11 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor 07-04-23
travelup.comUS$ 318
TravelocityUS$ 297
Beoordeeld op 26 september 2020

Heerlijk hotel, mooie hotelkamer met een mooi uitzicht (16e etage), 3 dagen gratis parkeren en het hotel zit naast de metro. Wij kwamen bij dit hotel via een arrangement van LuxuryHotel. Zeer aan te raden!

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 20 augustus 2020 via mobiele applicatie

Dit hotel en restaurant Persijn verdienen top beoordelingen. Iedere medewerker doet zijn uiterste best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Heel interessant om kennis te maken met alles wat een bijdrage levert aan het milieu in de hotelbusiness. Gewoon goed dat het licht op de gangen pas aangaat als er iemand is. En geen bloemetjes als versiering maar planten die veel langer meegaan. En nog veel meer details waar over nagedacht is. Een voorbeeld voor heel veel hotels in de wereld.
Het eten bij Persijn smaakte naar ouderwetse Nederlandse ingrediënten maar wel veel lekkerder toegepast dan ik ooit ergens/ of thuis gegeten heb. Bediening gastvrij en deskundig.
Ik kom hier graag nog eens terug.

Beoordeeld op 20 augustus 2020

Super mooi hotel. Hygiëne is perfect .kamers van alle gemakken voorzien. Hotel is zakelijk in gesteld. Je wordt dan ook automatisch in het Engels aangesproken. Personeel super vriendelijk niets is te veel. Hotel is prima te bereiken via de A2 gratis parkeren in een grote parkeergarage waar is dat nog in Amsterdam.?Ben je goed ter been is naar het centrum te voet te doen. Bv Vondelpark ligt op 1 uur lopen. Het eten bij persijn is goed. Zeker het a la carte ontbijt. Hotel ligt in een bedrijven terrein waardoor contrast met buiten en binnen zeer groot is. Maar wij komen zeker nog eens terug naar dit hotel.

Beoordeeld op 18 augustus 2020 via mobiele applicatie

Perfect gelegen hotel binnen de ring A10.
Makkelijk bereikbaar met goede parkeergarage. Als uitvalsbasis super geschikt. Zo met de fiets (eigen huurfietsen) in hartje centrum dan wel midden in de natuur. Je raakt nooit de weg kwijt want je volgt de Amstel en plenty tussenstops op uitnodigende terrassen.
Bedden top! Douche ook. Alle domotica top via de iPad te bedienen. Vriendelijke en leuke jonge staff. Helaas was het letterlijke hoogtepunt van het hotel (de rooftochten) ivm COVID-19 gesloten. Wij hadden er graag even gegeten dan wel geborreld. Toch even heengaan voor het uitzicht.
Te gekke view over de Amstel.
Restaurant beneden zeker niet overslaan,
want in Persijn hanteert men een top prijs/kwaliteitsverhouding. Tot de volgende keer!

Beoordeeld op 31 juli 2020

Hotelbezoek in corona tijden
Prachtig hotel op de rand van de grootstad, je kan in een korte tijd het centrum bereiken via bus en of fiets.
Ruime moderne kamer, met high tech sturingen, zeer rustig , goed geïsoleerde kamer. Super matras en kussens, goed voorzien van degelijk materiaal , opmerking , opbergruimte voor kledij kan iets ruimer en afgesloten worden , maar dit is positieve bedoelt als opmerking. De keuken van het Persijn restaurant is een AANRADER, lekker en mooie presentatie van de gerechten, in een 3 of 4 gangen menu aan een democratische h(eerlijke) prijs. Ontbijt tof geserveerd in houten bakje ( wegens corona maatregel) ikzelf heb persoonlijk wel liever een buffet zodat ik mijn eigen keuze kan maken, ik miste wel een verse pistolet , of chocoladekoek. en iets meer keuze van vlees. Maar super tof gedaan in deze tijden.
Heel veel aandacht voor de huidige pandemie , afstand tussen de tafels, looprichting , handgel, als in orde. Super gebruik van de lift met uw kamer kaart. Ruime veilige parking en fietsen stalling.
Als slot een aanrader voor iedereen , prive of zakelijk , bij een volgend bezoek aan Amsterdam kom ik zeker terug. Doe zo verder, top service met de glimmlach.

Datum van verblijf: juli 2020