Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Nazli C

Babyshower

Beoordeling van Pulitzer Amsterdam
5,0 van 5 bollen21 nov 2023 beoordeeld
İk wil ten eerste aangeven dat ik tevreden ben geweest over elk aspect. Vanaf het begin werd alles duidelijk gecorrespondeerd en werd er snel contact opgenomen met mij. De dag zelf hebben wij als zeer prettig ervaren. De service en het eten was top. De versiering was erg mooi. Kortom ik geef alles een 10/10. İk zou zeker terugkomen! Dank je wel Lieke voor de fijne ervaring die jullie ons hebben geboden.

Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Bezocht met vrienden
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Caroline van Kessel, General Manager van Pulitzer Amsterdam, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 21 nov 2023
Beste 892nazlic,

Hartstikke bedankt dat je de tijd hebt genomen om je Pulitzer ervaring met ons te delen.

Het is goed om te lezen dat je een fijne babyshower bij ons heeft gehad, en dat wij u konden helpen met het vieren van dit speciale moment. We gaan uw complimenten zeker delen met onze collega's, vooral Lieke.
We hopen uw nogmaals te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Caroline van Kessel
Hotel Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 180
  • Booking.com
    € 429
  • Skyscanner.com
    € 144
  • Expedia.com
    € 198
1.3 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
Restaurant
€ 109
  • Expedia.com
    € 109
  • Hotels.com
    € 102
  • Vio.com
    € 109
2.8 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
€ 119
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 119
  • Hotels.com
    € 119
  • Tripadvisor
    € 119
2.9 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
Restaurant
Exterior view
€ 154
  • Booking.com
    € 154
  • travelup.com
    € 137
  • Expedia.com
    € 154
1.2 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
Restaurant
€ 181
  • Expedia.com
    € 168
  • Hotels.com
    € 164
  • Vio.com
    € 167
1.1 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
The Twin Room at the New West Inn Amsterdam
€ 85
  • Vio.com
    € 74
  • StayForLong
    € 78
  • Priceline
    € 78
6.1 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 464
  • Priceline
    € 455
  • Expedia.com
    € 463
0.5 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 215
  • Priceline
    € 207
  • Expedia.com
    € 233
1.7 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 138
  • Vio.com
    € 138
  • StayForLong
3.5 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 128
  • Vio.com
    € 128
2.7 km van Pulitzer Amsterdam
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordelingen (2.509)
Beoordelingen filteren
2.509 resultaten
Waardering van reizigers
2.044
271
117
50
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.044
271
117
50
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 2.509 beoordelingen
Beoordeeld op 15 oktober 2023

Vandaag met twee stellen en twee kids uit eten gegaan bij Jansx Pullitzer restaurant. Een woord samengevat: splendid! Eten was verrukkelijk, kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en ik was onder de indruk van de wijnkennis van de staf en wijnassortiment. Cijfer 9,99 van de 10.

Kamertip: Van te voren reserveren, is top hotel en restaurant en een populaire locatie
Datum van verblijf: oktober 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Trail64905078670
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Caroline van Kessel, General Manager van Pulitzer Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2023

Beste Trail64905078670,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw recente dinerervaring bij Jansz in het Pulitzer restaurant, en we zijn verheugd te horen dat u en uw gezelschap zo'n fantastische tijd hebben gehad.

Het doet ons deugd te vernemen dat u heeft genoten van ons heerlijke eten, en dat zowel u als de kinderen zich uitstekend hebben vermaakt. Het is geweldig om te weten dat onze selectie wijnen en de kennis van ons personeel indruk op u hebben gemaakt.

We streven er voortdurend naar om onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden en het verheugt ons dat we daarin zijn geslaagd. We zullen uw lovende woorden delen met ons team, wat voor hen een enorme bron van inspiratie zal zijn.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Jansz voor nog een onvergetelijke culinaire reis. Als er iets is wat we voor uw volgende bezoek kunnen regelen, aarzel dan niet om ons te laten weten.

Met vriendelijke groet,

Caroline van Kessel
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2023

Geweldig hotel. personeel zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Kamer was fantastisch met een mooi uitzicht over de gracht. Het bed sliep geweldig.
Ontbijt was echt goed, vooral de Eggs Benedict

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank JohanV231276
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Caroline van Kessel, General Manager van Pulitzer Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2023

Beste JohanV231276,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw Pulitzer ervaring te delen.
Het is goed om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad. En dat u heeft genoten van de kamer en het ontbijt.
We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groeten,

Caroline van Kessel
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2023

Het Pulitzer Amsterdam is een klasse hotel, waarbij je bij binnenkomst je meteen op het gemak voelt. Het hotelpersoneel is heel vriendelijk en professioneel.
Voor lekker eten en drinken kun je terecht in de Pulitzer Garden en bij restaurant Jansz en in de sfeervolle Pulitzer Bar kun je heel goed terecht voor een borrel of een cocktail.
De kamers zijn gezellig en leuk ingericht en voorzien van een mooie badkamer en we hebben heerlijk geslapen. Het bed, het dekbed en de kussens zijn helemaal top.

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ronald v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Caroline van Kessel, General Manager van Pulitzer Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2023

Beste 661RonaldV,

Hartstikke bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw Pulitzer ervaring te delen met ons.
Het is fantastisch om te lezen dat u heeft genoten van zowel de kamer als al onze faciliteiten.
We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groeten,

Caroline van Kessel
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 februari 2023 via mobiele applicatie

Wat een hoogtepunt moest zijn van ons weekend in Amsterdam, was precies het tegenovergestelde.
Ontvangst was ondermaats. Het personeel van de bar arrogant. Lawaai tot laat ´s avonds in de gangen.
Het hoogtepunt was ons vertrek dankzij een erg sympathieke en behulpzame voiturier.

Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 906carolinet
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Caroline van Kessel, General Manager van Pulitzer Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2023

Beste 906carolinet,

Bedankt voor het delen van uw Pulitzer ervaring.
Het is spijtig om te lezen dat u niet tevreden was met de geleverde service.
Zou u wellicht een email met uw feedback kunnen sturen naar: rdoperationsleads@pulitzeramsterdam.com. Hierdoor kunnen wij ons meteen verbeteren.
We hopen u nogmaals te mogen ontvangen.

Met hartelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 februari 2023

Heerlijk hotel op een fantastische plek, goede service met heerlijk eten en drinken. We konden fietsen huren bij het hotel en hebben de gehele stad op de fiets kunnen bekijken. Echt een aanrader voor Amsterdam.

Datum van verblijf: februari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Maarten V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Caroline van Kessel, General Manager van Pulitzer Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 februari 2023

Beste mvoet,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen in Pulitzer.

Het is fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van uw verblijf in het hotel en van Amsterdam!

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groeten,
Caroline van Kessel
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken