Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig en goed eten”
Beoordeling van Het Karbeel

Het Karbeel
Geclassificeerd als nr. 356 van 4.612 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 28
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: De Wallen
Beschrijving: Het Karbeel is sinds 1977 een gerenomeerd kaasfondue restaurant echter serveren wij ook vis, vlees en pasta gerechten
25 oktober 2017 beoordeeld

Van de diverse soorten kaasfondue kozen we het huismenu. Lekkere kazen in Hertog Jan bier. Heerlijk was het. Ook goed gevonden om als extra sidedish doopgroenten te serveren. We bestelden eerst bier, maar er hing een vieze wc lucht in de glazen. Zonder problemen werd het omgeruild voor rode wijn.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Paul K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlie I, Eigenaar van Het Karbeel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 november 2017

Dankjewel voor je beoordeling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (991)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 991 beoordelingen

19 oktober 2017 beoordeeld

Eten was lekker maar de bediening erg slecht. Moest zelf 3 x vragen of we mochten bestellen, over de tafel afruimen deden ze een half uur..

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kelsey R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld

Sfeervol ingericht restaurant met goede kaart, heel vriendelijke bediening en echt de allerbeste kaasfondue die ik ooit heb gehad: gewoon zelf naartoe gaan en proeven!

Datum van bezoek: mei 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Albert R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hetkarbeel, General Manager van Het Karbeel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2017
Google-vertaling

Thank you Albert <3

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant heeft een gezellige eenvoudige sfeer. De bediening is vriendelijk. Wij waren in dit restaurant voor de lunch met vier personen, allemaal hebben wij de prinsessenburger gegeten. De burger was smakelijk en goed gebakken, het broodje lekker knapperig, de frites dik gesneden en zeer warm geserveerd, bij het geheel werd wat rauwkost geserveerd ( vers). De ober vroeg uit zichzelf of wij ketchup en mayonaise wilden hebben

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Andrea T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hetkarbeel, General Manager van Het Karbeel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2017
Google-vertaling

Thank you Andrea <3

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2017 beoordeeld

Zeer lekker gegeten in een knus restaurant met zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader tijdens een verblijf in het mooie amsterdam.

Datum van bezoek: augustus 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank CindyR2339
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlie I, Eigenaar van Het Karbeel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2017

Dankjewel voor je compliment

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Het Karbeel bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Het Karbeel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding