4 personen bekijken dit hotel
eDreams
Skyscanner.com
ZenHotels.com
Beoordeeld op 12 november 2022

Kapotte televisie, lampje hing uit de muur, een dekbed ontbrak en ik kreeg er bij de receptie geen mee, geen snelkoker op de kamer, een hotel met verwaarloosde indruk en een beetje creapy sfeer. Verwarming was niet aan, er stond wel een elektrisch kacheltje op de kamer, maar dit had maar 3 poten i.p.v. 4....

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 24 oktober 2022 via mobiele applicatie

Alles was vies en vuil.
Ongedierte in de badkamer.
We zijn er niet blijven slapen wat het was echt walgelijk vuil.
Schakelaars stuk en smerig.
Badkamer hersteld met handdoeken…
Tv stuk

Kijk naar de foto’s …

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 21 oktober 2022 via mobiele applicatie

Dit is by far het slechtste hotel waar ik ooit in gezeten heb. Vies, oud en onguur …

De foto’s zijn waarschijnlijk bij de opening genomen, want zo ziet het zeker niet uit.

Bij aankomst niet Nederlands pratende mensen achter de balie. Op hun telefoon aan’t spelen, erg ongeïnteresseerd. Balie lag vol met blikjes, koekjes en papieren.

Dan de weg naar de kamer. Lift vrij beschadigd, de verdieping (we zaten in 106) vies, echt vies. Vloerbedekking kon mensen op gestorven zijn zo ranzig. Handdoeken lagen overal als ook her en der kussenslopen (de dag erna nog op dezelfde plek)

Dan de kamer … erg klein, meubels allemaal brandplekken, vloerbedekkingen vies. Geen TV en lamp boven bed was weggehaald (er hing een stroomkabel). De badkamerdeur was een vuist doorheen gegaan, de douchedeur sloot niet, en een schimmeltje hier en daar was geen uitzondering.

Ik ben er heel weinig geweest want was naar ADE en heb er letterlijk 4 uur geslapen en gedoucht. Maar nooit meer.

Buiten de deur staan 90% buitenlandse kentekens en een flink aantal daarvan leken zwaar onguur. Ik wilde dan ook in eerste instantie mijn auto daar laten staan en met OV richting stad echter heb ik mijn tas en spullen niet in de hotelkamer gelaten want vertrouwde het voor geen meter. Heb spullen in auto gelegd en geparkeerd in de stad.

Ik hoop dat booking.com dit hotel schrapt want het is niet hotelwaardig.

Kamertip: Vermijd dit hotel.
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 27 september 2022 via mobiele applicatie

Keurig onnodige ingecheckt, op verzoek van het hotel… Bij het hotel aangekomen alsnog in de rij wachten, want online inchecken werkt dus niet…
Er zit slechts 1 persoon bij de receptie, die spreekt geen woord Nederlands. Het duurt vrij lang voordat iemand is ingecheckt.
Op de hotelkamer aankomen wil je Eigelijk meteen gillend naar huis!!
Gaten in het plafond, schimmel in de badkamer en je ligt sowieso niet alleen in bed door alle bedwantsen die je vergezellen. En dan hebben we het nog niet over de verstopping in de badkamer…
En tot mijn grote verbazing is het bedrag van de hotelkamer 2x afgehouden…
Hotel is zowel telefonisch als via de mail gewoon niet te bereiken!

Kamertip: Never nooit meer dit hotel!!!
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 5 september 2022

Smerigste hotel van Nederland. Vloerbedekking vol met vlekken van bloed, ontlasting en overgeefsel. Kasten in kamer kapot. Airco kapot. Tv niet aanwezig. Schimmel in badkamer. Douchewand kapot. Gaten in plafond. Behang zat los. Parkeerplaats smerig en vrij toegankelijk voor iedereen. Receptie niet in Nederlands.

Blijf hier weg

Datum van verblijf: september 2022