Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 22:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Fun fun

Onwijs veel gelachen en zal het vaker gaan doen met uitjes. Bijv met collega’s. Je leert op deze ... meer lezen

Beoordeeld op 20 juni 2019
Ruud S
Mega aanrader!

Super leuke middag gehad. Leuk spel en heel erg aan te raden om te doen met een groep vrienden ... meer lezen

Beoordeeld op 16 juni 2019
Danielle986
Lees alle 129 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Amsterdam
vanaf US$ 13,61
Meer info
vanaf US$ 22,68
Meer info
vanaf US$ 17,86
Meer info
Bierfiets
11 beoordelingen
vanaf US$ 45,37
Meer info
Beoordelingen (129)
Beoordelingen filteren
118 resultaten
Waardering van reizigers
108
9
0
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
108
9
0
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 118 beoordelingen
Beoordeeld op 7 december 2018

Hele nieuwe manier om de stad zo te leren kennen. Hoop dat er ook een City Challenge van andere steden komt!!

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Dewi d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luukze90, Eigenaar van City Challenge Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2018


Dankjewel voor je review en je kan ons zeker ook snel in andere steden verwachten!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2018 via mobiele applicatie

City Challenge Amsterdam heeft mij een nieuwe kant van Amsterdam laten zien. Erg vernieuwend en de Challenger zijn echt uitdagend. Zeker aan te raden.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Connector61379170927
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luukze90, Eigenaar van City Challenge Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2018

Dankjewel voor je review en goed om te horen dat jullie het leuk hebben gehad!

Groetjes,

Luuk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2018

Onlangs met een aantal collega's een dagje naar Amsterdam gepland. We wilden iets anders dan de standaard uitjes (kanaaltocht e.d.), en zijn voor de City Challenge Amsterdam gegaan.

Dit was een schot in de roos, je ziet de stad op een manier zoals je de stad niet eerder hebt gezien, je bent lekker actief bezig en door samen de opdrachten uit te voeren is het ook een efficiënte teambuilding activiteit geweest.

De spelletjes zijn vernieuwend en vermakelijk, de collega's vonden het een geslaagde middag!

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Thom H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luukze90, Eigenaar van City Challenge Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2018

Beste Thom,

Goed om te horen dat jullie een geslaagd bedrijfsuitje hebben gehad en dankjewel voor deze review!

Groetjes,

Luuk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2018 via mobiele applicatie

Echt een goede manier om Amsterdam op een actieve wijze te ontdekken! Zelfs het iets wat mindere weer kon de pret niet drukken!

Datum van activiteit: november 2018
Bedank Cowfragget
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luukze90, Eigenaar van City Challenge Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2018

Dankjewel voor de review en goed om te horen dat het jullie je niet tegen hebben laten houden door het mindere weer!

Groetjes,

Luuk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2018 via mobiele applicatie

Geweldige manier om Amsterdam op een andere manier te leren kennen. Spellen zijn leuk, uitdagend en super origineel. Ik Heb punten gescoord door mijn vriendin mee te nemen op date door samen city challenge te spelen! Dikke vette aanrader en probs naar de bedenkers hiervan.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Travelboy1989
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luuk K, Eigenaar van City Challenge Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2018

Beste Travelboy,

Dankjewel voor je review en goed om te horen dat jij en je vriendin het zo leuk hebben gehad!

Gr,

Luuk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken