2 personen bekijken dit hotel
Vio.comUS$ 184
Trip.comUS$ 185
StayForLongUS$ 192
Beoordeeld op 28 maart 2023

Het was een zalige ervaring! Als ik terug kom naar Amsterdam kom Ik zeker terug naar hier!! Heel vriendelijk personeel! En het hotel was enorm proper! Zeker een aanrader als je voor een goede prijs op hotel wilt gaan!

Datum van verblijf: maart 2023
Elly Vogelenzang, General Manager van citizenM Amstel Amsterdam hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2023

Wow wat een prachtige woorden - veel dank citizen lbuysse23 en we kijken ernaar uit om je snel nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet namens het gehele team van citizenM Amstel Amsterdam

Beoordeeld op 14 maart 2023 via mobiele applicatie

Grootste pluspunt de locatie. Nog geen 10 min. Lopen van Carree en tegenover Metro Weesperplein. Ontbijttip: Naast hotel zit hele leuke bakkerij waar je goedkoop en lekker kunt ontbijten. Al vanaf 07.00u. Het hotel zelf is mooi. Bedden vonden wij erg hard en onhandig instappen. Handig voor de jeugd wellicht. Met rugproblemen niet top... maar voor 1 nacht prima. Lekker dikke handdoeken. Goede douche. Zeep. Helaas geen showercaps of bodylotion. Maar ook voor 1 nacht geen probleem. Erg schoon hotel. Ze hebben en snelle checkout via te downladen app. Heel handig!

Kamertip: Ontbijt bij de bakkerij naast het hotel. Metrohalte voor de deur
Datum van verblijf: maart 2023
Citizen Michelle, Other van citizenM Amstel Amsterdam hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2023

Hi Citizen Jeanine,

Hartelijk dank voor uw keuze voor een verblijf in CitizenM Amstel. Ik ben erg blij te begrijpen dat u heeft genoten van uw recente verblijf bij ons, zoals de centrale ligging van het hotel direct naast het metro- en tramstation, de netheid en het ontwerp van het hotel. We hebben extra voorzieningen, zoals bodylotion en douchemuts, op verzoek beneden bij de receptie die 24/7 open is. We hopen u op een dag weer bij ons te mogen verwelkomen of bij een andere accommodatie in de wereld.

Wij wensen u een mooie dag en vriendelijke groeten van het hele team,

Michelle

Beoordeeld op 27 maart 2022

We waren 4 nachten in dit hotel. Heel prettig dat de kamer rustig was: weinig geluid van buitenaf ervaren. Ondanks dat je het bed in moest kruipen (geen ruimte aan weerszijden) was het heel goed en comfortabel slapen! De kamer was klein. Verder heel vriendelijk personeel en een goed ontbijt.

Datum van verblijf: maart 2022
Citizen Michelle, Other van citizenM Amstel Amsterdam hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2022

Hi Citizen AR22G,

Fijn te horen dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad en heeft genten van de geluid dichte kamers, onze grote comfortabele bed en nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden omtrent ons hard werkende team, met wie ik dit zal delen! Voor ons concept willen we ons vooral richten op compacte kamers met alle nodige luxe van de hedendaagse reiziger. Zoals een enorm comfortabel XXL bed, krachtige regendouche, slim design en technologie. De woonkamer fungeert dan als verlengstuk van de slaapkamer waar onze gasten kunnen ontspannen, werken of spelen.

Ik hoop u weer te mogen verwelkomen bij ons of bij een van onze andere locaties.

Veilige reis en vriendelijke groeten van het hele team!

Michelle

Beoordeeld op 7 november 2021

De service in de ochtend was goed en vriendelijk. Maar door een incident leek dit gespeeld en een toneelspel. Dit was oprecht teleurstellend en heeft mijn verblijf gekleurd. Helaas , want de rest was uitstekend.

Datum van verblijf: november 2021
citizenM Amstel - Amsterdam Zuid Amsterdam, General Manager van citizenM Amstel Amsterdam hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2021

Beste citizen Mirella,
Dank voor je response en fijn om te lezen dat je in het algemeen hebt genoten van je afgelopen verblijf.
Echter begrijp ik geheel dat je enigszins teleurgesteld bent dat er koffie is gespild tijdens het ontbijt- nogmaals onze oprechte excuses.

Beoordeeld op 4 augustus 2021

Twee nachten geslapen in jullie hotel. Het was een feestje om er te slapen.
Fijne mensen, lekkere hapjes, drankjes en dat bed.....GEWELDIG.
De kamer was schoon, het bed was niet te hard niet te zacht, maar mega groot (Iets kleiner kussen had ik prettig gevonden)
Wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: augustus 2021
Elly Vogelenzang, General Manager van citizenM Amstel Amsterdam hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2021

Hi citizen k1rendelange,
Dank voor je review en mogen wij het eerlijk zeggen het is pas een feest om zo'n review te mogen ontvangen.
Ontzettend veel dank en hopelijk mogen we je inderdaad heel snel weer verwelkomen bij een van onze hotels wereldwijd of terug bij ons in citizenM Amstel Amsterdam.
Met vriendelijke groet namens het gehele team,
Elly