NH HotelsUS$ 363
Expedia.comUS$ 363
travelup.comUS$ 366
TravelocityUS$ 363
Beoordeeld op 20 december 2022

In dit hotel spreekt geen enkele medewerker Nederlands behalve de (fantastische) schoonmaakdagen. Knap lastig als je wilt inchecken.
Kaartje aan de deur dat er niet schoon gemaakt hoeft te worden in ruil voor drankje; nou laat je kamer maar schoonmaken want dat drankje dat krijg je niet
Matras op bed = kei en keihard, moet je van houden / tegen kunnen.
Lazy Sunday, ofwel uitchecken tot 15:00 begrepen ze ook niet, kon om 12:00 onze kamer niet meer in
Vast heel leuk hotel als je een geheelonthoudende engels sprekende niet Nederlander bent die van keiharde bedden houd. anders: vermijd. er zijn meer dan genoeg hotels in Amsterdam voor dit geld

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 20 december 2022

Uitstekend verblijf. Personeel zorgt voor een persoonlijke beleving en heeft oog voor detail.hoewel de kussens naar mijn idee wat dun en klein zijn, vind ik de bedden heerlijk slapen. Het hotel is van alle gemakken voorzien en de locatie maakt het dat je er echt even tussenuit bent

Datum van verblijf: december 2022
Alex Heid, Guest Services / Front Office van NH City Centre Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 december 2022

Beste _nickboer,
Hartelijk bedankt voor het kiezen van NH City Centre voor uw verblijf en voor het achterlaten van een recensie. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden was met het personeel, de bedden en de locatie. We hopen dat we u weer mogen verwelkomen tijdens uw volgende bezoek aan Amsterdam.
Vriendelijke groet,
Anthe Roose
Guest Relations Stagaire

Beoordeeld op 22 juni 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel met een erg behulpzame en vriendelijke staff. Ik kreeg een upgrade naar een Mooie en ruime kamer. Het ontbijt is goed verzorgd en er is een grote variatie. In en uit checking ging erg vlot. Enig minpunt: als hotel zou ik een klacht indienen bij de gemeente Amsterdam over het zwerfvuil in de Spuistraat. De straat was van begin tot eind bezaaid met allerlei zwerfvuil.

Kamertip: Alle bezienswaardigheden op loopafstand
Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde alleen
Alex Heid, Guest Services / Front Office van NH City Centre Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juni 2022

Dear Johan,

thank you for your amazing words regarding your recent stay with us at NH City Centre Amsterdam. It was a pleasure to have you here and I am very happy to hear you were satisfied with our service. Be sure you are always welcome back to have a great stay with us.
Best regards,
Alexander Heid,
Guest Relations Manager

Beoordeeld op 19 maart 2022

Uitgebreid ontbijt, alles aanwezig wat nodig is voor een citytrip; goed bed, perfecte badkamer, rustige ligging; vriendelijk en behulpzaam personeel; fitness aanwezig met TV-scherm, water en handdoeken

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Alex Heid, Guest Services / Front Office van NH City Centre Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2022

Dear 975krisv,
thank you for choosing the NH City Centre Amsterdam and sharing your experiences regarding your recent stay in our property. I'm glad you liked the aspects of your stay such as extensive breakfast, the quality of our beds, perfect bathroom, quiet location; friendly and helpful staff and our fitness. I was a huge please to be at your disposal. We would be very happy to welcome you to our property again. Best regards, Alexander Heid, Guest Relations Manager

Beoordeeld op 8 maart 2022

Het hotel is goed centraal gelegen waardoor alle delen van het centrum te voet te bereiken zijn. Kamer service en ontbijt zijn goed. Het is niet goedkoop maar door de centrale ligging heb je verder weinig bijkomende vervoerskosten.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Alex Heid, Guest Services / Front Office van NH City Centre Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2022

Dear Sgstijlmarkt,

I am very thankful for your feedback concerning your recent stay with us. I am glad you were satisfied with services such as location, great breakfast and our room service. I hope you had an amazing time in Amsterdam as well and you are always welcome to our property again. Best regards, Alexander Heid, Guest Relations Manager