Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Dylan Amsterdam
Hotels in de buurt
NH Amsterdam Zuid(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 235*
US$ 223*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Rho Hotel(Amsterdam)
US$ 208*
US$ 197*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 127*
HIExpress.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Crowne Plaza Amsterdam South(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 242*
US$ 230*
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Bilderberg Garden Hotel(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 239*
US$ 229*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 404*
US$ 326*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 309*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Lloyd Hotel(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 99*
US$ 95*
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
XO Hotels Park West(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 147*
US$ 122*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Mercure Hotel Amsterdam City(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 267*
US$ 212*
Elvoline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (663)
Beoordelingen filteren
663 resultaten
Waardering van reizigers
452
136
37
26
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
452
136
37
26
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 663 beoordelingen
12 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wanneer je jezelf écht wil verwennen moet je hier een high wine proberen. Het bestaat uit 4 wijnen (best volle glazen!) begeleid door heerlijke hoogstaande gerechten. De sfeer is ongedwongen en gezellig maar toch voel je je echt even heel belangrijk. Leuk om eens mee te maken.

Verbleef: maart 2017, reisde met vrienden
Bedank Sansansanne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
René B, General Manager van The Dylan Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 maart 2017

Beste Gast,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om onze High Wine te proeven en te beoordelen.
Binnenkort kunt u met het mooie weer ook weer genieten van de high wine in de tuin op het terras.
Wellicht dat we u dan nog eens zien.

Met vriendelijke groet,

René Bornmann
General Manager
The Dylan Amsterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2016 beoordeeld

Prachtig hotel in het centrum van Amsterdam. Op loopafstand van vele attracties, restaurants en openbaar vervoer. Vriendelijk personeel. De hotel kamer was in loft stijl, groot en bijzonder sfeervol. De kamers zijn er prijzig. Jammer dat de badkamer erg onpraktisch was. Je moest in de badkuip klimmen en die stond op een onmogelijke plek. Het diner in de brasserie was goed maar te duur voor wat je krijgt. De prijs-kwaliteit verhouding was niet correct. Het hotel is zeker voor herhaling vatbaar maar dan eerst goed sparen :)

  • Verbleef: maart 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Charlotte F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
René B, General Manager van The Dylan Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2016

Geachte Gast
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen hier op TripAdvisor te delen.
Het is plezierig uw enthousiasme over ons personeel, de kamer en de locatie te lezen.
Uw opbouwende feedback ten aanzien van de prijs-kwaliteit verhouding en badkamer word zeer op prijs gesteld en intern nader besproken.
We zien er naar uit u bij een volgend bezoek aan Amsterdam te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet,
René Bornmann
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 januari 2016 beoordeeld

Mooi hotel in super omgeving
Tof en zeer vriendelijk personeel.
Restaurant (bistro) is geen aanrader.
Onze kamer was zeer klein en prijs/kwaliteit helemaal niet OK.
Amsterdam is aanrader, maar volgende keer zal ik zoeken naar een andere verblijflocatie.

Kamertip: Er blijkt minstens 1 kleine minderwaardige kamer...
  • Verbleef: december 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Dipeconcept
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
René B, General Manager van The Dylan Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 januari 2016

Beste gast,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring hier op Tripadvisor, maar teleurstellend te lezen dat u de prijs kwaliteit verhouding niet kloppend vond en onze Brasserie niet zou aanraden. Wel vinden wij het erg fijn te lezen dat u ons personeel omschrijft als tof en zeer vriendelijk.

Wij zouden graag de kans krijgen u nogmaals te verwelkomen om hopelijk uw mening bij te stellen, mocht u ons een tweede kans geven.

René Bornmann
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2015 beoordeeld

Ooit was hier de eerste Amsterdamse schouwburg gevestigd. Op het toneel vonden de premieres plaats van de werken van Vondel, Hooft, Coster en Bredero uitgevoerd.
Een catastrofale brand maakte een einde aan de houten schouwburg. Ze is toen verplaatst naar het Leidseplein.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank burger543
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2015 beoordeeld

Onze dochter en schoonzoon zijn 18 juli getrouwd in the Dylan op de Keizersgracht te Amsterdam. Het was te mooi 8m te beschrijven. Prachtig weer, geweldig gastvrij personeel die doet wat ze moeten doen en 3 stappen meer. Het gebouw is een oud weeshuis. Zo chique en zo mooi van binnen dat je blijft kijken naar de inrichting.
we hebben er ook geslapen in de tuinkamer 2. Wat een heerlijk bed, mooie inrichtig en een enorme badkamer met stortdouche e n bad. Werkelijk aan alles is gedacht. Nu een paar dagen later zweven we nog en zijn als ouders nog niet geland. Door de uitgestelde uitcheck hebben we extra kunnen genieten. Auto geparkeerd voor de deur. Jammer dat we weer naar huis moesten.
Dit hotel is iets wat op je to do list moet staan, al is het maar voor 1 nachtje.
Lueve mensen v an The Dylan voor gewone mensen was dit een sprookje en ongewoon fantastisch. Bedankt!

Kamertip: Tuinkamers met uitzicht op de binnentuin.
  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Elly V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
René B, General Manager van The Dylan Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 augustus 2015

Beste Gast,

Wat een lovende woorden!

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen uw ervaringen over de bruiloft van uw dochter en schoonzoon te delen.

We zien er naar uit u een volgende keer te mogen verwelkomen.


Met vriendelijke groet,

René Bornmann
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken