Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 124
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 124
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 120
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 124
PricelineUS$ 124
Destinia.comUS$ 141
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.119)
Beoordelingen filteren
1.119 resultaten
Waardering van reizigers
423
341
168
104
83
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
423
341
168
104
83
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 1.119 beoordelingen
Beoordeeld op 4 april 2022

Chips resten op de vloer, vlekken in het tapijt, overal haren, schimmel in de badkamer en aangekoekte zeepresten. Het restaurant is ook niet veel beter met niet vers eten, en waterige cocktails. Daarnaast hangt er in al de gehele ruimtes een vieze rooklucht. Het hotel voelt aan alsof je in een hostel bent beland. Kortom, niet aan te raden.

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anoniemindestad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Özgen Saginc, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam City West, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback from your visit to Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

I am very sorry the cleanliness of our room wasn't up to your typical standards and I apologize for the negative impression we gave you. I will use your comments about floor, bathroom, and smell as a training opportunity with our housekeeping team.

I am sorry that the performance of our restaurant was not up to your standards. I will make sure to address this with our kitchen and restaurant staff.

I hope we will have the opportunity to welcome you back and exceed your expectations in the near future with a stay that is memorable for all the right reasons.

Kind regards,

Özgen Saginc

General Manager
Park Inn by Radisson Amsterdam City West

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2022 via mobiele applicatie

Ik verblijf al jaren in dit hotel tijdens mijn bezoek in Amsterdam. Iedere keer ervaar ik k mij Inn verblijf erg plezier. Fijn personeel, schone kamers en lekker eten. Dicht bij het station, je bent binnen 5 minuten op Centraal Station met de trein.

Kamertip: Ik raad dit hotel ten zeerste aan toekomstige gasten. Comfortabele hotel met goede voorzieningen voor een goede prijs.
Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Kempen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2022

We moesten ruim een half uur wachten om in te kunnen checken, het online inchecken werkt niet.
Bij het ontbijt op zondag kwamen om 10 uur terwijl ontbijt tot 11 uur was en bijna alles was al op en het werd nauwelijks aangevuld.

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
Bedank Iztoknl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2022

Het hotel ziet er aan de buitenkant mooi uit, grote ontvangsthal en de eerste indruk was goed.

Kamers zijn echter slecht. Oude kussens, vieze vloerbedekking, warme kamers en temperatuur van de douche niet in te stellen.

Ontbijt was wel erg goed, ruime keuze.

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jessicr89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Özgen Saginc, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam City West, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2022
Google-vertaling

Dear Jessi,

Thank you for taking the time to share your feedback from your visit to Park Inn by Radisson Amsterdam City West. I am delighted to read that you had a good first impression of our hotel and were satisfied with the breakfast provided.

I am sorry the cleanliness of the carpet, the room temperature and the water pressure were not up to your typical standards. I will address this with our maintenance team. For the future, please inform the reception about this during your stay so we make it right.

I hope we will have the opportunity to welcome you back and exceed your expectations in the near future with a stay that is memorable for all the right reasons.

Kind regards,

Özgen Saginc

General Manager
Park Inn by Radisson Amsterdam City West

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2022

Door de slechte kwaliteit van de ramen was het niet mogelijk om te slapen na een slechte nachtrust geen compensatie geboden .willen wel geld maar krijg geen waar voor je geld schandalig. Had wel meer verwacht ze waren op de hoogte van de ramen en dan toch net doen of het niets was

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank nacken-torkan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Özgen Saginc, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam City West, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

I am sorry our window was not up to your typical standards. I will address this with our maintenance team. If you would like to address the issues more in detail, feel free to contact us via email.

I hope we will have the opportunity to welcome you back and exceed your expectations in the near future with a stay that is memorable for all the right reasons.

Kind regards,

Özgen Saginc

General Manager
Park Inn by Radisson Amsterdam City West

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken