Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
25 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 257
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 298
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
ZenHotels.com
US$ 251
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 257
PricelineUS$ 308
TravelocityUS$ 257
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.748)
Beoordelingen filteren
1.749 resultaten
Waardering van reizigers
1.291
306
91
34
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.291
306
91
34
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 1.749 beoordelingen
Beoordeeld op 8 augustus 2022

Tijdens het pride weekend was dit een uitstekende plek om na de feesten tot rust te komen. Het personeel verdiend een dikke pluim. Nederlands sprekend en toont oprechte interesse! In tegenstelling tot andere hotels in Amsterdam, waar je soms het gevoel krijgt alsof je niet meer in Nederland bent.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 112davys
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nico Evers, General Manager van Hotel Jakarta Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2022

Beste Davys,

Hartelijk dank voor jullie bezoek aan Hotel Jakarta en jullie beoordeling op Tripadvisor! Wat fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf. Ik zal de complimenten doorgeven aan mijn team. Hopelijk zien we jullie weer snel terug!

Hartelijke groet,
Hotel Jakarta Amsterdam
Nico Evers
General Manager
nico.evers@hoteljakarta.nl
Gebruik code Friend5 op onze website voor extra korting en ander voordelen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2022

Geweldig verblijf in het Jakarta Hotel Amsterdam! Complimenten aan het personeel! De kamer met uitzicht was fantastisch, het ontbijt is geweldig met heel veel keuze en ze bieden heerlijke verse producten aan!

Datum van verblijf: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank NickDLFT
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nico Evers, General Manager van Hotel Jakarta Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2022

Beste Nick,

Hartelijk dank voor je mooie woorden op Tripadvisor. Ik ben enorm blij om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie verblijf. Ik zal uw complimenten delen met mijn team.
Ik hoop dat jullie in de toekomst nogmaals onze gast zullen zijn! Hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,
Hotel Jakarta Amsterdam
Nico Evers
General Manager
nico.evers@hoteljakarta.nl
Gebruik code Friend5 op onze website voor extra korting en andere voordelen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2022

een heerlijk hotel, uitgerust met alle voorzieningen. Mooie kamer, heerlijk bed en douche! Ontbijt was uitgebreid, en het diner was telkens superlekker en betaalbaar! Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank J9431KCelsv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nico Evers, General Manager van Hotel Jakarta Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2022

Beste Celsv,

Bedankt dat jullie onze gasten zijn geweest en voor het schrijven van deze review. Ik ben blij om te lezen dat jullie hebben genoten van het hotel en alle voorzieningen. Bedankt voor het aanraden, dit is een groot compliment voor ons! Hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,
Hotel Jakarta Amsterdam
Nico Evers
General Manager
nico.evers@hoteljakarta.nl
Gebruik code Friend5 op onze website voor extra korting en andere voordelen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2022 via mobiele applicatie

Schitterend hotel, ruime schone, moderne kamers. Leuke skybar en ook leuk restaurant op begane grond. Parkeren onder het hotel. Locatie is top!

Ik heb hier nu meerdere keren geslapen en punt van aandacht blijft het incheckproces. Duurt veel te lang en is geen prettige start van je verblijf.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank GrandTour53457806626
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nico Evers, General Manager van Hotel Jakarta Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2022

Beste,

Bedankt voor het schrijven van deze review! Ik ben blij om te lezen dat jullie hebben genoten van de kamers en restaurant. Wij zullen jullie opmerkingen meenemen, dank voor het benoemen! Hopelijk zien we jullie snel nogmaals in Hotel Jakarta!

Hartelijke groet,
Hotel Jakarta Amsterdam
Nico Evers
General Manager
nico.evers@hoteljakarta.nl
Gebruik code Friend5 op onze website voor extra korting en andere voordelen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2022 via mobiele applicatie

We logeerden een nacht in het Jakarta hotel in Amsterdam en het was geweldig ! Het hotel heeft vriendelijk personeel . Een fijne kamer met airco en een heerlijk bed. De regendouche is het fijnste ooit en het ontbijt was verrukkelijk en erg uitgebreid.
Alleen maar positieve ervaringen in dit hotel !

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank CarolinevZ1962
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nico Evers, General Manager van Hotel Jakarta Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2022

Beste Caroline,

Bedankt dat jullie onze gasten zijn geweest en voor het schrijven van deze enthousiaste review. Ik zal de complimenten delen met mijn team, hier mogen zij erg trots op zijn! Hopelijk zien we jullie snel eens terug voor een tweede verblijf bij Hotel Jakarta.

Hartelijke groet,
Hotel Jakarta Amsterdam
Nico Evers
General Manager
nico.evers@hoteljakarta.nl
Gebruik code Friend5 op onze website voor extra korting en andere voordelen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken