Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed poolcentrum met echte Amsterdamse sfeer.”
Beoordeling van Poollokaal De Gracht

Poollokaal De Gracht
Geclassificeerd als nr. 101 van 325 Nachtleven in Amsterdam
Attractiegegevens
2 juli 2018 beoordeeld

Goed poolcentrum met echte Amsterdamse sfeer. Elke woensdag (8-ball) en zondag (9-ball) zijn er open toernooien.

Datum van activiteit: juni 2018
Bedank 024Peter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (39)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

1 - 5 van 39 beoordelingen

6 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een rustige zaterdagavond met wat vrienden een avondje gepooled. Café opzich prima, wel aardig prijzig als je een tijdje bezig bent en ongeveer een half uur voor sluitingstijd wordt je al redelijk naar buiten geveegd...

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank Chris S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Er loopt ervaren en zulk aardig personeel rond. Rina is er meestal overdag, En Ali brengt je drinken in de avond langs.

Wil je snacken? Veel verschillende broodjes. Kroketten/ bitterballen ontbreken wonderlijk wel op de kaart. De prijzen zijn redelijk.

Er is een aparte rokersruimte.

Datum van activiteit: februari 2017
Bedank Jepke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk avondje weg. Een echte avond ontspannen, goede tafels, aardig personeel en niet duur.
Voor amateur tot pro speler.

Datum van activiteit: november 2016
Bedank Patrick B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
20 september 2015 beoordeeld

Met een groep van 30 vrouwen mochten we hier langskomen voor een pooltoernooi. We werden vol enthousiasme en gezelligheid ontvangen. Aangezien vele van ons nog nooit een spelletje poolen hadden gespeeld konden we er vrij weinig van, maar alles werd vol geduld uitgelegd. Kortom: we hebben een goed georganiseerde topavond gehad bij het poollokaal 'De Gracht' waar het enthousiasme van het personeel meerdere steentjes aan heeft bijgedragen! Dankjewel!!!!

Datum van activiteit: september 2015
Bedank sahjacobs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Poollokaal De Gracht bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Poollokaal De Gracht geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding