23 personen bekijken dit hotel
SuperTravel
ZenHotels.comUS$ 190
Beoordeeld op 23 januari 2023

Alles was naar wens. Lekker ontbijt, ruime keuze . Het hotel ligt in de buurd van Amsterdam centrum en het is goed te bereiken met de fiets. Auto kon veilig staan in de afgesloten garage. Aardig personeel.

Datum van verblijf: januari 2023
VDV Marketing, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 januari 2023

Beste wilfredvliek,

Lotte,
Guest Relations

Beoordeeld op 23 januari 2023

Een geweldig hotel, en top faciliteiten. Je rijd zo met een taxi het centrum in en uit maar zit lekker rustig aan de rand van de stad zonder al te veel herrie en overlast. Geweldig personeel en prachtige kamers

Beste nckvssr,

Lotte,
Guest Relations

Beoordeeld op 15 januari 2023

Keurige, pas gerenoveerde kamers, voorzien van alle wensbare faciliteiten. Vriendelijk personeel en sublieme schoonmaak van de kamer. Top! Geweldig uitzicht over Amsterdam, zeker op de 16e verdieping!

Beoordeeld op 15 januari 2023

Lekker geslapen ook gedineerd en ontbeten.

Allemaal top. Goede assortimenten. Heerlijke wijnen. De ober achter de bar gaf een goed advies. Parkeergarage was minder goed te vinden. Maar wel fijn dat deze er was

Datum van verblijf: januari 2023
VDV Marketing, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 januari 2023

Beste Bart,

Maaike | Guest Relations

Beoordeeld op 15 januari 2023

Mooi hotel, heerlijke kamer. Wij hebben gebruikt van de wellness op de 3de verdieping en het ontbijt. Beide waren ook heerlijk. Metro vlakbij waardoor je zo in de stad zit. Wij komen hier zeker nog een keer terug :-)