Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 119
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 124
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 125
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 124
FindHotelUS$ 124
Trip.comUS$ 134
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (497)
Beoordelingen filteren
497 resultaten
Waardering van reizigers
311
154
19
6
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
311
154
19
6
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 497 beoordelingen
Beoordeeld op 20 december 2016 via mobiele applicatie

Heerlijk eten! Sinds kleins af aan kom ik hier al met mijn familie!
Ik raad iedereen het heerlijke pizza brood met gesmolten kaas aan! Ik krijg er nu gelijk weer trek in! :-)

Ik raad dit restaurant bij iedereen aan!

Datum van verblijf: februari 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank adiny2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2016

Murat en zijn staff zijn trots op hun prachtige hotel en laten dat duidelijk zien in de service verlening. Schone, nieuwe kamers, luxe badkamer en uitstekende locatie net buiten het centrum. Met de vanuit het hotel gehuurde fietsen de stad verkend.
Ik raad hotel Larende zeker aan!

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Sebas J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2015 via mobiele applicatie

Aanrader
Het hotel ligt juist buiten het centrum en is dus wat moeilijker te bereiken tevoet. Maar er rijden genoeg trams van en naar het hotel.
Het ontbijt is niet speciaal maar toch zeker meer als voldoende.
Het personeel en de eigenaar zijn ook allemaal zeer vriendelijk
Voor de rest niets te klagen gehad

Datum van verblijf: juni 2015
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Joeri D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2015 via mobiele applicatie

Kamer en ontbijt prima maar het verkrijgen van een ww voor de wifi was a whole lot of a job.
Daarna contact krijgen nog lastiger. Geen bereik. Kortom niet gelukt. In de douche 2 handdoeken voor 2 personen. Accoord dacht ik. Maar eentje bleek formaat theedoek. S morgens bij uitchecken rustig verteld. Maar de reactie was echt om om te huilen. Zowel over wifi als over handdoek. Niets van wat vervelend. Heeft u het gemeld? Ja wifi met eigen telefoon. Want er was geen telefoon op de kamer en gelukkig had ik een nr van het hotel. Handdoek gemeld? Nee schat. Ben niet in mijn nakie naar beneden gelopen. Kortom beetje empathie en sorry zouden wonderen gedaan hebben. Maar zet hem op, zonder cent extra uit te geven is dit snel te verbeteren.

Datum van verblijf: juni 2015
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank talgiena
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2013

Fijn hotel met aardige gastheer, die erg trots is op zijn hotel. En terecht. Mooie kamer, goed verzorgd, nette badkamer. De koffie staat klaar. En aan de achterkant heel rustig. Aan de De Clercqstraat. dicht bij de Westerkerk en paleis op de Dam. Tram bijna voor de deur.

Kamertip: Kamer aan de achterkant is heerlijk rustig.
Datum van verblijf: december 2013
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ageeths
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken