Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig”
Beoordeling van luzas Caffeine Club

luzas Caffeine Club
Geclassificeerd als nr. 14 van 155 Koffie en thee in Amsterdam
Wijk: Oude Pijp
Gegevens restaurant
Wijk: Oude Pijp
27 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed en lekker eten en vriendelijke bediening. Glutenvrij veel keuze op de kaart en ook voor de ..normale.. eter heerlijke keus

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Happiness34041382355
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoshuaL1834, Eigenaar van luzas Caffeine Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2018

Bedankt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (84)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 84 beoordelingen

14 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Superlekkere lunch, heel aardig personeel en een leuke sfeer. Joshua en Maarten leggen je altijd in de watten. Ik bestel altijd de wentelteefjes maar ze hebben ook heerlijke (glutenvrije) brownies. Echt een aanrader deze zaak!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Sophia B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoshuaL1834, Eigenaar van luzas Caffeine Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 november 2018

Bedankt voor je review

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een gezellige en sfeervolle zaak. Vriendelijke bediening. We kwamen voor koffie, maar het eten en de lekkernijen zagen er prachtig en lekker uit. Helaas hadden we net gegeten. We komen zeker terug.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank chrisenrichard
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoshuaL1834, Eigenaar van luzas Caffeine Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 oktober 2018

Bedankt en tot de volgende keer!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke zoete gerechtjes, lekkere broodjes en goede koffie in een fijne setting! Aanrader voor liefhebbers van lekker eten!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank StaceyDijkstra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoshuaL1834, Eigenaar van luzas Caffeine Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2018

Bedankt voor u reactie en tot ziens bij Luzas Caffeine Club

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn favoriete koffieplek in Amsterdam! Ideaal om het weekend mee te beginnen, maar zeker ook om doordeweeks te genieten. Vriendelijk en grappig personeel en een heerlijke menukaart. Perfect voor een bezoekje met vrienden, familie, zakenpartners of in je eentje. Probeer vooral de authentieke appeltaart... mmmmm.

My favoriete coffee place! Perfect to start the weekend, but as well to enjoy throughout the week. Friendly and funny staff and a delicious menu. Perfect place for a visit with friends, family, business partners or yourself. Definitely try the apple pie.... mmmmm.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Julia P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoshuaL1834, Eigenaar van luzas Caffeine Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2018

Bedankt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die luzas Caffeine Club bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In luzas Caffeine Club geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding