Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 265
US$ 250
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Hotel Vondel(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 118
US$ 99
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 31% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 31% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 143 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Kimpton De Witt Amsterdam(Amsterdam)
US$ 211
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 251 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 248
US$ 219
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 255 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Crowne Plaza Amsterdam South(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 242
US$ 183
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
XO Hotels Couture(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 178
US$ 102
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 114 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 157
US$ 65
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 77 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Dutch Design Hotel Artemis(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 102
US$ 88
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Casa(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 114
US$ 100
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 118 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Bilderberg Garden Hotel(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 185
US$ 155
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.254)
Beoordelingen filteren
1.254 resultaten
Waardering van reizigers
780
369
74
19
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
780
369
74
19
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.254 beoordelingen
24 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een zeer knus hotelletje op een top locatie. Het personeel is super enthousiast, aardig, leuk en heel behulpzaam.
Het hotel is rustig gelegen en ligt paralel aan de PC Hooftstraat en zeer dichtbij het Rijksmuseum.

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank Ivo D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management_VH, Frontoffice van Hotel JL No76, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 december 2016

Geachte Ivo D,

Hartelijk dank voor u review naar aanleiding van u verblijf in Hotel Jl NO 76.
Erg fijn om te lezen dat u een zeer aangenaam verblijf bij ons heeft gehad,
en dat wij daar mede deel van uit hebben mogen maken.
Nogmaals dank voor voor u bezoek, en hopelijk mogen we u in de nabije toekoemst
weer verwelkomen in Hotel Jl No 76.

Met vriendelijke groet,

Andre

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2016 beoordeeld

Centrale ligging tussen pc hooftstraat, de grote bekende musea, maar ook het leidseplein etc. Metro/bushalte ook erg dichtbij. Erg mooi hotel, mooie inrichting. Receptie duurde wel wat lang, maar wel vriendelijk personeel.
Wij hadden de executive kamer op de 4e verdieping. Kamer was van redelijk formaat en bevatte alles wat we nodig hadden. We hadden zelfs een tv in bad! Verder douche EN bad. De wasbak was alleen in de hal van de kamer, dus niet op de badkamer zelf. Het licht was daar niet goed genoeg om te make-uppen.
Verder erg lekker bed en 2 mega kussens.
Beetje geluidsoverlast van andere mensen die 's ochtends over de gang liepen.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Eef289
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management_VH, Reception van Hotel JL No76, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2016

Beste mevrouw Eef289,

Hartelijk dank voor uw complimenten over ons hotel. Wij vinden het erg fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad en dat wij daar deel van mochten maken.

Graag danken wij u nogmaals voor uw tijd en moeite om uw ervaringen met het personeel, de kamer en de locatie. Wij zien er naar uit om u binnekort wederom als gast te mogen verwelkomen in Hotel JLno.76.

Met vriendelijke groet,

Klein - Team Hotel JLno.76

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik koop dat Hotel JL No76 je vanaf de eerste seconde het ja-gevoel geeft, zoals het mij verging. Je wordt vriendelijk ontvangen, het interieur is design en speels, kamer 100 is ruim en licht en rustig, het ontbijtbuffet biedt wat je verwacht. Een hotel waarvan je denkt als je er maar één nachtje blijft: het had een langer verblijf mogen zijn.

Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
Bedank BartWasEr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management_VH, Team Hotel JLno76 van Hotel JL No76, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 maart 2016

Beste heer Bart waser,

Ontzettend bedankt voor uw bezoek en het plaatsen van deze leuke review! wij vinden het fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad en dat wij daar deel van uit mochten maken.

Graag danken wij u nogmaals voor uw tijd en moeite om uw ervaringen te delen en wij zien ernaar uit om u binnenkort wederom als gast te mogen verwelkomen in Hotel JLno76

Met vriendelijke groet,
Team Hotel JLno76.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Netjes schone kamer. Vlakbij PC en musea. De excutive kamer wel erg klein.!!Bad en douche en wc bij elkaar. Wastafel op de gang. Paste anders niet gezien de kleine ruimte. Het bubbelbad was erg smal en diep. Ook tv'tje to het bad. Ontbijt eenvoudig maar ok. Prima stadshotel. Vriendelijke gastheer aan de receptie.

Verbleef: januari 2016, reisde met een partner
1  Bedank Karin N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management_VH, Team Hotel JL 76 van Hotel JL No76, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 februari 2016

Beste mevrouw Karin N,

Allereerst hartelijk bedankt dat u de tijd genomen heeft om uw ervaringen met ons te delen. Opmerkingen van onze gasten, zowel positief als negatief, zijn voor ons zeer belangrijk en stellen ons in staat om onze service te optimatiseren.

Graag danken wij u nogmaals voor uw tijd en moeite om ons op de hoogte te stellen van uw ervaringen en wij zien ernaar uit om u binnenkort wederom als gast te mogen verwelkomen in Hotel JL 76.

Met vriendelijke groet,

Team Hotel JL 76

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk hotel. Zalige kamer met groot bed. De receptie service is fantastisch, niets is teveel! En de kleine kaart was prima. Ik houd van de "honesty bar" waar je zelf je drankje pakt en opschrijft. Het vertrouwen doet goed. Toplocatie, zeker voor winkelen op de PC Hooftstraat en stappen op het Leidseplein.

Verbleef: januari 2016, reisde alleen
Bedank Cleo-vissers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management_VH, Team Hotel JL 75 van Hotel JL No76, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 februari 2016

Beste Mevrouw Cleo-vissers,

Ontzettend bedankt voor uw bezoek en het plaatsen van deze leuke review! We zijn erg blij om te horen dat we er twee fans bij hebben. Dat delen we natuurlijk grag et het hele team van Hotel JL 75. We kijken er naar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen.

Fijne dag,

Team Hotel JL 75

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken