Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“klein italie in metropool Amsterdam”

Il Borgo Ristorante Italiano
Reserveer een tafel
2
wo 4-8
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 958 van 4.543 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 38
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Wijk: Watergraafsmeer
Beschrijving: Restaurant Il Borgo is gelegen aan de Hogeweg in Amsterdam Oost Watergraafsmeer. Het is een leuk gezellig en knus restaurant. In onze keuken worden traditionele en authentieke Italiaanse gerechten bereid, al dan niet met een moderne twist. Salvo de gastheer verwelkomt al zijn gasten met ongekende Italiaanse gastvrijheid. De chef-kok maakt dagelijks verse pasta en werkt met verse ingrediënten en seizoensgebonden producten veelal afkomstig uit Italië. Bekijk onze wijnkaart per glas en per fles. Waant u zich in een klein stukje Italië in Amsterdam Oost, en wij hopen u snel te verwelkomen in ons restaurant!
3 weken geleden beoordeeld

gisteren met z'n drietjes heerlijk buiten gegeten. ze hebben een menukaart met daarbuiten verschillende specialiteiten. we hebben genboten van de gegrilde octopus, carpaccio van eendenborst met truffel,zeeduivel in spek. alles smaakte heerlijk, we raden dit restaurant zeer zeker aan ! Gastheer Salvo en zijn bediening vriendelijk en gastvrij.
als ik dan iets moet zeggen wat minder is zou het de versiering voor het raam zijn wat nog doet denken aan de kerst , dat is het enige wat ik zou kunnen bedenken

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank acvanhout
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (55)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 55 beoordelingen

3 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij toeval zagen we 's middags dit kleine Italiaanse restaurantje. Zag er van buitenkant knus en authentiek uit dus 's avonds direct gaan eten. Alles was perfect, van de lekkere amuse, de heerlijke wijn, tot aan het desert. We komen zeker terug!

Datum van bezoek: oktober 2020
2  Bedank zgt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Destination362039, Eigenaar van Il Borgo Ristorante Italiano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2020

Beste Gast Hartelijk bedankt voor uw beoordeling
Met vriendelijke groeten Salvo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2020 beoordeeld

Het is een heel fijn, klein, sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt eten. Je kunt proeven dat het eten met veel passie en liefde is klaargemaakt. Het personeel/ eigenaar is ontzettend vriendelijk waardoor het echt een plek is waar je kunt genieten. Wij komen hier zeker nog eens terug! Echt een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank NannetteP6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Destination362039, Eigenaar van Il Borgo Ristorante Italiano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2020

Beste Nannette

Hartelijk bedankt voor Uw beoordeling

Met vriendelijke groeten
Salvo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2020 beoordeeld

We hebben heerlijk gegeten alle vier waren echt te spreken. Super aardige gastheer die ons de juiste wijn liet proeven ...... de smaken en kwaliteit van de gerechten waren summum..
We komen hier zeker nog eens terug

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank H4338NJcarolineb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Destination362039, Eigenaar van Il Borgo Ristorante Italiano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2020

Beste Gast
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling
Vriendelijke groeten
Salvo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2020 beoordeeld

Heerlijk Italiaans eten, fantastische locatie vlakbij een mooi plein met een klaterende fontein . Ook de bediening is super hier een echte aanrader voor iedereen!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank toonb549
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Destination362039, Eigenaar van Il Borgo Ristorante Italiano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2020

Beste Gast Hartelijk bedankt voor uw beoordeling
Vriendelijke groeten
Salvo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Il Borgo Ristorante Italiano bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Il Borgo Ristorante Italiano geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.