Marco Janssen

Mooi hotel aan de Amstelveen en in de pijp

4,0 van 5 bollen13 jun 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Nette kamer, schoon ,ruim, met bad en extra groot bed
Iets meer licht zou beter zij vooral bij het bad en het buro
Ontbijt was goed maar magertjes voor een 5 sterren hotel.
Geen omelet, geen vis als beleg. Slappe cappuccino zowel, uit de automaat als via de bar

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Mooie spa,sauna en zwembad
Zeker de moeite waard voor een herhaling , alleen dan een ontbijt in de stad , genoeg mogelijkheden buiten het hotel
Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 14 jun 2022
Geachte heer/mevrouw Marco J,

Namens het hele team van Pestana Amsterdam Riverside willen we u bedanken voor de tijd die u genomen hebt om uw feedback te geven. Uw mening is zeer belangrijk voor ons, omdat we daarmee onze diensten kunnen blijven verbeteren en beter kunnen anticiperen op de behoeften van onze gasten.

Het was een enorme eer u als gast te hebben en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Pestana Amsterdam Riverside.

5.0 km van Pestana Amsterdam Riverside
  • travelup.com
2.2 km van Pestana Amsterdam Riverside
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordeeld op 7 maart 2022 via mobiele applicatie

Mooi hotel, top service en een heerlijke locatie.

Wij hadden uitzicht op de Amstel. Verder lag het bed erg lekker en goed ontbijt.

Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen. We hadden fietsen van het hotel gehuurd, hierdoor waren we zo in het centrum van de stad!

Datum van verblijf: maart 2022
Pestana Amsterdam Riverside, Guest Services / Front Office van Pestana Amsterdam Riverside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2022

Geachte heer/mevrouw celinesp123,

We zijn blij te om horen dat uw recente verblijf bij Pestana Amsterdam Riverside zeer goed is bevallen en dat u enorm hebt genoten van uw verblijf. Ons team wil u graag bedanken voor uw eerlijke en vriendelijke feedback.

Hartelijk dank voor het kiezen van Pestana Amsterdam Riverside voor uw verblijf. We hopen u snel weer in ons hotel te kunnen begroeten.

Beoordeeld op 2 maart 2022

Wij verbleven twee dagen in de voorjaars vakantie in dit hotel. Mooie locatie aan de Amstel vlak bij een halte voor tramlijn 4 naar het centrum, Valet parking in eigen parkeergarage. De kamers zijn netjes en schoon maar zouden ook in een vier sterrenhotel op zijn plaats zijn. De bedden zijn inderdaad keihard zoals andere gasten al hebben opgemerkt. Je kunt wel uit vijf verschillende soorten kussens kiezen. Het ontbijt was heel behoorlijk maar dat van vier sterren concullega Radission is bijvoorbeeld beter. Het personeel doet erg zijn best het iedereen naar de zin te maken. Al met al niets veel mis mee maar ook geen vijf sterren wauw ervaring. Als we eerlijk zijn is de prijs daar ook naar.

Kamertip: De meerwaarde ten opzichte van goede vier sterren hotels zijn de zwembad en welness voorzieningen.
Datum van verblijf: februari 2022
Pestana Amsterdam Riverside, Guest Services / Front Office van Pestana Amsterdam Riverside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2022

Geachte heer/mevrouw Louis F,

Beoordeeld op 17 september 2021 via mobiele applicatie

De ligging is centraal en met de gehuurde fiets kom je overal. Het hotel ziet er chique uit, de kamers zijn prima. Grote aandachtspunten zijn de bedden. Hoewel je niet aan iedereen zijn eisen kan voldoen, zijn de bedden wel echt véél te hard. Met name voor lichte mensen, je ligt er niet in maar je ligt er op! Groot minpunt want hotelbedden horen voor iedereen goed te zijn! Nog een groot aandachtspunt is de communicatie; personeel spreekt alleen Engels en spreekt veelal binnensmonds door een mondkapje achter een dik scherm, niets van te maken. De Corona maatregelen zijn bijna voorbij, houd je als hotel daar dan ook aan. Er is serieus niets te verstaan van wat er wordt gezegd. Nog een aandachtspunt is het ontbijt; dat is er karig. Geen volkorenbrood, geen verse yoghurt en weinig keus. Jammer

Kamertip: Huur een fiets. Het hotel ligt centraal en zo kom je overal
Datum van verblijf: september 2021
Pestana Amsterdam Riverside, Guest Services / Front Office van Pestana Amsterdam Riverside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2021

Geachte heer/mevrouw CVTA13,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw ervaring bij Pestana Amsterdam Riverside. Uw mening is heel belangrijk voor ons. Hiermee kunnen we onze manier van werken verbeteren.

