Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.592)
Beoordelingen filteren
4.592 resultaten
Waardering van reizigers
2.579
1.651
266
61
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.579
1.651
266
61
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
26 - 31 van 4.592 beoordelingen
27 februari 2018 beoordeeld

Zeer frequente tramverbinding op 15 minuutjes lopen richting historisch centrum. Nette kamers, zeer uitgebreid ontbijt, vriendelijk onthaal. We kregen een gratis cocktail aangeboden wegens verjaardag :-) in de sky-bar.

  • Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Peeters P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben een aantal keren naar volle tevredenheid in dit hotel gelogeerd. Daarom deze keer ook dit hotel geboekt. Bij aankomst, okay om 2300 uur, schreeuwende gasten in de hal. De lift was viezig, vloerbedekking in de gangen ook. De afzuiger in de kamer maakte veel herrie, de minibar was leeg. Bij het ontbijt werden de tafels nauwelijks afgeruimd, je zat dus hele tijd tegen vieze ontbijtboel aan te kijken. Voor al deze genoemde dingen is dit hotel te duur.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Ac V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2018 beoordeeld

Onze kamer was uitstekend in orde! We hadden veel plaats in onze 2-persoonskamer. De Skyybar was ook super gezellig. Het ontbijt was geweldig, je had uit alles keuze, voor elk wat wils. Personeel was ook vriendelijk.

  • Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Soetkin B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2018 beoordeeld

we hadden een 3-persoonskamer geboekt omdat er in de folder stond dat het een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed was, bij het aankomen bleek de zetel het 1-persoonsbed te zijn waar een laken en kussen op lag, op een zetel kan ik jammer genoeg overal slapen daar hoef ik geen 4* hotel voor te boeken, schitterend hotel maar de 2 dagen waren toch een beertje op zeep daardoor

  • Verbleef: februari 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank _vandenbergh_vancamp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

3 dagen ervoor bij het hotel zelf geboekt. Heel netjes geholpen en veel voordelen; zoals gratis gebruik Spa, minder parkeerkosten en eerder inchecken later uitchecken. Bij aankomst stond het babybedje al klaar. Ook lekker in het hotel gegeten en s ochtends ontbeten! Super. Met de tram naar centrum Amsterdam is in 10 minuten zonder overstappen. Heerlijk!!

Ik ben zeer tevreden!

Verbleef: februari 2018, reisde met familie
Bedank Anneke v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken