Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 12:00 - 01:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Goed poolcentrum met echte Amsterdamse sfeer.

Goed poolcentrum met echte Amsterdamse sfeer. Elke woensdag (8-ball) en zondag (9-ball) zijn er ... meer lezen

Beoordeeld op 2 juli 2018
024Peter
,
Nijmegen, Nederland
Prima Zaak

Goede tafels, aardig personeel !!! Lekkere tosti's, goede flipperkast, Je kunt er ook darten en /of ... meer lezen

Beoordeeld op 17 januari 2020
Maas1111
Lees alle 46 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Amsterdam
vanaf US$ 41,77
Meer info
vanaf US$ 28,45
Meer info
vanaf US$ 68,72
Meer info
Beoordelingen (46)
Beoordelingen filteren
46 resultaten
Waardering van reizigers
32
6
1
1
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
32
6
1
1
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 46 beoordelingen
Beoordeeld op 18 november 2016 via mobiele applicatie

Heerlijk avondje weg. Een echte avond ontspannen, goede tafels, aardig personeel en niet duur.
Voor amateur tot pro speler.

Datum van activiteit: november 2016
Bedank Patrick B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2015

Met een groep van 30 vrouwen mochten we hier langskomen voor een pooltoernooi. We werden vol enthousiasme en gezelligheid ontvangen. Aangezien vele van ons nog nooit een spelletje poolen hadden gespeeld konden we er vrij weinig van, maar alles werd vol geduld uitgelegd. Kortom: we hebben een goed georganiseerde topavond gehad bij het poollokaal 'De Gracht' waar het enthousiasme van het personeel meerdere steentjes aan heeft bijgedragen! Dankjewel!!!!

Datum van activiteit: september 2015
Bedank sahjacobs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2014

Dit is Amsterdam op zijn best: Aan een gracht gelegen, woonboten voor de deur, een coffeeshop om de hoek,joints roken in het rokershok, en Brouwerij 't IJ-bier en veel meer aan de bar !
En met de metro nog geen 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal station!

Datum van activiteit: juni 2014
Bedank Gee L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 april 2014 via mobiele applicatie

Leuke tent, net nieuwe tv's zodat je geen sportwedstrijd hoeft te missen! Leuke pokertoernooien, en Ali brengt je biertjes :-)

Datum van activiteit: april 2014
Bedank ijssie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juni 2013 via mobiele applicatie

Ik kom hier al een jaar of wat en het is altijd gezellig. Leuke sfeer, goede speeltafels en niet te duur.

Datum van activiteit: juli 2012
Bedank TheFourAces2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken