Beoordeeld op 19 maart 2023

Prachtige schone kamer. Mooi en volledig ingericht. Persoonlijk had ik het zitje in de superconfort room voo het raam met uitzicht over de gracht geplaatst, dicht ook bij de koffie en thee kast. 'S morgens goed ontbijt met heel vriendelijk personeel. Ook bij aankont zeer vriendelijk ontvangen.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 18 februari 2023

Mooie kamers en uitgebreid ontbijt.
Heel jammer dat precies boven onze kamer de gym gelegen was. Door lawaai boven ons hoofd hebben we niet kunnen uitslapen. Begrijp niet dat een hotel een gym realiseert boven een hotelkamer. Het gebonk hebben wij als onprettig ervaren. Tip: bij kamer 315 om een andere kamer vragen!

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 24 december 2022 via mobiele applicatie

Gelegen aan 1 van de grachten, perfect te bereiken met OV, op loopafstand van diverse 020 top attracties is dit hotel een mooie uitvalsbasis. Service van receptie, restaurant tot interieur verzorgers is top. Ruime kamers, compleet en modern ingericht nodigen uit voor een langer verblijf met de Albert Cuyp op loopafstand. Zeker tot de volgende keer!

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 22 november 2022

Heel fijn verblijf gehad in Hotel Notting Hill Amsterdam. Super vriendelijk personeel die de tijd nam om van alles te vertellen over het hotel en over mijn verblijf, een uitgebreid ontbijt met lekkere koffie en een erg fijne kamer waar alles te vinden was wat ik nodig had voor het verblijf.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 3 augustus 2022

Aanrader om de stad te gaan verkennen. Goede sfeer, luxe uitstraling, mooie kamer, heerlijk ontbijt. Tram stopt voor de deur en binnen enkele minuten in het centrum. Wij hadden een kamer op de 4e verdieping die erg ruim was met een heerlijke douche en goed bed.

Datum van verblijf: juli 2022