Wij willen u onze welgemeende excuses aanbieden voor het feit dat we niet geheel aan uw verwachtingen hebben voldaan en voor het ongemak dat hierdoor eventueel is ontstaan.
We hebben uw opmerkingen met onze teams gedeeld, zodat er verbeteringen kunnen worden aangebracht.

We willen u bedanken voor uw verblijf bij Pestana Amsterdam Riverside. Wij hopen dat u hierdoor geen blijvende negatieve indruk van ons hotel hebt. Wij zouden het tijdens uw volgende verblijf graag beter doen.

Het team van Pestana Amsterdam Riverside

Beoordeeld op 15 augustus 2021 via mobiele applicatie

NIET Corona-proof!

Mooi hotel, leuke locatie met iets te harde bedden en veel te warm (synthetisch?) beddengoed/slecht werkende airco, 2 nachten verbleven. Wat jammer is, is dat je niet zelf bij je auto kan komen als deze geparkeerd is. Er moet iemand met je mee lopen.

Enfin, vol verbazing liepen we sochtends de ontbijt zaal in.
1x werd gevraagd om een tijd door te geven, maar dit blijkt een grote ongecontroleerde bende te zijn. Iedereen zat overal met z’n vingers aan, geen afstand, niemand die de mensen er even op wees of iemand die het buffet verzorgde.
Ontzettend beperkte keuze voor mensen die geen gluten of lactose gebruiken.
Dit kan echt niet meer in deze tijd. Het leek wel loslopend wild. Wij komen niet meer terug!

Kamertip: Vermijdt het ontbijt en zorg dat alles uit je geparkeerde auto is, om even iets eruit te halen kost veel moeite.
Datum van verblijf: augustus 2021
Pestana Amsterdam Riverside, Guest Services / Front Office van Pestana Amsterdam Riverside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2021

Geachte heer/mevrouw Danoir53,

Wij willen u bedanken voor het geven van uw eerlijke mening over uw verblijf. Helaas hebben wij niet aan uw verwachtingen voldaan.

Wij willen u onze welgemeende excuses aanbieden voor het ongemak. Wij hebben kennisgenomen van alle genoemde problemen en zullen op basis hiervan op korte termijn verbeteringen doorvoeren.

Wij waarderen het dat u gekozen hebt voor een verblijf bij Pestana Amsterdam Riverside. We hopen dat u ons nog een kans geeft om onze hoge servicestandaarden te tonen en uw vertrouwen terug te winnen tijdens uw volgende bezoek.

Het team van Pestana Amsterdam Riverside

Beoordeeld op 26 juli 2021

Even weg met mijn dochter in Amsterdam! Echt een aanrader voor een visit aan Amsterdam, centrale ligging en uitstekende service. Mooie kamer en lekker ontbijt; we konden lekker in de tuin zitten. Ondanks dat het hotel in het centrum ligt was het er rustig (door de week). Wij vonden het er fantastisch!

Datum van verblijf: juli 2021
Pestana Amsterdam Riverside, Guest Services / Front Office van Pestana Amsterdam Riverside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2021

Geachte heer/mevrouw Nerinad4,

We zouden van de gelegenheid gebruik willen maken om u te bedanken voor uw tijd die hebt genomen om uw feedback te geven.

Wij zijn blij om zulke enthousiaste reacties over onze accommodatie en services te lezen. We zijn er trots op dat we een geweldige ervaring aan onze gasten kunnen bieden.

We danken u voor uw verblijf en hopen u snel weer te kunnen verwelkomen bij Pestana Amsterdam Riverside.