Wat is dit een toptent! Natuurlijk is niet alles perfect, maar het voelt wel elke keer als een thuiswedstrijd. Inmiddels word ik herkent en buitengewoon attent verwelkomd. Het juiste tafeltje voor het juiste moment. Een knipoog van de barvrouw als ik een nieuwe date heb meegenomen, gewoon heerlijke service. Je voelt je zeer welkom en op waarde geschat.
Ik had geregeld dat bij haar binnenkomt (1 kort mailtje vooraf was genoeg) er een lekkere koude fles werd neergezet en een kleine snack om mee te starten. Je staat direct 2-0 voor.
Even een sfeerimpressie. Bij binnenkomst aan de linkerkant allerlei tafeltjes tegen de muur aan. Erg intiem. Aan de rechterkant meerdere hoge tafels. Je kunt met andere gasten aan tafel zitten, maar de afstand tussen elkaar is groot genoeg en je hebt niet het gevoel dat je gesprek wordt afgeluisterd. De bar heeft een lounge-achtige uitstraling en meestal doe ik nog een cocktail om daar af te sluiten. Nieuw is de hoge tafel in de linkerhoek, absolute aanrader om met ze vieren te zitten.
De muziek staat niet te hard. Het eten is echt lekker om te delen en wordt snel gebracht. Je komt natuurlijk voor de wijnen, maar ik zelf ben meer een bier drinker en op de tap hebben ze Peroni (en nog veel meer op fles).
Aanrader is de vrijdagavond (als je singel bent) en voor een chille dag kom je op de zondagmiddag.
Heerlijke tent!