Joeri D

Aanrader

Beoordeling van Hotel Larende
5,0 van 5 bollen14 jul 2015 beoordeeldvia mobiele applicatie
Aanrader
Het hotel ligt juist buiten het centrum en is dus wat moeilijker te bereiken tevoet. Maar er rijden genoeg trams van en naar het hotel.
Het ontbijt is niet speciaal maar toch zeker meer als voldoende.
Het personeel en de eigenaar zijn ook allemaal zeer vriendelijk
Voor de rest niets te klagen gehad
Datum van verblijf: juni 2015
2.2 km van Hotel Larende
3.8 km van Hotel Larende
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordeeld op 25 juni 2015 via mobiele applicatie

Kamer en ontbijt prima maar het verkrijgen van een ww voor de wifi was a whole lot of a job.
Daarna contact krijgen nog lastiger. Geen bereik. Kortom niet gelukt. In de douche 2 handdoeken voor 2 personen. Accoord dacht ik. Maar eentje bleek formaat theedoek. S morgens bij uitchecken rustig verteld. Maar de reactie was echt om om te huilen. Zowel over wifi als over handdoek. Niets van wat vervelend. Heeft u het gemeld? Ja wifi met eigen telefoon. Want er was geen telefoon op de kamer en gelukkig had ik een nr van het hotel. Handdoek gemeld? Nee schat. Ben niet in mijn nakie naar beneden gelopen. Kortom beetje empathie en sorry zouden wonderen gedaan hebben. Maar zet hem op, zonder cent extra uit te geven is dit snel te verbeteren.

Datum van verblijf: juni 2015
Beoordeeld op 4 december 2013

Fijn hotel met aardige gastheer, die erg trots is op zijn hotel. En terecht. Mooie kamer, goed verzorgd, nette badkamer. De koffie staat klaar. En aan de achterkant heel rustig. Aan de De Clercqstraat. dicht bij de Westerkerk en paleis op de Dam. Tram bijna voor de deur.

Kamertip: Kamer aan de achterkant is heerlijk rustig.
Datum van verblijf: december 2013
Beoordeeld op 13 november 2012

Wij hebben hier een nacht geslapen tijdens een verbouwing van ons appartement. Het is een modern, prettig hotel. Goede bedden, vriendelijk personeel en een uitstekende keuken. De prijs is zeer redelijk te noemen. Ik kan het hotel van harte aanbevelen.

Datum van verblijf: november 2012
Beoordeeld op 16 oktober 2012

Datum van verblijf: oktober 2012
Beoordeling verzameld in samenwerking met Easytobook.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 september 2011

Wij hebben 1 nacht verbleven in dit familiehotel. We zijn heel goed ontvangen en men bracht zelfs onze koffer naar de kamer terwijl wij van een thee konden genieten geschonken door de eigenaar. De kamer was heel proper. We hebben er heel goed geslapen. Het ontbijt was lekker en er was genoeg keuze. De croissants waren overheerlijk. Als we 1 negatief puntje mogen melden is het dat ze aan de vensters een hor zouden moeten plaatsen want anders komen de muggen binnen als de venster openstaat.
Als we nog naar Amsterdam gaan zullen we zeker nog in dit hotel verblijven want het is een echte aanrader !!!

Kamertip: Zalige bedden in een kamer dat juist ruim genoeg is.
Datum van verblijf: september 2011