje in. Top!

Verbeterpunt was het licht op het toilet. In combinatie met een beweging sensor en een glazen deur zorgde dit in de nacht voor een compleet verlichte kamer. Dit was niet prettig.

Datum van verblijf: november 2022
Met hotel Amsterdam, Guest Services / Front Office van Met Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 december 2022

Beste Thijs,

Dankjewel voor je review.

We waarderen het enorm dat je de tijd en moeite heb genomen om zo iets liefs te schrijven.

We hopen je snel weer terug te zien!

Veel liefs,

Beoordeeld op 28 november 2022

hartelijke ontvangst aan de receptie door vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime kamer met alle moderne comfort: koffie-en theefaciliteiten, kluisje, smart-tv, zalige regendouche, apart toilet , ruim bed met uitstekende matras en dito beddengoed, hygiëne top, ontbijt ruim en gevarieerd.

Datum van verblijf: november 2022

Beste gast,

We waarderen het enorm dat je deze positieve feedback voor ons heb achter gelaten.

Zo te zien heb je genoten van alle faciliteiten die Met te bieden heeft.

Hopelijk mogen we je snel weer ontvangen!

Beoordeeld op 21 september 2022

Enorm blij dat we voor dit hotel gekozen hebben. De kamer was super mooi en het bed was echt het beste ooit. Heel relaxt dat er een ingebouwde ChromeCast in de televisie zit zodat je kunt kijken of luisteren wat je wilt. Daarnaast was de kamer ook heel erg schoon.

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam en vanaf het hotel ben je met 20 minuten in de stad.

Wij komen zeker terug :) !

Datum van verblijf: september 2022
Met hotel Amsterdam, Guest Services / Front Office van Met Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2022

Beste Quinty,

Dankjewel voor je review.

We waarderen het enorm dat je de tijd en energie heb genomen om zo iets liefst voor ons te schrijven!

We hopen je gauw weer terug te zien <3!

Groet,