Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slechte akoestiek”
Beoordeling van George W.P.A.

George W.P.A.
Geclassificeerd als nr. 3.660 van 6.218 Restaurants in Amsterdam
Keukens: Amerikaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: Museumkwartier
29 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Typisch één van die zogenaamde 'hippe' Amsterdam Zuid gelegenheden. Op zich een prima kaart maar gerechten zijn relatief duur. Bediening is vaak weinig persoonlijk, soms heb je geluk. Maar de akoestiek is werkelijk verschrikkelijk. In een gezelschap van 2 personen gaat het nog maar als je met z'n vieren gaat eten kun je de mensen aan de andere kant van de tafel niet meer verstaan. Je bent doodmoe aan het einde van de avond. Door de tegeltjes aan ze want weerkaatst het geluid waardoor het één groot kippenhok wordt.

Datum van bezoek: december 2015
Bedank BartBloem
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (405)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

75 - 79 van 405 beoordelingen

9 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De open keuken in het restaurant was erg gehorig. De muziek stond ook wat aan de hard kant. De bediening was in eerste instantie vriendelijk. De ober later was erg nors en afstandelijk ook tegen andere gasten. Het eten was verder prima.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Sanderink
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
18 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks de wat minder relaxed zittende stoeltjes toch heerlijk zitten met voldoende reuring. Bediening was prima en vriendelijk, iets meer snelheid zou prettig zijn. Leuke kaart, met keuze, zelfs een VEGA clubsandwich.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank mascha1312
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant heeft een franse kaart. De getechten zijn bekend en lekker.
We hebben één getecht per persoon gegeten. Ceasar salad en steak tartaar.
De salade was heerlijk, lekker aangemaakt metkip, croutons en parmezan. Op het eitje een ansjovis.
Steak tartaar ook goed. Iets lolliger presenteren zou ik denken. Frieten met mayo en een goed glas wijn.
De jongens waren zeer vriendelijk en servicegericht. Het klopt dat het wel eens anders is geweest maar wij gingen pas tegen twaalf uur van dit fijnevterras weg.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank marcv677
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Jammer. Een van de betere en gezelligste terassen, maar de bediening blijft ronduit slecht. Onprofessioneel, alsof de zaak door een studentenhuis wordt gerund. Jammer.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank reiziger007
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die George W.P.A. bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In George W.P.A. geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.