Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (8.059)
Beoordelingen filteren
8.059 resultaten
Waardering van reizigers
3.920
2.851
852
255
181
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.920
2.851
852
255
181
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 8.059 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2018 via mobiele applicatie

Super mooie locatie met prachtig uitzicht over mooi Amsterdam. De prijzen zijn alleen veelte hoog. Krijgt wel nootjes en iets bij je drankje maar ook niet altijd.. Leuk om gezien te hebben dat zeker! Maar niet om elke week heen te gaan;)

Datum van verblijf: augustus 2018
Bedank linoost
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline_Receveur, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2018

Beste Gast,

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat uw bezoek aan SkyLounge Amsterdam naar wens was. We hopen u hier nog eens te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Caroline

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2018

Vanwege een feestje in Amsterdam een nacht in dit hotel gelogeerd.
De kamer was erg goed met een prachtig uitzicht (zie foto) De badkamer was met een grote douche. Voor het douchen stonden fijne producten klaar en na het douchen was er een badjas met slippers. Heerlijk geslapen in een goed bed. Met als klap op de vuurpijl de volgende ochtend een werkelijk heerlijk ontbijt. Met attent personeel die aan tafel kwamen vragen wat ik wou eten of drinken. Ook kon ik zelf gebruik maken van het buffet. Dit is vooralsnog het beste ontbijt wat ik in een hotel heb gehad.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ThijsTH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline_Receveur, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2018

Beste Gast, bedankt voor het delen van uw ervaringen hier op Tripadvisor. Fijn om te horen dat uw verblijf naar wens was! Leuk om te horen dat jullie genoten hebben van een nachtje weg in eigen land! We hopen jullie nog eens te mogen vewelkomen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Caroline namens het gehele team van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juni 2018 via mobiele applicatie

Fantastische kamer op bovensteverdieping met zicht op de haven. De kamer zelf was wat eenvoudig maar alles was er en het bed sliep prima. Een aanrader is het dakterras voor de warme zomeravond. Heerlijk en gezellig. T ontbijt was oke

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank aartjanwissink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline_Receveur, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your recent visit as well as the great feedback you have shared! We are so happy to know that you enjoyed your stay with us and will be looking forward to your next visit!

Warm regards,
Caroline

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel is van alle gemakken voorzien. En de service is prima. De badkamer was bij aankomst niet helemaal schoon. Maar feitelijk is het hotel wel echt té duur. In Amsterdam is alles duur, dat weet je op voorhand. Maar prijs bij dit hotel is iets scheef gegroeid. Want ondanks dat alles prima is, blijft het gewoon maar een basic hotel zonder extra luxe en comfort. Ja er staat een Apple tv en computer op je kamer. Maar is dit echte noodzaak om op je kamer te hebben, wanneer je Amsterdam bezoekt? Al met al prima hotel, maar te duur.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Erwin H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline_Receveur, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your review. I am glad to see that you enjoyed your overall stay with us, however I regret to read that your stay with us was not fully to your liking. My apologies for this! Please know that the prices of our rooms depend on the room type that you reserve and of course also depends on our occupancy at that moment. When making your booking we always advise you also check with our Reservations Team as they will be able to offer you the best available price for your selected dates.

We hope to have the pleasure to welcome you back to our hotel on your next visit to Amsterdam. My team and I will be looking forward to your return!

Warm regards,
Caroline

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2018

Ontvangst in dit hotel is perfect en inchecken is zo gebeurd. De kamer is schoon en van alle gemakken voorzien. Alle bezienswaardigheden zijn te voet prima bereikbaar en anders ligt het centraal station op loopafstand. Ontbijt is erg divers en van goede kwaliteit. Bij inchecken werd de optie geboden om een kamer op een hogere verdieping te krijgen zodat er van geluidsoverlast geen sprake was.

Kamertip: Geef bij het boeken van een kamer aan dat u op een hogere verdieping wilt verblijven om geluidsoverlast te voorkomen.
Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank angelo4536
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline_Receveur, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

I am so glad to read that you enjoyed your stay with us and that you were pleased with everything we had to offer. Thank you so much for taking a moment to share your great feedback with all of us! We will be looking forward to your next visit and hope to welcome you back very soon!

Warm regards,
Caroline

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken